kalender-şah;
kardeş yine bana dedirtecen varya
yaw sen ne meraklıymışsın haklı çıkmaya..haklısın deyimde sus bari,hadi sevin az daha
..aslına bakarsan ben memnunum halimden biliyormusun.üstelikte akp'liyim..bunu hep söledim..ben burda hükümeti hedef alan sözler edip seni haklı çıkarıyorsam,bilki diğer engelli kardeşlerim için.olması gerektiği için..yoksa bende bağnaz olmayı,hükümete körü körüne bağlanıp seni haksız çıkarmayı bilirim..[/QUOTE]
GOLDEN Hart Kardeşim......Benim Kalender ŞAH olarak siyasetle işim yok, olaylara belirli bir siyasi açıdan bakıldığında ;İnsan Neti Diğil , GÖRMEK İSTEDİĞİNİ GÖRÜYOR.... Belirli Bir siyasİ PARTİNİN senpatizanı veya Mualifi Diğilim 'Fakat Elhamdürüllah Müslümanım,Elham Dürüllah Bazı etnik Kökenleri kanımda TAŞISAMDA Türk oğlu Türküm ......... Siyaset siyasetcilerin işi .......Benim Derdim Benim KENDİM ve Biz Özürlüler.....Geçmiş yazılarımı Hatırlarsan..... Genede de sn Bakan Fatma şahi ni ,ÖSYM ve ÖMSS yi Düzenleyen leri İktidar Partisini Destekliyici yazılar yazdım..... :Fakat Golden Ben Yinede tarafsızım; Fakat Ömss de Gelinen durum hiçte masum değil...... Yüzlerlerce Tercih Bile yapan Bulunmayan Boş kodrolar , özel nitelikler le yenilen Haklar ......Biten umutlar...... İkinci ve üçüncü Atmalarda Ne olacağı Belli olmayan Belirsizlikler......
Sana
shakespeare'in yazdığı
julius caesar' oyunundaki unutulmaz sözleriyle sesleniyorum..
marcus antonius' sezarın ölümünde sonra Kalabalıklara Şöyle seslenir....
Dostlar, romalılar, yurttaşlar, dinleyin;
ben
caesar’ı gömmeğe geldim, övmeye değil.
insanın ettiği kötülük yaşar ardından,
iyilikleriyse topragirer kemikleriyle.
bırakın, öyle olsun caesar için de.
golden Hart ....Kardeşim Ömss sınavında gelinen durum Yaşanan Aksaklıklar vb Yaklaşımlar Belirli bir siyasi oluşma Partiye ve Belirli siyasi Karakterlere Mağal edilemez Kaldıki Ülkemizin içinde Bulunduğu iç ve dış siyasi Durum ,Yanı başımızdaki iç savaş ve Mecut Hükemetin Özürlülere yaklaşımı. Sayın Fatma Şahinin Göz Görür Kulak Duyar Çabaları.... Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan Beyin Gayertleri ömss kurra atamalarını şereflendirmesi orada özürlüler için verdiği mesajlar ,sözler göz ardı edilemez .....
Ben Kalender ŞAH olarak ÖMMS sürecinde Büyük Bedeller ödemiş Biri olarak (8 Yıla yakı süren Evlliğim ÖMSS ye Hazırlık süreci ve Devamında Yaşadığım Sinir siteres ve Ruh Halinden Dolayı Biten .Ömss sonucu açıklandığı zaman Hiç boş soru bırakmadığı halde 2 ADET boş sorusu olan 7 adet kadar neti eksik olan ösymy itirazına baştan savma bir ocevapla olumsuz yanıt alan .....81 puanla Ben açıktayken 50 puanla memur atayan .......Ticareti Bozulmuş ,Yuvası yıkılmış,Özür oranı artmış, Hastalığı yeniden tetiklenmiş bİRİ OLARAK ...BİZ Özürlüleri Bukadar Umutlandırıp .....Sonrada Bukadar yıkanlara ...Bizlere Çok Büyük Bedeller Ödetenlere ....Hiç Birzaman Hakım ve Arkadaşlarımın Hakkı Hela Değil
Özürlülerin Hakkı Size Helal Değil.. .......Bu zihniyet Aslanı KEDİYE Boğduran zihniyet :80 puan Açıktayken 50 puanı ATIYAN zihniyet 50 puanla Cahil Din Admı 45li puanlarla ;Bilgisiz Sağlık personeli ATAYAN Zihniyet; Yazık ...........
Eğerki ÖMSS siyasi BİR HESAPLAŞMAYSA ; Bu Durumda onu gösterir gibi....... ÖMSS de Tüm siyasi parti ve oluşumlar kadar özürlü konferdesyonları ve bizim duyurmaya çalıştığımız cılız sesimizi ; yüksek sesle duyurmayan medya ve medya organları aynı dercede sorumlu.... Bugün ÖMSS deki ATAMA FİSAYKOSUNDAN tüm bunlar sorumluluk ve Zorumluluk sahibi.........