Kalender ŞAH;
İşte anlamadığınız nokta da burda eleştiriyorsun ama neyi niye eleştiriyorsun arkadaşım... Ek yerleştirme nedir önce onu sana açıklayalım, ek yerleştirme; Yerleştirilen adaylardan belirtilen süre içerisinde evraklarını teslim etmeyen, gerekli koşulları sağlamayan, yada boş kalan kontenjanların toplanıp yeniden liste haline getirilip yerleşemeyen adaylara tekrar sunulmasıdır ve bu da düzgün işleyen sistemin bir örneğidir ve adayların yararına olan bir sistemdir ki sen 6 ay daha bekleme diye yapılır
özür grupları düzgün ve adil ayrılmamıştır, zihinsel engelliler konusunda haksızlık yapılmıştır dersen tamam sana hak verir destek olurum ama işte düşünerek eleştirimizi yapalım anlatabiliyor muyum... ?
Bio;
Evet Söylenilen bazı şeyler yerine getirilmedi yada eksik getirildi benim de kızdığım onaylamadığım birçok konu var ama sen dahil birçok arkadaş eleştirirken düşünmeden sırf muhalefet olalım diye eleştiri yapıyor gibisiniz niye mi ? Bak sana açıklayayım.
1-) 20bin kadro engellilere ayrılan toplam kadro bir sınav yapılacak ve ilk alımda tüm kadrolar dolacak öyle mi ? ikinci ücüncü alımlar olmayacak ? 2 senede bir sınav yapılmasının mantıgı kalmayacak ? 2 ay da bir sınav yapılsın o zaman ? yada senin söylediğine göre 20 bin engelliyi alsınlar olay bitsin komple kaldırsınlar sınavı ?
2-) bir kaç kişi de takmış vay düşük puanla yerleşenler oldu ben yerleşemedim diye yazıp duruyorlar ısrarla. Yahu kardeşim senin yazdığın kadroya senden daha düşük puanlı biri mi yerleşmiş ? Öyle bişey olduğunu sanmıyorum ama diyelimki cevabın evet gidersin mahkemeye çatır çatır kazanırsın...
3-) Diyanetin birçok kadro vermesini eleştirmişssiniz işi dine imana bağlayıp ordan eleştrimişsiniz, DİYATENE TEŞŞEKÜR ETMEK GEREKİR Kİ ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ ALMASI GEREKTİĞİ ENGELLİLER İÇİN BİNLERCE KADRO AÇMIŞ. Diyaneti çok kadro açmış diye eleştireceğinize A kurumu niye bu kadar az açmış B kurumunda niye kadro yok diye eleştirin sonuna kadar arkanızda olayım. Yada diyanet çok güzel bu kadar kadro açmış ama bu kadar şart yerine normal memurluk için kadroları yüksek tutsaydı hepsine yakınını müezzin yada öğretici olarak açmasaydı diye eleştirin sonuna kadar arkanızda olayım.
ŞUNU DA ANLAYIN ARTIK ORTADA BİR SINAV VARSA BU ELEME VAR DEMEKTİR, BİRİLERİ HER ZAMAN YERLEŞİRKEN BİRİLERİ HER ZAMAN ELENECEKTİR SINAVIN MANTIĞI BUDUR. ÇOKTAN AZI TERCİH ETMEKTİR DAYA İYİ PUAN ALAN KAZANIR... belki acımasız ama hayat böyle kardeşim her zaman yarış içerisindeyiz bunun bilincinde olalım artık birazda hatayı yada eksikliği kendimizde arayalım neden 70 aldım demeli 80 için neden 80 aldım demeli 90 için çalışmalı çabalamalıyız
Hiçbir siyasi partinin üyesi sempatizanı değilim doğruyu söyledik diye hemen hükümet yanlısı yakıştırması yapmayın ucuzladı artık bunlar...