Burda imamhatip alımlarına tepki gösteriyim derken abuk subuk söylemler edenler var.Neredeyse artık imamhatiple bağdaştırıp dinine isyan edecek olanlar var.Diyanet çıkmış 3500 olan kadroyu 7000 e yükseltmiş.bu işin güzel yanıydı.Ama engellilerden imam,müezzin kadroları dolmayacağını tahmin etmeliydi.buda işin yanlış yanı.Diyeceğiniz sadece bu iken,bazılarının "hükümet kendi adamlarını dolduruyor,imam hatiplilerin kıymeti ne" gibi söylemlerde bulunması bence yanlış.Unutmayınki bundan 10 yıl öncede imam hatiplilerin devlet nezdinde hiç bir değeri yoktu..hatta devlet düşmanı seviyesindeydi..Bu açıdan bakınca bu açılan kadrolar onlara az bile..ama engelliler için bu kadroların olmayacağı artık anlaşıldı..eylül de ki ek atamaları beklemeden burda kuru sıkı atanları gördükçe bazen diyorum,"ben devletin başı olsam bu yorumları görsem,bu sabırsızlığı görsem bu kadarını bile almam" diyorum.çünkü bazıları çok alakasız,sırf buraya bişeyler karalansın diye yazıyor.Hiç eleştiri edebı yok.bir eyi eleştirirken,benim yurdumdan,benim milletimden insanlar gücenir diyen yok.Nerdeyse imam hatiplileri dar ağacına götürecekler bile çıkar buradan..bu derece kin duyanlar var..yukarda birisi yazmış,"50 ile sağlık memuru atanırken sesiniz çıkmıyorda imam hatipliler alınınca neden bu öfke ? " diye.adam haklı..hemen olayı dine,hükümete bağlayıp bir kalemde imam hatip okuyanları rezil etmekten geri durmuyorsunuz.
birde şu yanı var,eğer seviyeli eleştiriniz olsa burda diyanetin bu kadroları yanlış değerlendirdiği yönünde cümleler sarfedecektim,desteğimi belli edecektim..bazı davranışlar ve gereksiz sözler hakkı yenen kesimin hakkını aramasını bile zorlaştırıyor..ama bunu görebilen yok..