Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Lisans Mezunları Sonuçlar ve Yorumlar

lisansta 75 puan iyi mı kötü mu arkadaşlar sizce baraj nedir

sekobaba; puandan ziyade sıralamadaki yeriniz baz alınınarak atamalar yapılacak..lisans mezunu misal 1500 kişi alınacaksa siz de sıralamada 1500 içersindeyseniz yanlış tercih yapmadıktan sonra atanama şansınız çok yüksek olur...

puan 87 küsur, sıra 148. izmir istiyorum, benim önümde olan 147 kişiden kaçı izmir istiyor acaba.

83,407 puanım...
önlisans mezunuyum..

368. olmuşum.. Allah herkesin yardımcısı olsun..inşallah hak eden herkes yerleşir..

sekobaba neden sıkıntıya düştün ki 2 yıl geçerli puan bende 75 aldım hic sıkıntı yapmıyorum tercihi adam akıllı yap yüzde yüz atanarsın hayırlısıyla .
cünkü biz lisans mezunuyuz hadi lisede ki gibi cok kişiyle yarışmıyoruz tahminim çoğu kişi atanacak lisanstan.
gayet güzel puan almışsın aynı benim gibi görende düşük puan aldın zannedecek niye umutsuzsun.

arkadaşlar bu benim tahminim edindiğim bir bilgi değil, lisanstan ilk atamada ilk 1500 atanır diye düşünüyorum. 75 puanda fena değil ilk 1200desindir. atanırsın inşallah.
ben de lisanstan girdim ilk yüzün içindeyim. inşallah bir sorun çıkmaz. Allah tren kazası vermesin:)

okaneren;

okan konyadaymışsın, merak ettim nereyi yazacaksın?

daha kadro tercihleri açıklanmadı. ne desem boş; ancak konya ya da ısparta yazabilirim.

Bende 66.7 aldım. 5017 aday arasından 2860. olmuşum. sınavım kötü geçti. sonuç ne olur bilemiyorum herkesin hakkında hayırılısı olsun gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımız inş. yerlerştirilir.

canyildiz; hangi öğrenim grubuna kaç kadro verilecek belli olmadığı için sağlıklı bir yorum yapmak zor ama lisans mezunlarına 1143 den fazla kadro açılırsa ve yanlış tercih yapmazsan atanma şansın olur..

ferdi öztürk;

ferdi bey yanlış tercih yapmazsan demişsin nasıl oluyor yanlış tercih ne bakımdan yanlış bir tercih yapmış olurum açarmısın konuyu biraz 5017 kişi içerisinden orda olmam büyük bir şans sonuçta 1200 kişi alsalar bile atanma olur 1000 kişide alınsa büyük bir şansım olur sonuçta.

arkadaşlar sosyal bilgiler mezunuyum lisans. 87,2 aldım sıram 141...

canyildiz0620; yanlış tercihten kastım: diyelim 1200 lisans alınacak sizin sıranız 1143 yani sonlarda siz tutupta tercihlere istanbul,ankara,izmir bursa yazarsanız atanamazsınız..daha az tercih edilen yerleri yazıp atanma şansınız olur..

ferdi öztürk;

ferdi kardeşim peki 10 yada 15 tercih verecekler değilmi tahminen 15 tercih içinde baştan sona istediğim yeri tercih edemezmiyim doğu batı yada içanadolu illerinden bunu yaptığım zaman 1200 kişi içerisinden hangi il olursa atanamazmıyım?

canyildiz0620; istediğin tercihi yaparsın ama sıralamadaki yerine göre yaparsan daha mantıklı olur..ben sana sıralamada son sıralarda olursan başına gelebilecekleri söylüyorum..mesela 1200 kişi alınacaksa ben 1150.sıradaysam büyük yerleri yazmam boşuna tercih sırası harcamış olurum çünkü büyük yerleri benden sıralamada daha önde olanlar yazarlar ve onlar alınırlar ama benim sıralamam 250.olursa ben istanbulda yazarım ankarada izmirde şsnsım olur bilmem anlatabildim mi??

canyıldız,

mesela sen a şehrinden b kadrosunu tercih ettin diyelim, sıralamada senden öncekiler o kadroya yerleşmişse sen o kadroya giremeyeceksin bi sonraki tercihine bakacaklar, o tercihine senden öncekiler atanmamışsa o kadro senindir, senden öncekilerin atanmadığı bir kadroya dek gelene kadar tercihlerine sırayla bakacaklar. yaptığın bütün tercihlere senden öncekiler yerleşmişse bir sonraki atamayı beklersin.

ferdi öztürk;

anladım demek istediğim o değil tercihin başına büyük illeri yazıp sona doğru doğu illerini sıralarsam o şekil atama olmazmı?

canyildiz0620; tam üstüne bastıın aynen büyükten küçüğe doğru tercihlerini yap ki sıkıntı olmasın..

tamam dostum sağol gönülden isteyen herkesin atanması dileğiyle birde bir başka konuda sabah okuduğum kadarıyla şehir dışında olan memur kişi 5 yıl boyunca tayin alamıyormus bu yeni yasada böyle bir durum mu var kafam karıştı da?

canyildiz; şimdiki sistem asaletin tastik olamadan ki bu en az 1 yıl en çok 2 yıl tayin hakkın olmuyor..5 yıl olayı bir söylenti henüz kanunlaştığını sanmıyorum.

sağol kardeşim bilgilendirdigin için benim gibi bilgisi olmayan arkadaşlar da bilgilenmiş olur böylece.

canyildiz; ne demek burası zaten birbirimizi bilgilendirmek amacıyla kurulmuş bir forum.bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana..

puanım 81 küsür ve sıralamada 475.yim. Allah hepimizin yolunu açık etsin ve hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin.

bilgilendirme evet ama burada sohbete hayır. bilgileri takip etmemiz zor oluyor.
bu başlığı açan arkadaşıma teşekkürler ayrıca..

benimki kötü.. lisans 64 puan 3300 küsürüncüyüm. çok kötü. hayatımda geçirdiğim en saçma sınavdı =(

Öğrenim Durumu : LİSANS
Özür Durumu : İŞİTME ÖZÜRLÜ
-Puanı : 80.81162
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası : 546
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı : 5017

Allah hakkımızda hayırlısını versin..

Üst Alt