Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu hangi illeri tercih edeceksiniz?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar tercih edeceginiz iller,ben doğu ve güney doğu illerinden yazarım inşallah nasipse..

puan 87,5 ortaöğretim genel ortopedi

istanbul ya da gelibolu

inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah rabbim bizlere merhamet eder incinmiş yüregimizi ferahlatır inşallah..

antalya ve izmir gerisi fark etmez :)

bnde samsun civarı ve doğudn bi kaç. il yazarm herhal ama memeleketim samsun olsa nekadar güzl olurdu:)

Tr her tarafı aynı hiç fark etmez fakat aklınızda olsun yeni yasayla 5 yıldan önce tayin mümkün degil bilginize

56.21653
38551
47334

Ben anlamadım baraj kaç kazandım mı?

Lise mezunuyum lütfen cevap yazarmısınız

Bu Bir Eleme Sınavı. Kazanıp kazanmama yerleştirmelerde belli olacak. Mesela öğretmenlerin genelde hepsi alınır. sıfır puan bile alsan yerleşir. Bı Yerleştirme Klavuzu yayınlansada kim ne kadar alacak belli olsa.

57 küsür bende nasip olursa uşak çevresi konya çevresi herkez yazsın ona göre birbiribizin önüne geçmeyelik kalçadan engelim

Önce hangi illerde hangi kurumlara personel alınacağı belli olsun bi . :)

Ankara'da kalırım inş başkentim gibisi yok.:)

Arkadaşlar kaç tercih hakkımız var. Tercih sıralamasının önemi var mı

yavuz_baskurt;
sıralamaya bakarlarsa hep kaldık ozaman bi bakıyorum bininci sırada 80 puan alan bi bakıyorum bin birinci sırada 75 alan var bu nasıl alıyor yani buna benzer sıralama var örnek verdim..yani sıralamayla atanlırsa çok karışıklık olur

kpss gibi olacaksa, süreci kısaca bi anlatayım, öncelikle haziranda kılavuz yayınlanacak. bu kılavuzda kadrolar ve kadro nitelikleri yer alacak. mesela
kurum adı:konya sağlık müdürlüğü, alınacak personel: sağlık teknikeri. alınacak personel sayısı:2
kurum adı: uludağ üniversitesi, alınacak personel: memur(lise mezunu), alınacak personel sayısı: 3 şeklinde.

niteliklerde engel grubu da istenebilir orasını tam kestiremiyorum şimdiden.

buna göre biz 15 tane 20 tane artık kaç tane tercih hakkı verirler bilmiyorum kadro kodlarını yazarak tercih yapacağız. ve ösym birinci kişiden başlayarak tercihlerimize yerleştirecek. birinci olan arkadaşımız seçtiği kadroya yerleşecek. sonra ikinci sonra üçüncü.
diyelim ki 158. oldunuz, ilk tercihiniz konya sağlık teknikeri kadrosuna, ikinci tercihiniz afyon sağlık teknikeri, üçüncü tercihiniz karaman üniversitesi eğitim fakültesi düz memur kadrosuna yaptınız. sıra size geldiğinde sizden önceki sırada yer alan 157 kişiden ilk tercihinizde bulunan konya sağlık teknikeri kadrosuna atanan olduysa sizin ikinci tercihinize bakacaklar, oraya atanan olmadıysa ikinci tercihinize yerleşeceksiniz, olduysa üçüncü tercihinize geçecekler. böyle gidecek işte.

kpss gibi olacaksa, süreci kısaca bi anlatayım, öncelikle haziranda kılavuz yayınlanacak. bu kılavuzda kadrolar ve kadro nitelikleri yer alacak. mesela
kurum adı:konya sağlık müdürlüğü, alınacak personel: sağlık teknikeri. alınacak personel sayısı:2
kurum adı: uludağ üniversitesi, alınacak personel: memur(lise mezunu), alınacak personel sayısı: 3 şeklinde.

niteliklerde engel grubu da istenebilir orasını tam kestiremiyorum şimdiden.

buna göre biz 15 tane 20 tane artık kaç tane tercih hakkı verirler bilmiyorum kadro kodlarını yazarak tercih yapacağız. ve ösym birinci kişiden başlayarak tercihlerimize yerleştirecek. birinci olan arkadaşımız seçtiği kadroya yerleşecek. sonra ikinci sonra üçüncü.
diyelim ki 158. oldunuz, ilk tercihiniz konya sağlık teknikeri kadrosuna, ikinci tercihiniz afyon sağlık teknikeri, üçüncü tercihiniz karaman üniversitesi eğitim fakültesi düz memur kadrosuna yaptınız. sıra size geldiğinde sizden önceki sırada yer alan 157 kişiden ilk tercihinizde bulunan konya sağlık teknikeri kadrosuna atanan olduysa sizin ikinci tercihinize bakacaklar, oraya atanan olmadıysa ikinci tercihinize yerleşeceksiniz, olduysa üçüncü tercihinize geçecekler. böyle gidecek işte.

73.6397 Puanım ne olur bilmiyorum.Tercih yapacağım ama sınav sonuclarında orta öğretim düzeyinde üst limit nedir onuda bilmek önemli.

aynı mesajı iki kere 7 dakika arayla atmayı nasıl becerdim ben ya :D.

Erzurum'a gelin, aldığınızıda yakıt parası verin :D

konyada verdiğimiz yakıt parasının haddi hesabı yok, bir de erzurumu düşünemiyorum bile :rolleyes:

Üst Alt