Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu hangi illeri tercih edeceksiniz?

takip ediyorum ama kaçırdığım ihtimaliyle burda da sizlere sormak istedim.Tercih forumları yayınlandı mı yada ne zamana yayınlanacak bir bilgisi olan varsa lütfen benimle paylassın.tesekkürler...

takip ediyorum ama kaçırdığım ihtimaliyle burda da sizlere sormak istedim.Tercih forumları yayınlandı mı yada ne zamana yayınlanacak bir bilgisi olan varsa lütfen benimle paylassın.tesekkürler...

Yayınlanmadı ne zaman yayınlanacağı belli değil kimseye inanmayın şu tarihte yayınlanacak dediği zaman.Ösym'nin sitesinden takip etmek daha mantıklı burada yanınlandı mı demektense.

iskenderun evimizin yanındaki okul sağlık ocağı

aradaşlar lise düzeyi 3 bin alım olursa yada 5 diyelim,ilk 3 bin kişi girer yada 5 bin alım olursa ilk 5 bin kişi girer benim görüşüm eger bu sayılardan 3 aşagı 5 yukarı tercihlerde şartlar uymayanlar çok çok bi alt sıralardan o ili tercih edenler atanır yani bu demektirki en son bence 85 ve 90 üstü atanır kanaatindeyim,alt puanlardakiler de 2. alımlarda 2.tercihe oda 70 85 arası alım yaparlar bence ben böyle düşünüyorum,bu ösym illerden kaç kişi girmiş kaç puan almış tam listesini vermezmi..:confused:

Arkadaşlar ben teklif nerden gelirse oraya giderim diye düşünüyorum :)))

bende antalya diyarbakır ve çevresi 90 genel ortopedi ortaöğretim

arkadaşlar ösym den ögrendigim yerleştirmeler bilgisayar sistemiyle yapılacakmış tercihine göre yerleştirme yapılacakmış,yani bu demektir ki diyelimki 3 bin lise düzeyi alım olursa ilk 3 bininci sıradakiler tercih ettigi yerlere yerleşir demektir..puan da zaten herzaman diyorum kpss gibi 85 ve üstü yerleşir 80 altı lise düzeyi ben isterim yerleşsin ama allahdan ümid kesilmez ama zor bence..

miray , SİVASI Unuttun ......

Erzurum'a gelin, aldığınızıda yakıt parası verin :D

Sivasa gelin , Tv 58 de felan da tanıtımı var ,insanı nasıda kandırıyor, görseniz ege sahileri bellersiniz ,İnsanı sıcak kanlı, şehir yaz kış derin dondurucu....

sonbahar.44;
birde şu var misal 85 alan 10 kişi aynı yeri tercih etmişse onların yaşı bilmem nesi büyük olan atanır gibi belirleyici şeylerde olur..o zaman o dokuz kişi diğer yerleştirmelerine de yerleşemese açıkta kalır diğer bir dokuz kişiye şans olur..bence misal ilk 3 bin kişi kesin atanır demekte yanlış gibi geliyor..tercih yapmak başlı başına bir strateji bence..her türlü olasılığı hesap ederek yapmalı..yoksa yüksek puanıyla açıkta kalan kpss adayları biliyorum ben..bundada olabilir..hedefi yüksek tutup,ille şura olacak deyip açıkta kalanlar vardı ..

dogrudur kardeşim sende haklısın ama bi sürü soru işareti var,ösym den ögrendigim yani yüksek puandan aşagı dogru tercihine göre bilgisayar sisteminde atamalar yapılacakmış,ah bi bilebilsek şuan o şifreleri..;)

golden_heart;

ömss de yüksek puan alan diğil ..... şansı olan kazanır ...

kalender ;
şans derken kastettiğin ne ? şansın boyutu ne ?

golden kardeş şans derken mesala hakkaride 3 kişi sınava başvurmuş 1 kişi sınava girmiştir girende 20 puan almış başka biriside tercih etmemişse hakkariyi al sana şans işte ;) puanın pek önemi yok yani yazcağın yer daha önemli...

xxman;
işte benim yukarda tercih yapmak ayrı bir strateji dediğim bunuda kapsıyor..doğuyu tercihin az olduğu aşikar bir gerçek..hele bide sen engellisin,her engelli yakını isterken sen uzağı göze alabiliyorsan,göze aldığın yerde bu sınava katılım az ise işte orayı seçmek daha avantajlı..bunun adı şans olmamalı bence. :)

golden_heart;

Kardeşim xxxman aslında güzel özetlemiş ben daha uçuk noktalarını söyeleyim ......

ÖRNEK :ÖZEL Başlıkta TARTIŞTIK......
ÖMSS Tercihi Kılavuzunda yer alacaklar: Nitelik-Kod Kılavuzu ve atama şartları
Nitelik-Kod Kılavuzu MADDE 12 (1) Özürlü alımı yapılabilecek memur kadrolarına ilişkin Nitelik-Kod Kılavuzu Başkanlıkça hazırlanır.(
2) Nitelik-Kod Kılavuzunda, özürlü alımı yapılacak kadrolara ilişkin olarak eğitim durumuna göre program adları,cinsiyet ile bonservis, sertifika ve benzeri belge ve özel şartlar yer alır.
Hadi bu şartların birinin istendiği kadroya, istersen 100 al istersen ÖMSS birincisi ol ,şartları taşımada atan .....
Nasıl atanacan (Mesala BAYAN arayan bir kadroya sen erkeksen nasıl atanacan......
Bilgisayar sertifikası istenen bir kadroya sertifikan yoksa nasıl atanacan
Bu durumda senin aldığın puan kaç yazar İstersen şartları taşıyan tek kişi ol birinci ol
ister ömss deki son kişi ol sen atanın .....puan nerde kaldı....

bilgisayar sertifikan yoksa bşka sertifikası olan atanacak..kadın istiyosa tabi kadın atanacak..ama bilgisayar sertifikası olan içinde,bayan olan içinde puan belirleyici olmayacakmı ? 5 bilgisayar sertfikalı konyaya başvurduğunda puanın önemi varmı yokmu ? gidecekler puanı yüksek olanı atayacaklar..bence sen az mantııklı düşün dediğimi anlarsın..bayan almak zorundadır o ayrı..ama o baynların içinde de puanı yüksek olanı alır..ama bunlar tabiki şuan tahmin..belli bir yazı yok..

valla arkadaşlar dogu diyip geçmeyin geçmişte yapılan sınavlara bakın çogu illerden yüksek puan almışlar şimdi de yüksek almışlardır oradaki girenlerde kendi ilini tercih eder yani doğu falan bende düşünüyordum ama yüksek puan alan arkadaşlar var..

Arkadaşlar Sonbahar 44 Doğru çok söylemiş aslında ayrı tek bir başlıkta konuşulacak bir konu ....
Hiç bir özürlü aslında yaşadığı ili terketmek istemiyor...
Önce kendi ilini tercih edecek....
99 Puan alsa Türkiyenin en icra yerinde de olsa ..
Doğusu Batısı,Dağı Tepesi yok bunun....
,Orda ,bir köy var uzakta ,o köy bizim köyümüzdür ....
Öyleki çoğumuz ailemizin desteğiyle yaşıyoruz
Hayatımızı Onların Maddi ve Manevi yardımlarıyla sürdürüyoruz onlar olmadan, olmaz ...
Ama onlarında bir düzeni var ....
Kimimizin ,Bizden Başka çocukları....
işleri , okulları, evleri ,düzenleri var ....
Bizim için bunları terkeder ve ya etmezler....
Ama çoğumuz onlardan ayrı olamayız yapamayız .......
Kendi başına başara bilenlerde....
yapa yanlız kalacağız ....
Merkezi Atmayla Atananların çoğuda o ile gitmeyecek yedeklerden çok atanan olur ....
Yedek ataması olmazsa da çok boş kadro heba olur ...
Ozaman nasıl olacak Bu ayrı bir muamma ..

ben siirtliyim lise mezunuyum asldığım puan 90 türkiye sıralamam 771 tercih edeceğim yerler siirt ,batman ,şırnak,hakkari,diyarbakır ve öyle giderim... genel özürlüyüm... puanım iyi diyorlar herkes garanti yerleşirsin diyor ama açıkçası atanmiyacam diye korkuyorum :):) sizce atanır mıyım?

genel özürlüsün 771 . sırayla büyük ihtimalde atanısın bilgisiyar sertifikan varmı....

golden_heart;

Puan Tüm şartlar Bir Araya geldikten sonra önemli .... MİSALEN 7 Bin kişilik bir atamada İLK 20 BİN İÇİNDEN ATAMA OLUR ....Bu Matamatikdeki permidasyon gibi....

Birada şans ....Aslında fazlasıyla

Bende yarın çakma alırım bi tane o mu dert;)Sertifikası olan çogu kişiden iyiyimdir o konuda..

Üst Alt