Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla arkadaşlar ben şunu söyleyim atanmak için dogunun en ücra köşelerinden bi ilçe köy okulunda hizmetli olmaya razıyım yeterki gidecegimi ankaraya duyurayım köy okulları rahat olur bence
ÖMSSP1 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı
özel olarak tercih ettiğim bir il yada ilçe yok! memleketin her yeri vatan toprağı değilmi? yeterki görev alabileyim hiç fark etmez edirneden karsa sinoptan hataya her yere giderim!
canım insallah yerleşirsin ama sadece istanbul için 68 puan cok zor.Benimde hiç umudum yok 61 puanla türkiyenin hiçbir yerine yerleşemem sanırım o kadarda kursa gitmiştik kursun tek faydası sizleri tanımam ve tülay hoca olmuştu
Seksen Küsür sivas bayburt artvin rize kars eğer buralı değlseniz soğuğa ve neme alışık değilseniz , yada bu ilerle bir bağınız yoksa sakın yazmayın yaşaması zor ....
merhaba arkadaşlar bende kura ile katıldım kısmet olurda cıkarsa şu anda istanbulda ikamet etmekteyim eşimde memmur kamuda benı istanbul dışına verirlermı yanı eşimin görev yaptıgı ilçeye verır bilgisi olan yazarsa sevinirim..
afyonluyum ama afyonu tutturamam bu puanla ben rize bursa bolu bursur gibi yerler istiyorum ama neyse gün ola harman ola allah rızık çuvalımıza kim bilir ne koya