Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu hangi illeri tercih edeceksiniz?

İyi puan almışsın çıkar gidersin ege, akdeniz tarafında bir yere :rolleyes:

valla arkadaşlar ben şunu söyleyim atanmak için dogunun en ücra köşelerinden bi ilçe köy okulunda hizmetli olmaya razıyım yeterki gidecegimi ankaraya duyurayım :D köy okulları rahat olur bence

Öncelikle hayırlısı olsun. Atanında doğuya atanın. Nede olsa asaletten sonra gidersiniz :)

*Miray*;

Erzurum'luyum Gebze'de yaşıyorum ama miray nasip olsa keşke Erzurum ve yahutta karadenizde herhangi bir yer olsun 74.6 puanım var ama ümidim çok yok :(

66.24016
21273
47334

ÖMSSP1 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

özel olarak tercih ettiğim bir il yada ilçe yok! memleketin her yeri vatan toprağı değilmi? yeterki görev alabileyim hiç fark etmez edirneden karsa sinoptan hataya her yere giderim!

lisans 68 puan.. tek tercih yerim istanbul.. ama umudum yok.. hayırlısı olsun..

afyonu yazacak arkadaşlar varmı yada antalya eskişekir

bende 83.587 puan aldım başarı siralamasi 2460 bu puanla nerelere gidilir lütfen fikirlerinizi eksikmeyın yardim istiyorum.:confused:

gamze1988;

canım insallah yerleşirsin ama sadece istanbul için 68 puan cok zor.Benimde hiç umudum yok 61 puanla türkiyenin hiçbir yerine yerleşemem sanırım o kadarda kursa gitmiştik kursun tek faydası sizleri tanımam ve tülay hoca olmuştu :)

belli bir yer yok şu anda..olsun da heryer vatan olur inşallah..

emrahfb88;

benim de en büyük kazancım sizler oldunuz emrahçım.. bu da bana yeter..

Arkadaşlar Sınavda Baraj varmıydı Ben klavuzu inceledim göremedim.
Genel özürlü grubundan 64 aldım. Bende tercih yapabiliyormuyum.

maltya,diyarbekir,urfa, van,şırnak, hakkari, tercihim başka yer yok.

Seksen Küsür sivas bayburt artvin rize kars eğer buralı değlseniz soğuğa ve neme alışık değilseniz , yada bu ilerle bir bağınız yoksa sakın yazmayın yaşaması zor ....

ayaslym;
Bir baraj yok.. Sizde tercih yapabilirsiniz...

Ben test ettimm

Neden sivas uzun yıllardır Burada yaşıyorum .......

Neden Artvin , Bayburt Atalarım oralı......

Neden Kars sivasın yarıdan fazlası 93 kars muhaciri iklimde sivasla aynı

Aslında puanımız anca yeter elimde olsa egede bir sahil kasabasına yerleşirdim....

merhaba arkadaşlar bende kura ile katıldım kısmet olurda cıkarsa şu anda istanbulda ikamet etmekteyim eşimde memmur kamuda benı istanbul dışına verirlermı yanı eşimin görev yaptıgı ilçeye verır bilgisi olan yazarsa sevinirim..

afyonluyum ama afyonu tutturamam bu puanla ben rize bursa bolu bursur gibi yerler istiyorum ama neyse gün ola harman ola allah rızık çuvalımıza kim bilir ne koya:)

yazacağım yerler genellikle ege bölgesi civarları olacaktır

fatma20; puanın afyon'a yetmiyor ama bursa'ya yetecek he...Allah seninde gönlüne göre versin...

bursayada tutturamam ama nasrettin hoca misali ya tutarsa;)

Üst Alt