Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hayırlı olsun
Forumda da yazdım. Sadece raporlarında çalışamaz ve ya istihdam edilemez yazanlar geri çevrilir. Diğer raporlar geri çevrilemez. Engelli arkadaş 0 engelli bile olsa raporunda çalışamaz ve ya istihdam edilemez yazmassa ataması mutlaka yapılır. Sadece atamadan sonra personel kanununa göre disiplin yönetmeliğine aykırı davrandığınız taktirde gerekli işlem yapılır.sungur.member' Alıntı:raporlarından dolayı geri çevirdiğiniz kişilerin hastalıklarını yazabilirmisiniz..Benimki paranoid şizofreni.Gerçi böyle durum olmaz ama benide sağa sola veya kendine zarar veriri diye düşünüp eleyebilirlermi.Kazandığım yer kamu kurumu hastaneleri tekniker cvp için şimdiden teşşekkür.Ayrıca geri cevirmenın yasal dayanağı nedir.
Evet ayakta çalışamaz diye raporunda yazması gerek. İleride idare verilen görevi yapmadığınıza istinaden size idari ceza verirse bu cezaya itiraz ederken raporunu delil gösterebilirsin.sevgi dostu ben yürüyemiyorum hiç ayakta çalışamaz raporu almam lazım dimi sadece
Memur kadrosunda olanlar sınavlarda gözetmen olarak görev alamaz. Ama kurullarda görev alabilişrler. Aslında okullarda çalışan memurlarda sınav komisyonlarında görev alabilir ama il/ilçe de görev yapan memurlar genelde kendilerini yazarlar. Mesela ehliyet sınavlarında komisyon görevlisi olarak bütün memurlar görev alabilir ama okula gelen görevlendirme yazılarına bakarsan genelde ilçe mem de memurlar görev almıştır. (Özel eğitim bölümü memur,şef,şube müdürü ve ilçe milli eğitim müdürü)sevgidostu ;
sen ilçedesin daha iyi bilirsin belki ilçede çalışan engelli memurlar sınavlarda göreve yazılıyorlardı ve parasını alıyorlardı. Peki okullarda çalışan engelli memurlar çalıştığı okulda yapılan sınavda görevli yazılabilirmi? görme engelli arkadaşım var onun için soruyorum