Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bekar ve vergi indirimi almayan bir kişi 1570 (yeni hesapladım.) (ön lisan) alır. lise mezunu 40 lira civarı az alır.Merhaba sevgidostu mebde hizmetli olarak görev yapan personel maaşı nedir ? şimdiden teşekkürler
28 tl eklenir maaşına veya kesilmez%40 birtan..
Her yerde girebilirsiniz. ama en fazla 10 saat. okulda, özel koleşlerde, halk eğitim kurslarında, etüt merkezlerinde.(Vakıf ve devletin) sadece dersanelerde calışamazsınız.peki görev yaptığınız okulda branşınızdan öğretmen açığı varsa derse girebiliyor musunuz? yoksa sadece kurs için mi geçerli?
Kamu hastaneleri kurumu ankarada yeni taşınmış. elimde sadece 2 telefon numarası var. birtanesine cevap veren yok. diğerinede bir memur cıktı. oda ankara genel müdürlüğü haricinde her yerde (malatya olduğu için malatyanın her yerinde.) çalışabilir diyor. memur yarın bana geri dönecek. size kesin cevabı veririm o zaman.Fatih Bey,Degerli aciklamalariniz icin tsk Merkezde de calisabilirmiyim ? Teyit edermisiniz