Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih ettiğiniz illeri yazar mısınız?

bakıyorum çoğu kişi sınava girmiş kura usulu olan yokmu ya :(

kalender kardeşim evet çogunluk aynı ili aynı kurumu tercih etmiş tabi yüksek puan bile meb hizmetli yazmış yani içi dışı belli başlı 3 kurum var tercih edilecek meb,gıda tarım,kamu hasteneleri başka yapcak kurum yok çogunluga uyan nitelik bu kurumlar herkesin aynı yeri tercih etmesi normal, yüksek puan yazmış memurlugu ama bide sote yerleri yazayım meb den demiş yazmış yani ölü tercih olsun die aslında herkes aynı yeri ölü tercih die yazdı keşke yüksek puanlar memurlugu yazsaydı,bide arkadaşlar ben bişe merak ediyorum aynı ili yazmışız tamam merak ettigim örnek vereyim kalender kardeşimle ben sivas meb tercih ettim örnek benim puanım kalenderden yüksek kalenderin raporu % 45 benim % 80 ben terkerlekli sandelyede yim bu durum acaba etki edermi,yani komisyonda benimi elerler kalenderimi elerler örnek verdim..sizce ne olur:confused:

Puanım 73.Çankırı,Bayburt,Ardahan,Düzceyi yazdım.

Komisyonda eleme diye bir şey yok.Evraklar tam ve doğruysa memurlukta sıkıntı olmaz.Hizmetli konusu ise muamma özür durumuna bakılabilir.

murat kardeşim ben paylaşımlara bakaraktan zaten kendimi eledim;) yani hiç biyer gelmiyor nasip kısmet allah bilir ama görünen köy klavuz istemez..

Bende pek umutlu değilim.Bu tercihlerde olmazsa İnşallah 2.tercihlerde olur.

Kalender ŞAH;

ben yazdım tarım bakanlığı memur 77 puanla

Arkadaşlar puanım .....81 puan civarı ....Murat sendemi bayburt yazdın ......son bahar yukarda yazdığın sorunun cevabı da karışık ....Yönetmelik özür gurubu ayrışır diyor ..tercih kılavuzu ayırmıyor...

Ne Bayburt ne bartınmış ....Nereden aklınıza geldi :D:D yav bu şehirin olduğunu bilende sayılı ...gerçekten nerden aklınıza geldi....... bende kazara .......kilis yazdım televizyonda gördümki suriye sınırı ...korhdum savaş mavaş pek sevmem.....

Kilisi vuran adanayı,antepi,hatayı mersini heryeri vurur rahatınıza bakın :))

Toho vallahi doğru söyledin Bizimki latife ALLAH Göstermesin...

murat ben kiliste tarım yazdım..

sen? kilste?

Hayırlı olur işallah...Allah atanmamızı nasip eder...Ben kilis ve Artvinden umutluyum...

Ben okduğun anllayan biri olarak sonbahar44 e 5. Maddeyi okumasını tavsie ediyorum

Yüksek puan almak atama için yeterli değildir, kişi eğer nitelikleri uymayan, veya elindeki belgeleri ibraz edemeyeceği bir yeri seçmişse: "ATAMASI İPTAL EDİLİR VE 2 SENE BOYUNCA HİÇ BİR YERLEŞTİRMEYE KATILAMAZ".

o kadro 2 sene boş kalır mı acaba,yoksa bi sonraki arkadaşa geçermi hak.:confused: yani yanlış yapılan tercihler bence şuan kesin bi kafadan 5 bin kişi yapmştır..

eygayli;

kardeşim bunu bizim burda paylaşmamız bi faydası olmaz asıl mesele tercih yaparken onlar kendileri kimin nereye tercih edecegini otamatik kabul etmemesi gerekti..

Ya kardeşş ordaki yorumlarda yazıo

ÖMMS Kılavuzu 4. Sayfa- 8. Madde:
KOMİSYON TEŞKİLİ, İSTENİLECEK BELGELER :

1) Kadronun gerektirdiği eğitim düzeyine ilişkin diploma aslının veya noter onaylı bir suretinin veya geçici mezuniyet belgelerinden herhangi birisine sahip olup olmadığı,
2) Diploma veya mezuniyet belgesi ya da eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin aslının veya noter onaylı bir suretinin olup olmadığı,
3) Kadro için özel şart olarak istenilen belge, sertifika, bonservis ve benzerinden herhangi birisine sahip olup olmadığı,
4) “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen sağlık kurulu raporuna sahip olup olmadığı,
5) Atama yapacak ilgili kurum veya kuruluşların tabi olduğu personel atama yönetmeliklerindeki diğer şartları taşıyıp taşımadığı hususu incelenecektir.

Yapılan inceleme sonucunda; şartları taşıyan adayların yerleştirildikleri kadrolara atanmaları komisyonca teklif edilecektir.

5. maddeyi okursan; atandığın kurumun personel atama yönetmeliklerindeki diğer şartlara da uygun olman gerekiyor yazıyor.

hadi hayırlısı ama bu iş olmayacak henüz açıklanmadı

valla yandık .....Birede Tercih ettiğimiz illerdeki yaşam şartlarıda önemli....Çoğu ağır ortebetik özürlü veya Hiç görmeyen biri Artvini,rizeti,kars,ardahan ,tercih etti...Edemez mi eder en doğal hakkı da, Birde dası var Buralardaki cağrafi şartlar öyle çetinki ,artvin ve rizede , özelikle artvinde nerdeyse asvallt yol yok evler dağ yamaçlarına dizili......Karsata öyle bir soğuk varki,Bizim sivasa soğuk derler,Karslılar sivasın en soğuk havasında nerdeyse soba yakmazlar soğuk kars ta o derce.Kar ve Buz aylarca yerden kalkmayan ve bunun yanında şehrin gelişmemişliğini saymıyorum bile ..İnanın tercih yapanların çoğu Burlara çalışmaya gitmeyecek .Belki Ben bile.....

gitmeyeceğim... Buda atrı bir sorun..

Mesala kili yazdım içimden bir seste hiddetle gelecek diyor gitmeye emin değilim ...

Mesala Ben kilis yazdım içimden bir seste hiddetle gelecek diyor gitmeye emin değilim ...

Tosun paşa bu kesin belki yedek aatamada yaparlar...

nerede o şans bende şans olsa kendime torpil bulurdum torpili olan girecek

bende m alatya ve elazıp yazdım başika illere gidemiyhoprum malaesef

önlians puanım 72.99

başka varmı benim gibi önlisans mezunu olup ve malataya elazıp yazanlşar lkütfen iletisin

harputelazıg malatya uni. bende sectim. Ama ben sectim diye üzülme,bakarsın 3, tercih gelir, ve sen yine malatyaya yerleşirsin. önemli tercih edilmesi degil yerleşim sırası. benım puanım yüksek ama ilk tercihim gelirse seni engellemez. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Üst Alt