Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih ettiğiniz illeri yazar mısınız?

yureginleyaz benim önlisansn ve bilgisayar programcılığı ve ben iniversiteyi tercih etmedim 3 tercişh yaptım 1. ter-cihj malatya kamu hastaneleri 2. ve 3. tercihlerimde elaızğp merklez farklı kurum ben çalışanım kurum değiştirmek için yaptım bende kimseyi en gelelmiyecem zaten sadece 3 tercih yaptım :)

Bey efendi insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Mesela ben imam hatip mezunu değilim eğer o bölümün aldığı kadroları yazarsam bütün hakkımı kaybetmiş olurum atamam ve puanım ölür. ama adam hizmetli istiyor karşısında bir kod ile tekerlekli sandalyede hayatını devam ettirenler başvuramaz yazar ise siz başvuru yapamazsınız. diğer şekillerde atamanız yapıldığı takdirde sizi geri çeviremezler. hizmetli kadrosunda olupta okulda memurluk yapan insanlar tanıyorum. yine bayan şoför olarak atanan ama masa başında çalışan bayanlar tanıyorum. sizin yazdığınız maddeler den böyle birşey çıkarmak mümkün değildir.

topili olan girecek benim gibiler açıkta bu ne yaaa

Kardeşim ne torpilinden bahsediyorsunuz. böyle bir şeyin olma ihtimali amerikanın batması kadar zor. siz tercih ettiğiniz yerleri sonuçlar açıklandıktan sonra bir bakın eğer puanı sizden düşük olan biri yerleşirse ösym den 7 sülalenize yetecek kadar tazminat alırsınız. bu işler basit değil. ösym atamalarının hiç birinde torpil olmaz. bazı engelli arkadaşlar alışmışlar torpille yerleşmeye bu atamayıda öyle zannediyorlar. kafanız rahat olsun

vallahi şimdiki aklım olsa sadece sivas ve tokat yazardım,aslında sadece sivas yazar bırakırdım.....şimdi başka iller gözümde büyüyor ...tercih yaptığım çoğu ile gidemiyecem ..durum buna döndü...Hayırlısı...üzücü bir durum oldu bana direncim kırıldı panik atağım yükseldii....

vallahi şimdiki aklım olsa sadece sivas ve tokat yazardım,aslında sadece sivas yazar bırakırdım.....şimdi başka iller gözümde büyüyor ...tercih yaptığım çoğu ile gidemiyecem ..durum buna döndü...Hayırlısı...üzücü bir durum....Hastalandım panik atağım yükseldi ..... direncim kırıldı
....

Kalender ŞAH;

Mersinden, Artvini, ardahanı, ağrıyı ve ığdırı hatta vanı yazdım. herşey iyi olacak inşaallah.

neyse kavga çıkmasın ben herhalde 2.çi tercihe kalacam

taho bukadar olmaz ya aslen nerelisin ardahan ığdır nerden aklına geldi

ben malatya istiyorum 3 tercih yaptım zaten hangisi olursa onu istiyorum

yeterki bu kurumdan gideyim çok zor bir işim var ve kaldıramıyorukm artık

93.672 puan aldım ortaöğretim mezunuyum sıralamam 235 ilk tercih istanbul ünv fatih atama şansım nedir

taho ben kimseyi yanlış yönlendirmiom kural apaçık atama olsa dahi iptal edilir ben hizmetli kadrosu seçseydim komisyon bana nası paspas yapaaacan dee nederim taaaaaaa karsta hizmetli seçtim diyelim komisyon kabul etmezse o kadro 2 yıl boş kaşllacak günah değilmi hem kuradaki arkadaşların hakkı yokmu herkes hizmetli seçerse ayrıca bende sandalyedeyim

önlisans mezunları bölümünğ ve tercih ettikleri yerleri yazsın
burda herkes birbirine girmiş lise lisans önlisans kafam karıştı çok düzensiz

harputelazig;

Malatya benim 3. tercihim ama 3249 dan yaptım kamu hastahaneleri

eygayli;
Tekerlekli sandalyede olanların hizmetli kadrosunu tercih etmeleri yasaktır yazan bir kod gösterirmisin ? Kimse senin atamanı iptal edemez çünkü o maddeyi oraya katmamışlar.

harputelazig;

önlisans puanları tercihleri yazan bi arkadaş vardı,araştır ordan takip edebilirsin..

Üst Alt