Kardeşlerim, Özellikle Makine, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik ve Endüstri Mühendisliklerini aynı torbaya atmışlar. Bu 5 alandan mezun olanların tercih edebileceği 17 tane ortak kadro mevcut. Bizler normal insanlar gibi istediğimiz şehri yazma özgürlüğe sahip değiliz maalesef. Mümkün mertebe ailemize yakın yerleri yazmak zorundayız. Ben Gaziantep'ten tercih yapacağım, Karsı, Çanakkaleyi,Edirneyi Ağrı'yı yazmam mümkün değil.Puanım çok şükür güzel gibi ilk 100'deyim... Şuan işsizim. Memurluk da yazmak zorundayım atanmak istiyorum 30 yaşına geldim. Bir sürü badireleri atlattım ve 2 yıl uzatarak da olsa çok şükür ingilizce mühendisliği bitirdim ama çalıştığım yer pazarları gece yarısına kadar mesai yaptırıyordu sağlığım için ayrılmak zorunda kaldım...Birçoğumuz aynı sıkıntıları çekiyoruz. Ben diğer kardeşimin memleketine o kardeşim de benim istedğim memlekete atanacak, sonrası ayrı bi zulum olacak belki de...
Neler yapabilirim?
Nasıl bir yöntem izleyelim? Kaç Mühendislik, kaç memurluk yazalım?
Kadere inanan birisiyim nasipte ne varsa o olacak ama fikirlerinizi bekliyorum..
Neler yapabilirim?
Nasıl bir yöntem izleyelim? Kaç Mühendislik, kaç memurluk yazalım?
Kadere inanan birisiyim nasipte ne varsa o olacak ama fikirlerinizi bekliyorum..