Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercihi yapacak mühendis kardeşlerim istişare edelim

king78;
King78 sen de bilg. mühendisiydin merak ediyorum o zaman RTÜK ve deniz kuvvetleri komutanlığına hangi meslektaş yerleşti acaba?

Hsahsa;
Şimdiden iyi yolculuklar, adananın kavurucu sıcaklarına sana kolay gelsin valla..

evet bılg bıldıgım kadarı ıle sadece bılg muh olanlar yazabılıyordu bırılerı hata yapıp yerlesmemıstır heralde yoksa ataması yanar zaten.Sen bılg muh pekı?

evet bılg bıldıgım kadarı ıle sadece bılg muh olanlar yazabılıyordu bırılerı hata yapıp yerlesmemıstır heralde yoksa ataması yanar zaten.Sen bılg muh pekı?
Evet ben de bilg. müh. Yok birileri hata yapamaz çünkü sistem hata verir örneğin inşaat müh. rtük veya deniz kuv. kadro kodlarını yazsa dahi sistem o kişiye hata mesajı veriyor tercih edemiyor;)

hsahsa;

benim kaç puan aldığıım önemli değil meslektaş, tek bildiğim gıda tarım bakanlığının mühendis kadrolarına bakıyorum da hepsi 70 ten aşağı almışlar ve yerleşmişler hayret diyorum yaniii. Biz bile yerleşemedik hala şok yaşıyorum ...

kurtkahan kaç puan aldıgını yazmak ıstemedıgını anlamadım bızde yazdık saklamadık ve muhabet edıyoruz ılgınc saklaman ?

Yok kardeş sizinle ilgisi yok gizli gizli takılan diğer mühendisler vardır. Baksana Rtük deniz kuvvetlerini kazananlar burada var mı

olsa ne olur kardes sen yıne ıstedıgın yerlerı yazacaksın bana sorsalar ben atanırım dıyordum ama hıc ole olmuyor sana tercıher yerlerını sormuyoruz. merak ettım kac?

king78;

Ben de bilg. mühendisi mezunu bir elin parmaklarını geçemeyecek kadar sanıyordum meğerse yanılmışım

aynen ole kardes puanın bende fazlamı sadece bunu sole bana?

beklenmedık kadrolardan adamlar 59 muh oldular devlette bız 75 le durumumuza bak keske bılg muh olmasaydım :(

Acaba şu an bilgisayar mühendisi sayımız kaçtır. 1.alımdaki bilgisayar müh. 3 kişi yerleşti ve en küçük puan 82 yi buldu. Olaki Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanlığındaki 78 puanı da hesaba katalım. ek yerleştirme ve 2. atamada bilgisayar mühendisi kadrosu açılırsa bu puanlar 70 e kadar iner. İnternetten bütün forumları araştırdım tanıdığım bilg.mühendisleri yerleşmişler geriye ben ve king78 ve alijcan kaldı, burock arkadaşı bilmiyorum yerleşti mi..

Benim mimar tanıdığım arkadaş var 2 puan la kaçırdı mimarlığı. En düşük mimar puanı 72 puanla İBB mimarlığa atandı.

Kısacası Bilgisayar mühendis puanları ek ve 2.yerleşme de 70 le 80 arası kapatır belki 70 altına da düşebilir sürpriz de olabilir. Hakkımızda hayırlısını diliyorum. Kazanan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun.

kurtkahan senın puanın kac kardes? Ben durust olup yazdım bır kac arkadas malesef bunu yapmadı :( cunku sızlerın puanı yuksek yada dusuk benı suan ıcın bırsey katmıyor cunku zaten aynı yerlerı yapıcaz mecburen ve yuksek olan atanacak hakkı oldugu gıbı sadece merak edıyorum bundan sonrakı durumumu yazdıgın yazıyıda gordum ve memnun oldum umarım ole olur. ekımde 2. atama var dıyorlar dogru ıse eyluldede kadro ekleyebılırler belkı bılemıyorum.

ayrıca kpps 2012 de kendı lısans bolumunden kac kısı oldugunu gorebılıyorsun sıstemden ama bızde ole bırsey yapmamıslar malesef neden se bu olsa cok ıyı olacak cunku az cok akıbetımız bellı olurdu.

Kardeş çok taktın bu puanıma valla :D Araştır diğer arkadaşların puanlarını öğrenmeye çalış veya başka bilgisayar mühendisi var mı onu öğren :)

Kardeş ben durustce yazdım ama sızlerın ıclerı sanırım fesatlık var. Atananlara hayırlı olsun atanamayanlara sabır, benım ıcın cok onemlı degıl cunku turkıyenın en ıyı fırmalarından bırınde calısıyorum ve maddı sıkıntım yok devletı sadece rahatlık ıcın sevmeyı dusunuyorum. Sızlerden aynı durustlugu goremedıgım ıcın bundan sonra bende pek durust olmıcam. Anladıgım kadarı ıle sızleırn puanı zaten benden dusuk bu nedenle umarım sızlere baska yerler atama sansınız olur..Selam

Bu sıtedekı muh arkadaslardan sadece ıstedıgım atanan arkadasların kadrolarında maas aldıklarında bızler ıle paylasması belkı bu devletı secıp secmemde belırleyıcı olur.

Kardeş senin en iyi firmada çalışıp çalışmaman benim için bir önem arz etmiyor ki, ben de çalışıyorum. ben de senin gibi düşünüyorum devlette rahatlık açısından. Puanımın düşük olduğunu veya yüksek olduğunu nereden biliyorsun ki yüksek olan kazansın yani ne var bunda. Kazanana da hayırlı uğurlu olsun ne diyeyim. Kimse senden dürüst olmanı beklemiyor sana dürüst ol diyen de yok zaten. Lütfen tartışmak gibi algılanmasın..

max. min. puanlar açıklandı arkadaşlar ordan merak ettiğimiz puanları çıkarmamız mümkün, abartılı puanlar yokmuş çok şükür..
88.5 puan ile Kilis'e Müh. olarak atandık şimdi heyecanla gerekli prosedürü bekliyoruz...

ÖMSS ile atanan mühendis arkadaşlarım hiç sesiniz solugunuz cıkmıyor aramızda kazanıpta ataması yapılıp iş yapan var mı?:)

Evet arkadaşlar atanıp iş başı yapanlar bılgılendırırse memnun oluruz. Hatta maaşları hakkındada bızlerı bılgılendırırlerse hangı kurumların nekadar maas verdıgını muhendıslere cok ıı olacaktır tercıh secımımızde

Merhaba arkadaşlar,
Makine mühendisi var mı aranızda?

BTK ya atanan kimse var mi? calişma sartlari nasil? maaşlari nasil? sonra tayin durumu var mı? bilgi verebilirseniz cok sevinirim.

tekrar selamlarrr

Arkadaslar gorusmeyeli baya oldu. Atamalarin yaklasmasi ile heycan basladi. Bilgisayar muh arkadaslar artik daha sansli atama sayimiz oldukca fazla artik sira bize de gelcek gibi. 74.65 le 12 bilgisayar muh arasina girmem munkunmu bilemiyorum. Atanan arkaslarjn is hayatlari ile ilgili bilgiler bekliyoruz maas ve olanaklar monusunda. Kac bilgisayar muh kaldi onuda bilebilirsek cok memnun olrum. Ben 1 olarak basliyorum saymaya

kımse yokmu muhendısler

Bılgısayar muhendısı Arkadaslar beklenen kadrolar acıklandı sızce puanlar nerelere dusecektır. en son 80 e gelmıstı kac muh arkadasımız var bılg muh ıns hepımız atanırız dusuncem 70 lerın altına dusecegıdır.

Bence boş kadro bile kalabilir :) ilkindeki gibi genel mühendis alimi olsaydı cok daha iyi olucakti ama bu sekilde sadece bilgisayar ve elektrik-elektronik mühendisleri yerlescek...
ziraat ve gida mühendisleri zaten komple atandi.90-100 civari kadro acmişlar yine onlar için
buna kıyasla 1 makine müh. kadrosu
2 adet endüstri mühendisliği kadrosu
1 adet cevre müh. kadrosu acmışlar yetkillileri tebrik ediyorum. söyledikleri gibi nitelik kodlarini genişletmişler gerçekten.

Üst Alt