Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercihi yapacak mühendis kardeşlerim istişare edelim

elektrik müh elazığlıyım en yakın bingöl erzincan görünüyor ne yazık ki oralara da gitmem mümkün değil anlayacağınız bu sınav sonucunda özellikler gıda tarım sektöründeki arkadaslar kadroları daha iyi ama birçok arkadas benim gibi bulunduğu ili terketmeyecek gibi geliyor. anlayacağınız bizim için en güzel slogan sorun etmeyi bırakacağız devlet bizi sorun etse bile:(

kurumlara gidip görüşen buna göre değerlendirme yapan mühendis arkadaşlar var mı ?
nedir bu bilim,sanay, ve teknoloji bakanlığındaki alımlar, nasıl işler yapılıyor, ücret nedir, çalışma süreleri nasıl olur?
ya da memuriyet için özellikle türkiye kamu hastaneleri kurumu gibi kurumlardaki durum nedir?

Ya arkadaşlar bu öms özellilke ilkokulular için tamamen fiyasko olduğuna şüpem kalmadı kayıt yapmadan önce hiç bir yerde MEB den sertifika olacak diye söz edilmiyordu şimdi zaman bitince sertifikalılar yerleştirilecek diyor demekki el altından kendi adamlarına haber verdiler bizleri uyuttular zaten türkiyede hangi dönemde hangi iş adaletli olmuşki bu olsun tercih yapmicam verdiğim 10 tl ve emeğim zehir zıkkım olsun...

güzel kardeşim yada abicim niye bu kadar öfke ve kinle bakıyorsunuz, sertifika olayında bir hata varsa bundan dönülür ilk defa böyle kapsamlı bir sınav yapılıyor, bugüne kadar bu da yoktu, inşaallah ilerleyen zamanlarda daha iyi olur. 2 yılda bir artık bu sınav yapılacak üstelik atanamazsanız puanınız geçerli 2 yıl içinde başka alımlar olabilir, bu sertifika işlerine ona göre önem verir gerekli şeyleri alırsınız... bak biz koca mühendislikler bitirmişiz başka sertifikalarımız da var iniglizcemiz var ama halen bir garantisi yok, kadro sayısı çok az, puanımız yüksek olsa bile stresliyiz gelmeyebilir... isyan etmeyelim, kahretmeyelim lütfen. moral bozmayalım. Allah can beden sağlığı versin. inanki ben ölümleri görmüş biri olarak sağlığımdan başka büyük beklentilerim yok, gelirse ne ala gelmezse de canım sağolsun, aldığım nefese şükürler olsun... selamlar..

elbet adam kayırmalar oluyor, evet onlara hakkımızı helal etmemekte sonuna kadar haklıyız ama %20 torpil varsa %80 herkes puanına göre alınacak inş

tabiki sağlık her şeyin başında geliyor ama insan haksızlığa,da tahammül edemiyor.

üzülmeyin abi, hani futbol maçlarındaki reklam sloganı var ya "İYİLER MUTLAKA KAZANIR" :)

Bılg muh

Bılgısayar Muh. 74,64 puan 1350. MUH ARKADASLAR SIZDEKI DURUM NEDIR 9 UNDAN ONCE NETLEŞTİRMEK ISTERIZ DURUMLARIMIZI HERALDE!

01. Tercih 30020126351 RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU BAŞKANLIĞI / MÜHENDİS (ANKARA / MERKEZ - Merkez)
02. Tercih 30020125201 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (ANKARA / MERKEZ - Merkez)
03. Tercih 30020125209 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (ÇANAKKALE / MERKEZ - Taşra)
04. Tercih 30020125231 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (BARTIN / MERKEZ - Taşra)
05. Tercih 30020125267 DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI / MÜHENDİS (ANKARA / MERKEZ - )
06. Tercih 30020126389 SEYHAN BELEDİYESİ / MÜHENDİS (ADANA / SEYHAN - )
07. Tercih 30020125211 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (EDİRNE / MERKEZ - Taşra)
08. Tercih 30020125215 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (GİRESUN / MERKEZ - Taşra)
09. Tercih 30020125229 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (KIRIKKALE / MERKEZ - Taşra)
10. Tercih 30020125219 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (KIRŞEHİR / MERKEZ - Taşra)
11. Tercih 30020125223 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (NEVŞEHİR / MERKEZ - Taşra)
12. Tercih 30020125225 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (RİZE / MERKEZ - Taşra)
13. Tercih 30020125239 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (ERZİNCAN / MERKEZ - Taşra)
14. Tercih 30020125233 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (KİLİS / MERKEZ - Taşra)
15. Tercih 30020125213 BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (ERZURUM / MERKEZ - Taşra)

Valla kardeşim inanki uykularımı kaçırıyor, hakkımızda hayırlısı olsun ama çok merak ediyorum 88.5 puan sıralama 98. Endüstri Mühendisi olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı kadrolarından şu sıralamadaki tercihlerimi yaptım: 1-Kilis 2-Ankara 3-Nevşehir 4-Batman 5-Mardin 6-Kırıkkale 7-Kırşehir 8-Çanakkale 9-Rize 10-Giresun 11-bartın 12-Edirne 13-Antep Memurluk 14-Antep Memurluk deyip kapattım 14 tercihte noktaladım...

Kardeş sen kili e atanırsın ;) ongorum budur suanda 1 tercıhımıde yaktın :) hayırlısı olsun

Öğrenim Durumu: Lisans
Mezuniyet Alan Kodu / Adı: 3124 /
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
Mezuniyet Tarihi: 22/6/2011
II.
TERCİH BİLGİLERİ

01. Tercih30020126389SEYHAN BELEDİYESİ / MÜHENDİS (ADANA / SEYHAN -
)
02. Tercih30020126351RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU BAŞKANLIĞI / MÜHENDİS
(ANKARA / MERKEZ - Merkez)
03. Tercih30020125209BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS
(ÇANAKKALE / MERKEZ - Taşra)
04. Tercih30020125223BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS
(NEVŞEHİR / MERKEZ - Taşra)
05. Tercih30020125229BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS
(KIRIKKALE / MERKEZ - Taşra)
06. Tercih30020125219BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS
(KIRŞEHİR / MERKEZ - Taşra)
07. Tercih30020125231BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (BARTIN
/ MERKEZ - Taşra)
08. Tercih30020125211BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (EDİRNE
/ MERKEZ - Taşra)
09. Tercih30020125215BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS
(GİRESUN / MERKEZ - Taşra)
10. Tercih30020125225BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (RİZE /
MERKEZ - Taşra)
11. Tercih30020125239BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS
(ERZİNCAN / MERKEZ - Taşra)
12. Tercih30020125221BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (MARDİN
/ MERKEZ - Taşra)
13. Tercih30020125237BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (BİNGÖL
/ MERKEZ - Taşra)
14. Tercih30020125217BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (KARS /
MERKEZ - Taşra)
15. Tercih30020125235BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI / MÜHENDİS (AĞRI /
MERKEZ - Taşra)

Tercihler
Kod
Program Adı
PUAN 82,98 sıra 354 hakkımızda hayırlısı

tum arkadaslar buraya yazsa sonuclarını az cok tahmını sonuclar cıkacak ama daha sanırım cok arkadas var katılmayan aramıza ıns hayırlısı olur ama basa ankara yazan pek arkadas yok nedense ankara kadroları bos kalacak anlasılan :)

king78;

inşaallah söyledğin makbul dualar arasına geçer de hayırlısıyla sevinirim, aynı şekil dilerim ki sende tercihlerinden gönlüne göre bir yere atanırsın. lâkin önümde 97 kişi var ve 5 ankara 11 diğerleri olmak üzere 16 mühendislikten biri elime geçermi bilmiyorum, emin değilim, antep memurluk da gelebilir, Allah sağlık sıhhat versin helal bir rızık kapısı olsun daha ne isterim... Keşke yazsalar diğer arkadaşlar da ama herkes işinde gücünde PERŞEMBE 11:30'a kilitlenmiş durumda sanırım :eek:

kardeş sana cıkmazsa bze hıc cıkmaz o nedenle sen kılıs olur. bızede nasıp kısmet 18 tane daha muh var mıdır puanımdan yuksek bılmıyorum gorucez artık

king78;

kısmette varsa olur inşaallah,mesela şöyle bi müjdeli haber vereyim bizzat ben haber aldım 91 puanlı mühendis tercih yapmadı, uygun yerler yok diye yazmamış bu kardeş, böyle durumlar da olursa süprizler yaşanması muhtemeldir, adı üstünde ömss ve istanbul-izmir-bursa gibi yerler de hiç kadro açılmadı, bir sonraki atamayı bekleyenler veya şartları uygun olmadıgı için yazamayanlar olabilir, Allah onların da yardımcısı olsun :)

evet 97 puanlı bır muh arkadasta kadrosu olmadıgı ıcın tercıh yapamamıs beşırtıgın gıbı durumlar var nasip kısmet artık az kaldı. Ama arastırmalarıma gore 20 tane muh goremedım daha bır kac arkadasta 74 altı ıdı ama bılmedık cıkar mı bılemem sonradan

king78;

dostum öyle değil benim dediğim arkadaş elektrik mühendisi ve şehirler uygun olmayınca tercih yapamamış maalesef...

Anladım ozaman bızım adımıza tesekkur etmek gerekıyor :). Hayırlısı artık sayılı gun kaldı

atanan ve atanamayan muhendıs arkadas bılgılendırmenızı rıca ederım en azından bundan sonrakı surecte hayırlısı olur

ben atandım arkadaşım çok şükür ilk terhic adana seyhan belediyesi bilgisayar muh inşallah geriye kalan arkadaşlarda ikinci atamada yerleşir

puanın kactı kardesım?

Kardesım eger bılg bas sıraya yazmasaydın buyuk ıhtımalle dıgerlerıne atanacaktın ve bıze kadro kalacaktı ama dırek bılg muh sectıgın ıcın dıgerlerınden de cok muh katılımı olması nedenı ıle bıze sıra gelmemıs anlasılan ıns bılg muh kadrosu tekrar acarlar eylul ayında belkı ozaman yerlesebılırız.

puanım kardeş 82,98 sıram 354 valla sayısal veriler açıklanmadan onu bilemeyiz kardeş ama adanayı meslegim oldugu için degil ilk sıra da oldugu için yazdım daha önceki mesajlarımda tercihlerimi paylaşmıştım inş atanırsın bir daha ki atamada

PUANIM : 88.50283
BÖLÜMÜM : Endüstri Mühendisliği
ATANDIĞIM İL : Kilis
TERCİH SIRAM : 1. Tercih
KURUM : Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
YAŞADIĞIM ŞEHİR: Gaziantep

ALLAH'a şükürler olsun. Tamamen Cenab-ı ALLAH'ın bir lütfu oldu bu sınav.2 Adet memurluk da yazmıştım.Dün gece bu vakitlerde ALLAH'ım sağlığımı verdin, başka hiçbirşey vermesen yine hamdolsun dedim. Puanım iyi olmasına rağmen her türlü sonuca hazırlıklıydım ve hiçbir yer gelmese sağlığıma şükredip yola devam edecektim... Hamdolsun oldu, kazandık, en sevindiğim olay da tam da gönlümden geçtiği gibi temiz, torpilsiz olması oldu. Rabbimden hep helal rızık dilerdim inşallah öyle devam eder...
Ciddiye almadığım ve gidip uğraşmadığım bir raporu, eş-dost tavsiyesiyle 5 ay özel sektörde sıkıntı çektikten sonra gidip aldım 2011 Ekim Ayında. Aldıktan sonra ÖMSS haberleri yayılmaya başladı ve Nisana kadar sabırla devam eden bir süreç oldu. Elimden geldiği kadar çalıştım, zaten KPSS'ye hazırlanıyordum, ÖMSS olunca ona girdik. Ve yine büüyk bir sabır,heyecan,ümitiendişe,dua ile bekledik... Sonunda oldu. Başbakanımız kurayı çekerken sonuc.osym.gov. tr yi kontrol ediyordum sayfa açılır açılmaz hızlıca girmemle neticeyi görüp kendimden geçmem bir oldu. Şükür secdesi yaptım, ağladım,... mutluluktan duygu ve sinir boşalmasından ağladım... ALLAHIM sana hamdolsun, sağlığımı ve huzurumu elimden alma, helal rızık ver bana...
ATANAMAYAN KARDEŞLERİM DUAMDASINIZ. HELE SABREDİN, GAYRET EDİN, İSYAN ETMEYİN LÜTFEN. 30 YAŞIMA GELDİM 1000 TL 'Yİ BİR AYDA KAZANMAMIŞ BİR ADAMDIM... İNŞAALLAH HAYAT YENİDEN BAŞLAYACAK ŞİMDİ... LÜTFEN VAZGEÇMEYELİM 2 YILDA BİR OLACAK ARTIK İNŞALALAH VE ÖĞRENDİKKİ AZ DA OLSA MÜHENDİSLİK KADROSU AÇILABİLİYOR, BAŞTA MEMURLUK OLSA ŞÜKREDECEKTİM AMA BU NASİP OLDU.. DİLERİM TÜM İHTİYAÇ SAHİBİ KARDEŞLERİME DE NASİP OLUR... ÇOK ÜZÜLEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA HAKKINIZI HELAL EDİN, İNANIN SİZLER İÇİN BAZEN SEVİNMEKTEN ÇEKİNİYORUM YÜREĞİM FERAH BİR HALDE SEVİNEMİYORUM AMA... İNŞAALLAH BİR GÜN HEPİNİZE NASİP OLUR... SELMLAR...

Kardesım bu açıklamandan sonra gerçekten ıhtıyacı olanların oncelıklı atanmasının dogru oldugunu dusundum. senın kadar ıhtıyacım yok atanmaya ama atanmak ıı olacaktı fakat olmadı . muh 80-78 puana kadar dusmus atamalar. 74.64 le heralde ıkıncı atama da yerlesırız umudu ıle tekrar beklemeye devam. Ins eylul de muh acarlar da yerlesırız yoksa 2013 e kalcaz anlasılan. Sızce acacaklarmıdır?

inş ikinci atamada yerleşirkin king78 kardeş allah herkessiz gönlüne göre versin engin kardeş seninki de hayırlı olsun

hsahsa;

Meslektaşım hayırlı olsun. Kesin kazandıktan sonra belediye de ne görevi verecekler, maaş, sosyal imkanlar ve diğer imkanları nelerdir bu konuda bilgi almak isteriz senden.. :)

king78;

Kardeş üzülme, ek yerleştirme ve 2.alım var. İkisinden birine yerleşeceğiz artık. 1.yerleştirmede 78 lere kadar düştüyse puanlar. Ek yerleştirme de 60 ları görür diye düşünüyorum tabi kadro açılırsa. Ama diyanet işleri başkanlığının boş kadrolarını mühendisliğe çevireceklerini zannetmiyorum. Asıl 2. alımları beklemek gerekir orada güzel kurumlar çıkacak inşallah..

sağol kurthakan; sen atandın mı ? ilk maaşımı alınca inş burdan paylaşırım

Yok yerleşemedim hsahsa, belediyenin kadrosunu yazdım sana nasipmiş. Bir yandan seyhan belediyesinin çıkmadığına seviniyorum bir yandan da hiç birşey çıkmadığına üzülüyorum:( ilk maaşını aldığında artık misafirin oluruz Adanaya:p

kurthakan kardesım senın demı atama cıkmadı senın puan kactı?
evet bende eylul de ek kadro koyacaklarını zannetmıyorum ama belkı baska bakanlıklar acabaılır muh yıne dıye beklıyorum.dedıgın gıbı puanlar baya duser 2. atamada belkı cok daha guzel yerler cıkar o atamada anlalya ızmır gıbı oralara yerlesırız cunku suanda artık en yuksek puanlılar bız olacagız dıgerlerı atandıgı ıcın.

inşallah ikinci atamada atanırsın kardeş inşalah beklerim adanaya gelirseniz nasipse pazar günü yolla çıkacagım

Üst Alt