PUANIM : 88.50283
BÖLÜMÜM : Endüstri Mühendisliği
ATANDIĞIM İL : Kilis
TERCİH SIRAM : 1. Tercih
KURUM : Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
YAŞADIĞIM ŞEHİR: Gaziantep
ALLAH'a şükürler olsun. Tamamen Cenab-ı ALLAH'ın bir lütfu oldu bu sınav.2 Adet memurluk da yazmıştım.Dün gece bu vakitlerde ALLAH'ım sağlığımı verdin, başka hiçbirşey vermesen yine hamdolsun dedim. Puanım iyi olmasına rağmen her türlü sonuca hazırlıklıydım ve hiçbir yer gelmese sağlığıma şükredip yola devam edecektim... Hamdolsun oldu, kazandık, en sevindiğim olay da tam da gönlümden geçtiği gibi temiz, torpilsiz olması oldu. Rabbimden hep helal rızık dilerdim inşallah öyle devam eder...
Ciddiye almadığım ve gidip uğraşmadığım bir raporu, eş-dost tavsiyesiyle 5 ay özel sektörde sıkıntı çektikten sonra gidip aldım 2011 Ekim Ayında. Aldıktan sonra ÖMSS haberleri yayılmaya başladı ve Nisana kadar sabırla devam eden bir süreç oldu. Elimden geldiği kadar çalıştım, zaten KPSS'ye hazırlanıyordum, ÖMSS olunca ona girdik. Ve yine büüyk bir sabır,heyecan,ümitiendişe,dua ile bekledik... Sonunda oldu. Başbakanımız kurayı çekerken sonuc.osym.gov. tr yi kontrol ediyordum sayfa açılır açılmaz hızlıca girmemle neticeyi görüp kendimden geçmem bir oldu. Şükür secdesi yaptım, ağladım,... mutluluktan duygu ve sinir boşalmasından ağladım... ALLAHIM sana hamdolsun, sağlığımı ve huzurumu elimden alma, helal rızık ver bana...
ATANAMAYAN KARDEŞLERİM DUAMDASINIZ. HELE SABREDİN, GAYRET EDİN, İSYAN ETMEYİN LÜTFEN. 30 YAŞIMA GELDİM 1000 TL 'Yİ BİR AYDA KAZANMAMIŞ BİR ADAMDIM... İNŞAALLAH HAYAT YENİDEN BAŞLAYACAK ŞİMDİ... LÜTFEN VAZGEÇMEYELİM 2 YILDA BİR OLACAK ARTIK İNŞALALAH VE ÖĞRENDİKKİ AZ DA OLSA MÜHENDİSLİK KADROSU AÇILABİLİYOR, BAŞTA MEMURLUK OLSA ŞÜKREDECEKTİM AMA BU NASİP OLDU.. DİLERİM TÜM İHTİYAÇ SAHİBİ KARDEŞLERİME DE NASİP OLUR... ÇOK ÜZÜLEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA HAKKINIZI HELAL EDİN, İNANIN SİZLER İÇİN BAZEN SEVİNMEKTEN ÇEKİNİYORUM YÜREĞİM FERAH BİR HALDE SEVİNEMİYORUM AMA... İNŞAALLAH BİR GÜN HEPİNİZE NASİP OLUR... SELMLAR...