Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de 1 kişilik kadroları tercih eden oldu mu?

mesafe4272

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar konu açık 1 kişilik kadroları ne ölçüde listenize koydunuz.Kimse yazmaz yazmaz 70 ile atanan memur çıkr ben fıttırırım.Kaç adet 1 kişilik kadro yazdınız

ben hiç yazmadım puan 83,88 lise

düşünecek bişey yok 1 kişilik yer tercih edecek lüksümüz yok 85 puanlılar bile bol olan yerleri seçiyor hatta daha yüksekler bile garantiye almak lazım...

ya herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorsa :)

Aynen herkes yazmazsa diye ben 2 tane yazacağım loto gibi

bence en düşük puanlar tek tercih olan yerlerden çıkacak

loto ha vay be helal ne diyim diğer siteleride gezin bir kişilik yerleri 90 puanlılar yazıyor adamlar hizmetli olmak istmiyor onların yazdığı yeri yazıp ezilmek büyük cezaret kutluyorum...

şakamı ediyorsunuz biz aynı sınavamı girmedik yoksa.... yüksek puanlı tonlarca insan atanmadı diyanete düşük puanla girdi millet önümüzden 300 500 kişi atandı onun dışında herşey aynı ilk atamalarda yandaşlarını aldılar şimdide işte hadi onlarında gönlü olsun diye alım açtılar... aynı sene içinde iki kez olmaz diyerek 2012 de 2013 te ikinci bi lım yapmamanında garantisin aldılar kendilerine....

kardeş şu an itibariyle 90 puan alan çok nadir çünkü ilk atamada atananlar tercih yapamazzzzzzzzzzzzz
onun için şu an en yüksek puan bence 89-90
90 puan alıpta ilk atamada atanamayan kaç kişi varkiiiiiii

ben bilmem 90 puanlı kaç kişi var ama ben daha yükseklerinin bile ilk atamada atanamadığını biliyorum ve riski göze alamıyorum bi kaç güne görürüsünüz yüksek puanlıların tercihlerini

Tek kişilik kadroların olduğu kurumlar esas tercih edilesi yerler. Yüksek puanlar zaten önünde kim var yok bilip buraları yazarlar...

biledar benim 83,88 puanım var şuan 700 deyim gayri gerisin sen hesap et ilk atama sonuçlarını ösym den indir iyice incele biz kaç gündür bunlarla uğraşıyoruz
90 üzeri mutlaka olabilir ama kaç kişi parmakla sayılır belki
en çok puan yoğunlugu 80-83 arası

Benim bir Arkadasım 90 puan aldı vee atanamadı Bakanlık istiyordu 90 üstü kapattıgı için o tip kurumlar ataması olmadı yine tercih yapacak üstelik farklı bi kurumda yardımcı hizmetler sınıfında kadrolu memur amacı Genel idari hizmetler sınıfına geçmek bu tarz sırada bekleyen bi çok aday olduğunu unutmayalım

ösym den ilk sayısal verileri iyice incele bence kardeş

ben bu ilk 700 dememin sebebi ilk atamada atananlar tercih edemez ondan dolayı diyorum

ben 83,88 puan ile ilk sıralamam 2339 da ilk atamalar sonucunda benden yüksek puanlı 1600 kişi atanmış bundan dolayı ben şimdi ilk 700 deyim bunun aksıni söyleyen varmı

1.5 2013-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kadroları, 2012-
ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan herhangi bir kadroya
Merkezimiz tarafından yerleştirilen adaylar (ataması yapılsın veya yapılmasın) tercih edemeyeceklerdir.

varsa bunun yanlış olduğunu söyleyen kişi beni aydınlatsın bende bileyim kardeşler belki ben yanlış biliyorum

rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Tek kişilik yerler daha iyi kurumların kadroları yüksek puanlılar affetmez...

bence yüksek puan alanların çoğu en az 5 tercihini 1 yada 2 kişik kadroyu mutlaka yazar TABİ BU BENİM NACİZANE DÜŞÜNCEM ŞAHSEN BENİM PUANIM 80 LERDE OLASAYDI EN SON 5 ERCİHİMİ 1 YADA 2 KİŞİLİK ÇOK UZAK OLMAYAN İLLERİ SEÇERDİM..

ben 88 küsür puanla yazdım tek kşilikleri şnsa artık

tek kişilik kadrolar 80 üstü puanlı herkes koymalı valla onlar ömss de atamanın nın anahtarı

ekinos;
siz ilk atamada nereleri yazdınız da bu puanla açıkta kaldınız merak ediyorum doğrusu

enederya

bu 88 küsür puan tekmi sanıyorsunuz ünya kadar var yüksek puanlı atanamayan tek ekinos değilki bunu kastediyorum işte bende bi sürü kişi mevcut böle hep tek kişilik yerleri yazacaklar doğal olarak puanlarına güvenerek ki hakları çalışmışlar ama göreceksiniz onlar bile birbirini ezecek yüksek puanlılar tek kişilik yerleri tecih edip bi çoğu açıkta kalacak 2013 tede bir daha atama olmaz kanun bu ya :) kpss de 6 kez oluyor ömss de ikinci olmuyor.... başka bahara bırakacak o yüsek puanlılar hayallerini.... yazın bi kenara

Bence isyan çıkartalım :) bu tercihlerden sonra bir kez daha tercih hakkı olsun, çünkü daha 2013 başlardayız, yıl ortalarında bir kez daha tercih hakkı olmalı bence, ve evet seninde dediğin gibi yüksek puanda bir çok insan var, benim puan çok düşük ama bir umut işte, tercihler çok önemli, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..

elinizde 15 tercih hakkı var.Kendi ilinizde ki 1 kişilik kadroları yazmayıp başka ildeki yüksek kadroları tercih etmek büyük hatadır herkez aynı mantıkla gidiyor burası çok kişi alıyor bende girerim demek en büyük yanlış olur herkez aynı yerlere yüklenir birde bakarsınız kendi ilinizdeki 1 kişilik yer 70 le almış siz başka bir ile 90 la gidersiniz belkide herkez aynı yere yüklendiği için açıkta kalırsınız hesabınızı mantıklı yapın derim.

ekinos;

88 puanın şansı olmaz abla :) tercihlerinden mutlaka birisi gelecek kendini hazırla :D

Öyle desek, böyle diyeceksiniz. Böyle desek şöyle diyeceksiniz. O yüzden bu tarz konular göreceli ve kişisel tercih meseleleridir :) En iyisi gönlünüzde olan yerleri tercih etmeniz yönünde. Sonradan pişmanlık fayda vermez. Risk alın, risk iyidir.

ekinos;
İzmir yoktur inş tercihlerinde :D

Şu tercih sayısını en az 20 tane olsaydı da 1 kişi olan illeri yazsaydık. Puanı düşük olan kişiler yazması tercihinin boşa gitmesi gibi bir şey. Puanı yüksek olanların (85 ve üzeri) kesinlikle yazması gerektiği bir durumdur bana göre.

alla Arkadaşlar tercih sayısı çok az 15 hak eden girmedikten sonra taban puan 60 düşse ne 80 puan üstü yine çok kişi açıkta kalır ... Memuru hizmetlisi yok bu işin ... arasındaki 200 lira maaş farkı hepsi bu ... sözüm meclisten dışarı tabi biz özürlüler koyun gibi olduğumuz için hepimizde atandığımız kurumda genel müdürlük bekeldiğimiz için belirli kadrolarda yığılma olur aradan da uyanıklar sıyrılıp 60 la bile atanır ... Maşallah bu tercih kılavuzunu düzenleyenlere 15 tercih 1000 lerce seçenek .....

ben antalyadayım tabiki önce bura sonra ankara. izmir var ama kamu 14 kişi herhalde bizde hep tek kişi alan yerleri yazmadık karışık tekten çok alana doğru

benden düşük alan düz lise 50 kişi atanmıştı ben seçici davrandım ondan atanamadım bide düz lise

Üst Alt