Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de 1 kişilik kadroları tercih eden oldu mu?

Bio;

Kankam TSE ye başvurmak vurabilmek için ömss den puan almak şart peki yerleşmiş olman yada yerleşmemiş olman gibi bi şart varmıydı belkide onlar yerleşmiş ama yerlerini begenmemiş kişilerdir varya bizde önce atanayım neresi olursa olsun mantığı ama sonra yiyemeyeyip yusuf yusuf edince farklı yerlere geçmek alışkanlığı.

Yapabiliyorlar kardeşim vallaha cavit ne desek boş biliyosun engellinin en büyük engeli kendi kendisine ve çevresindekilere engel olmak :D

Bio;

Yapabiliyorlarsa ozaman yememiştir atandığı yer yada kanaatkarsızdır şükür edip çalışmayıp daldan dala geçerek okadar kişin hakkını yiyorlar. Haklısın kanka engel olmakta üstümüze yok.

Aynen kardeşim az çok biliyosun benim durumumu hem kurumun şartlarının değiştirilmesi hem vicdanım kabul etmedi aradım vazgeçtiğimi söyledim....

düz lise mezunuyum..

ömss formunda sadece tablo 2 dekılerımı tercıh edecegım.

centirmen;

ÖMSS2012 puanıyla sadece bir sefer atanılır 2.bir atama yada tercih hakkı yoktur adayın.Sözünü ettiğiniz adaylar 1.atamada büyük bir ihtimal tercih yapamayanlar.

Erdem bir arkadaşımız tercih hakkını kaybetmesine rağmen tercihi kabul edildi bildiğimiz için böyle söylüyoruz bizlerin ezbere veya dayanaksız açıklama yapmayacağımızı söylemde bulunmayacağımızı bilen arkadaşımızsın saygılar....

derderbo;

Sizin bahsettiğiniz memurluk için ösym aracılığla başvuru yapanlar için TSE ömssden puan istiyor önceden yerleşmiş olmanın önemi yok, Ve 100 tam puan alan ve birici olarak sınavı başarıyla geçenler ilk yerleşmede canlı yayında başbakandan aldılar yerleşim bilğilerini.

[FONT=sans-serif]1 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 422 Kişi[/FONT]
[FONT=sans-serif]2 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 316 Kişi[/FONT]
[FONT=sans-serif]3 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 132 Kişi[/FONT]
[FONT=sans-serif]4 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 92 Kişi[/FONT]
[FONT=sans-serif]5 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 105 Kişi[/FONT]
[FONT=sans-serif]6 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 150 Kişi[/FONT]
[FONT=sans-serif]7 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 77 Kişi[/FONT]
[FONT=sans-serif]8 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 96 Kişi[/FONT]
[FONT=sans-serif]9 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 18 Kişi[/FONT]
[FONT=sans-serif]10 Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 40 Kişi
11-36 arası Kişilik Memur Kadrolarının Sayısı (Hizmetli hariç) : 222 Kişi

Kesinlikle kendi ilinizde 1 kişilik yerleri es geçmeyin yazın.
Yukardaki istatistiğe dikkat.[/FONT]

sevgili arkadaşlar !

korku esnasında vücudumuzun biryerinde oluşan hareketi, HZ YUSUF İSMİNİ anarak özdeşleştirmek çok yanlış. lafın nereye vardığını, şaka da olsa iyi düşünün.
KOSKOCA ALLAHIN PEYGAMBERİ baştacı edip evlatlarımıza ismini veriyoruz... ONLARIN isimlerini böyle çirkin yakıştırmalar hiç hoş değil , farkında olmalıyız....

açıkca tavuğun bilmem neyi gibi dersen , YUSUF YUSUF demekten daha iyidir...

saygılarımla...

ED.;
Böyle bir istatistik arıyordum :) Sonunda yapmışlar. Gerçekten iyi bir hizmet...

asusosmanlı;

Sevgili osmanlı kardeşim hepimiz inan ve iman eden insallarız ALLAH'A şükür, hiç kimsenin hattine değildir ALLAH'ın peyğamberinin isnini farklı yerler için kullanmak. Ordaki kullanışım isim olarak kullanmak kesinlikle değildi hele hele Peyğamberimizin ismi olarak kullanmak hiç değil, Evet haklısın daha dikkat etmeliyiz ammaa LÜTFEN anlatılanlarıda yazılanlarıda farlı yerlere çekip farkli şeylerle alakandırmayalım hele hele ALLAH'ın peyğamberinin ismi ile hiç...

Puanım 82 ortaöğretim hizmetliler 1.tercihim tek kadroları ilk tercihim olarak yazacam 87,88 le boşta kalanlar var umarım bu sefer atanırız..

arkadaşlar hizmetli ile memur arasında özürlüler için bi fark yok aynı işi yapıyorsun garantiye almak isteyenler ilk tercihlerini hizmetli yazsın..

belki iş konusunda olmayabilir fakat bol bol ezerler adamı

centirmen;

ben senin ne demek istediğini o ilk kullandığın cümlede gayet iyi anladım. senin iyi niyetinide anlıyorum. SENİN NAZARINDA BİR UYARI OLARAK BÖYLE KONUŞAN HERKESİ KASTEDİYORUM. YUSUF İSMİNİN O CÜMLEDE MECAZ OLARAK GEÇMESİDE İYİ DEĞİL.

fakat bunu demek istemedim , MAALESEF oda olmuyor.MECAZ olarak başka bir kelimeyi kullanabilirsin.

BENİM amacım böyle bir yanlışın olduğunu , söylemlerimizde daha dikkatli olmamız gerektiğini vurgulamak. Sonuçta din kardeşiyiz. " her koyun kendi bacağında asılır" DEMİYORUM. konuyu herhangi bir yerede çekmiyorum.

SAYGILARIMLA... CENTİRMEN KARDEŞ

ED tablo için teşekkürler. hepimizin işine yarayacaktır böyle bir bilgi..

Önemli değil her kadro önemli kendi ilinizi mümkün olduğunca doldurun gelecektir.
Belli illerde belli sıraya girmek önemli.

82 üstü için söylenmiş bu onun altı hizmetli yazmalı kesinlikle.

Kimse Kusura bakmasın bunun hizmetlisi memuru yok ... yüksek puan memur olacak düşük puan alan hizmetli olacak ... valla şakası yok bir bakmışsınız 80 puan açıkta 70 puan işte

kadrolar da 80 ila 81 arası izdiham var 81 ila 82 puan arasıda izdiham var 83 ü 84 ü saymıyorum ... hele 84 puan üstü atanamamışlar tam başa bela .....tercih 30 olmalıydı ..... veya il il olmalıydı

olmadı geçen 84 le atanamadım ..başa bela olmak istemezdim kimsede istemezdi kısmet diyelim biz buna :)

pembeyürekli;

:) umarım izmir yoktur tercihlerinde... yok aman izmir varsa tercihlerinde bolca amaann amannnn hiç çekilmezzzz ;) şakası elbette bir yana hakkımızda hayırlısı olsun,yaradan herkesin gönlüne göre versin.

yav okuyorumda şu yazılanları hayret ediyorum inanın şu yazılan yorumlarda ve yazılan puanlarda 80 den aşağı bir puan görmedim ben madem bu kadar iyi puan alabilme kapasiteniz var neden bunca zaman beklediz şahsen benim o kadar kapasitem olsun ÖMSS ile hiç uğraşmazım girerdim KPSS ye atanırdm masa başı bir işe şimdi uğraşmazdım yok hizmetli yok tek kişilik kadro hem KPSS 1 sene içinde 5 yada 6 atama yaparken neden ÖMSS?

ömss ve kpss ye girmiş birisi olarak söylüyorum ömss kpss ye göre çok ama çok zordu ömss den 80 üstü puan alan kpss den kesin 90 ı alırdı gerçektende çok ilginç bir ülkeyiz ve çok ilginç bir insanımız var sınav oldu herkes sınav şöyle zordu böyle zordu denildi birde baktım ki puanlar açıklanınca milletin puanı 85 ten yukarı acaba sorun bizde mi diye düşünüyorum

gerçekten artık akp ye hak vermeye başladım çoban misali bizi istedikleri yere götürüyorlar bakalım bu seferki atamalarda hangi salonu kullanıp kamuoyunda nasıl bir göz boyaması yapacak?

2. sıraya antalya tkhk yazdım 1 kisilik ti kazandım su anda çalışıyorum

puanım 77

Arkadaslar puan Gaziantep diyanet vhki tercih yaptım.Yuksek puanlar Allah rizasi icin soylesin degistirelim..

people antepte şehitkamil belediyesi çok maaş veriyormuş ben uzak diye yazamadım sds falan filan derken 2 bini geçiyomuş maaşları inanmıyosan netten araştır

Üst Alt