Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de Ek Yerleştirme için Bakanlıkta çalışma başlamış

Konular
49
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ömss de ek yerleştimeler için Bakanlık tarafından çalışma başlatılmışmış ,Bakanlıkta görev yapan samimi bir yetkili ağızdan aldığım bilgileri sizinle paylaşıyım......ÖMSS nin ek yerleştirmeleri için çalışma başlattık fakat resmi kesin bir tarih vermiyorlar .....Ama eylül ayı içerisinde de olması muhtemel ...Konuşmamda Diikatimi çeken en önemli anettad Biz 20 Bin sayısını tamamlayacağız söylemi gerekirse üç atama yapıp yinede tamalayacalkar gibi .... Sanırım ;Sayın Bakan Fatma Şahinin Sözlerini yerde koymayacaklar ....Onlarda Sn Bakanın Herzaman Dile getirdiği gibi Biz ÖMSS nin takipcisyiz diyor... İki tlf numarası daha aldım çalışmayı yürüten kişilerin sanırım onlardan daha net bilgi alırım belki ve sertifika ve yeterlilk belgesi durumunuda öğreneceğim..yarın daha geniş bilgi edineceğim....yüreğinizi ferah tutun

Adı eylül ataması olsun yada olmasın ekim atamasıda olabilir....... Ek Atama var 2. ve 3. Atamalarda var...

Arkadaşlar ÖMSS sürecinin Şu An ki tıkanıklığında ..... Şunu GÖZ Ardı etmeyin Şu An yaşanan Terör olayları Muhtelif Durum....Şemdinli,Hakkari ve Antepde Yaşanan Şiddet Terör hem hükemetin hemde bakanlığın gündemini oldukca işgal ediyor.....Kadına Şiddet, Mualif gazi ve şehitler,sosyal yardımlar Hep tek bakallığın çatısı altında buda geçikmelerin diğer bir sebebi....İŞALLAH umudumuzu Kaybetmeyelim iyi olacak....

Kalender ŞAH olarak; yukardaki paylaştığım yazıda çok az kendi yorumuma

yer verdim

Paylaşımın ...

Paylaşımın için çok teşekkür ederim.. Bu gün bir arkadaşımda ösym yi aramışlar , Eylül 5 te tercih yapacakmışız.. tabı ne kadar gercek onu bilemiyecem , fakat bizi yinede oylıyor olabılırler.. Ama yazdıgınız gibi bu son dönem olayları yüzünden bırakın bakanlıkları bütün vatandaşlar olarak kafamızda hep bu olaylar.. rabbım ölen kardeşlerimize rahmet kalanlara sabır versin..

Paylaşımınız için tşkler içimi ferahlatınız sabah sabah allah da sizinkisini ferahlatsın.

şimdide 90 ile 91,1 vs yerleşemeyenler yerleşir..
haklısın arkadaşım aynen katılıyorum birde tercihi kaçıranlar var 80 90 arası puan alanların arasında birde kendisine kadro bulamayıp tercih yapmayan arkadaşlar bu puan arası bizim iş zor gibi:) genede belli olmaz kısmet işi kimse kimsenin kısmetini alamaz elinden kimin kısmetinde varsa o atanır

Teşekkürler Dostum.
Mantıken zaten olması gereken de bu.

O kadar boşluk var değil mi :)
Umutluyum bakalım.

Zaten her eğitim seviyesinden arkadaşımız var alıyorlar.
Devlete bir faydamız dokunuyor işte

UnFeeLinq;

eleştirmek kolay biliyormusun, gücün varsa sen ara ösym yi ve ordan net bir bilgi al burada paylaş. gücün yetmıyorsa bizim gücümüz ancak bu kadar. saygılarımla

Bugün başaka bir tlf nu da arayacaktım da dün geceden bugün akşama kadar günümü hastane acilinde de geçirdim ....Sinir sitres hastalıklarımızı tetikledi ....

2013 den önce atama yapmayacaklarını görmek için gözlerimin görmemesine neden yok. onlar eylül ayı içinde bu atamayı gerçekleştirsin. ben bütününüzden özür dileyecem. Tabii yanılmak isterim ama atama yok

ya varya ben bu ömss den atana dek heralde emeklı olacam. ne saçma bır sıstem yaa... :)

Arkadaşlar bir hafta kadar dır hastanededeydim ömss de ne olup ne bitti
...

hiçbir gelişme yok kalender şah haber yok

Hadi artik olsun bişeyler beklemekte adama koyuyor yani hani bi tarih olsa :)

Kalender Şah,
öncelikle geçmiş olsun
paylaşımın için de teşekkürler
benim şahsi fikrim Eylül olsun Ekim olsun 2. kez yerleştirmelerle atanacak olanlar en erken Aralık- Ocak'ta iş başı yapacaklar yani maalesef o Eylül-Ekim olur Aralık Ocak... ha moral bozmak değil niyetim sadece fazladan beklemek zorunda kalabiliriz ki bu kendi açımdan çok kötü birşey... 4 ay daha evde boş boş beklemek...

Gül teşekkürler 2.3 belkide 4. atamayı yapacağız fakat söz verilen kadroyu dolduracağız deniyor .....yarın bir yeri daha arayacağım hayırlısı bakalım....Hükümetin Bakanlıkların gündemi çok dolu son aylarda çok tatsız olaylar oluyor iç ve dış siyasette ,sıkıntı çok...

Allah Hükemetin Hepsinin Yardımcısı Olsun sırtındaki yük Ağır ......Bu Arada Sayın Cumhur Başkanımızda Geçmiş olsun..... Allah Şehitlerimize Rahmet Yakınlarına Sabır ihsan eylesin.....Yüce Türk milletine ve ordumaza sağ ve selametlik nasip etsin.

teşekkür ederim bilgi için...umarım ek atamalr 5 eylülde olur

[FONT=lucida grande]Saat:15.45 itibariyle devlet personel başkanlığı ile yapmış oldum görüşme şu şekildedir; Ömms süreci içerisindeki alınan sahte raporlar hususu gündemde ve iki sefer hem sınavdan önce hemde sınavdan sonra deşifre edilmiş kişiler hakkında adli süreç devam etmektedir,eğer bu insanlar gerçek engellinin önüne geçtilerse haksızlık olacaktır siz nasıl önlem aldınız? [/FONT]
[FONT=lucida grande]Dp görevli cevap: Bu konuyu bizde yakınen takip ediyoruz, kurumlarda atamalar için 5 kişilik kurulun kurulma amacı bütün evrakların ve niteliklerin sorgulanmasını yapmak çok titiz davranılıyor aksi halde gerekli ceza-i müeyyideler uygulanacaktır. Örnek raporlar gerekli alınan hastahanelerin önce telefonla aranarak bilgi istenmesi aks haldeki durumlarda ataması yapıldığı ilde kurum tarafından hastahaneye sevk edilerek rapor istenmesi gibi. kara kuvvetleri komutanlığı ile ilgili yeniden rapor istenmesi hususunuda dile getirdim onlarda işi baştan sıkı tutup yeni yönetmeliğe göre istemişler kendi yönetmeliklerinde böyle bir madde mevcuttur mutlaka ama eski alınan rapor içinde itiraz hakkınız var dediler. Eylül ile ilgili veya ekim ayı ile ilgili herhangi bir atama durumu söz konusu değil resmi bir yazı gelmediğini belirtti bu iş uzar bana göre:) geçmiş olsun. İmzaya devam..[/FONT]

KAlender Şah,
olaylar çok elbette ki ama her bakanlığın görevi ayrı duurma öyle bakmak gerek...
Allahım o şehit ailelerine sabır versin tek üzüldüğüm onlar...

evet imzaya devam inşallah...

arkadaşlar bu arada bugun akşam saat 10da tweeterda tüm ünlü, televizyoncu, sanatçı, şarkıcı, bakan, milletvekili, vs kim varsa ömss imza kampanyası linkini yayıyoruz inşallah haberiniz ola...

0312 418 80 71 dahili 215

hayde imza kampanyasınaaaaaaa

açıklama yapıldı ya eylülde atama var diye. nasıl yani kocaman bakanı yalancı mı çıkartacaklar.

Kalender ŞAH;

ALLAH senden bir değil bin kere razı olsun burlardaki haberlere pek inanmam ama senin samimi konuşman gerçekten çok güzel 2. veya 3. atamalarda İŞALLAH bende birşeyler bekliyorum RAB BİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE EN HAYIRLISINI NASİP EDER.AMİN

kalendarSAH iyi haberlerini bekliyoruz @bio umutsuz vaka oldu :)

işallah......iyi haber vereceğim....

Bu Günlerde resmi Bir açıklama gelir sanırım.....Gündem Bukadar yoğun olmasa , sayın Bakan bir açıklama yapardı

Ek Atama'da suni Bir çözüm ama yinede çok önemli ......işallah yakın zamanda daha planlı teşkilatlı güzel bir 2. Atama olur ......7 bin kişi daha alınır işte ozaman soluk alırız....Birazda Kpss ile Atananımız olur......Atanıp gitmeyenler yanlış Beyanda Bulununlar felanda olur Birazda süsleme için artı alım olursa .....Ek Yerleştirmeyle sanırım ilk sıradaki 3 bin kişi ortalam Atanmış olur fakat tecih kılavuzu abuk subu olmazsa Açılımı İlk 4 bini Bulur ....

Reiis kardeşim bu süreçte en net bilgiyi verenlerdenim elbette gönül ister ki hep güzel haberler verelim ama kimse kusura bakmasın öyle işkembeden sallayamıyosun bu siteyi binlerce kişi takip ediyor burda en ufak bir umutlandırıcı veya yanıltıcı yorumun vebalini kaldıramayız bu yüzden neyse odur ilk ağızdan dinlerim netlik kazanıncada paylaşırım hepsi budur birileri yalanla dolanla mutlu olacaksa yarın 50 bin atama yapılacak diye bir başlık atayım ne dersin :) umarım anlamışsındır kardeşim saygılar...

Üst Alt