Arkadaşlar Ömss de ek yerleştimeler için Bakanlık tarafından çalışma başlatılmışmış ,Bakanlıkta görev yapan samimi bir yetkili ağızdan aldığım bilgileri sizinle paylaşıyım......ÖMSS nin ek yerleştirmeleri için çalışma başlattık fakat resmi kesin bir tarih vermiyorlar .....Ama eylül ayı içerisinde de olması muhtemel ...Konuşmamda Diikatimi çeken en önemli anettad Biz 20 Bin sayısını tamamlayacağız söylemi gerekirse üç atama yapıp yinede tamalayacalkar gibi .... Sanırım ;Sayın Bakan Fatma Şahinin Sözlerini yerde koymayacaklar ....Onlarda Sn Bakanın Herzaman Dile getirdiği gibi Biz ÖMSS nin takipcisyiz diyor... İki tlf numarası daha aldım çalışmayı yürüten kişilerin sanırım onlardan daha net bilgi alırım belki ve sertifika ve yeterlilk belgesi durumunuda öğreneceğim..yarın daha geniş bilgi edineceğim....yüreğinizi ferah tutun
Adı eylül ataması olsun yada olmasın ekim atamasıda olabilir....... Ek Atama var 2. ve 3. Atamalarda var...
Arkadaşlar ÖMSS sürecinin Şu An ki tıkanıklığında ..... Şunu GÖZ Ardı etmeyin Şu An yaşanan Terör olayları Muhtelif Durum....Şemdinli,Hakkari ve Antepde Yaşanan Şiddet Terör hem hükemetin hemde bakanlığın gündemini oldukca işgal ediyor.....Kadına Şiddet, Mualif gazi ve şehitler,sosyal yardımlar Hep tek bakallığın çatısı altında buda geçikmelerin diğer bir sebebi....İŞALLAH umudumuzu Kaybetmeyelim iyi olacak....
Kalender ŞAH olarak; yukardaki paylaştığım yazıda çok az kendi yorumuma
yer verdim
Adı eylül ataması olsun yada olmasın ekim atamasıda olabilir....... Ek Atama var 2. ve 3. Atamalarda var...
Arkadaşlar ÖMSS sürecinin Şu An ki tıkanıklığında ..... Şunu GÖZ Ardı etmeyin Şu An yaşanan Terör olayları Muhtelif Durum....Şemdinli,Hakkari ve Antepde Yaşanan Şiddet Terör hem hükemetin hemde bakanlığın gündemini oldukca işgal ediyor.....Kadına Şiddet, Mualif gazi ve şehitler,sosyal yardımlar Hep tek bakallığın çatısı altında buda geçikmelerin diğer bir sebebi....İŞALLAH umudumuzu Kaybetmeyelim iyi olacak....
Kalender ŞAH olarak; yukardaki paylaştığım yazıda çok az kendi yorumuma
yer verdim