Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de Ek Yerleştirme için Bakanlıkta çalışma başlamış

Bio ve Kalender şah;
Size net bilgi olarak şunu söyleyim 31 ağustos günü alo 183 aile sosyal politikalar bakanlığının numarasını aradım.
Bana verilen bilgi de;
Eylül ve ekim ayında tercih olacağını şuan için sadece gün olarak belirli olmadığını ösymnin duyurular bölümünü takip edin denildi ayrıca eğer 15 eylüle kadar açıklanmazsa 15 eylül tarihinde ara tekrar bakanlığımızın numarasını ozaman net tarihi veririm dedi telefon başındaki kişi.
Anlayacağınız sözünde duracaklar bazı arkadaşlar inandırıcı bulmasa da bu böyle.

can yıldız işallah olacak... bende dedğin tarihleri umuyorum...

İşallah tercihteki alım adetide önemli lise düzeyi için söylüyorum 800 Üzerinde Boş Kadro vardı Bunun Yanında 300-400 Kadar yanlış tercihti atanıp gitmeyendi olursa bin küsürleri bulur, ah bide 300-500 de ek kontenjan verseler tadından yenmez....Birede zihinsel engelli olamyıpta zihinsel engelli katagorisinde sınava girenler var esas sorun bu kimse bununla ilgilenmeyor Başka sitelerden aldığım Bilgilerle Başlık açtım nerdeyse 1 tane yorum yok....Bu konuylada ilgineleli Adamlar yüksek aykuyla bedavada yüksek puanlar almış....

İnşallah Eylül atamaları olur da en azından bazı arkadaşlarımıza umut olur

@gul2012 iyi niyetlerin icin tesekkur ederim @bio arkadasim sadace espriyde umarim alinmamissindir uzerimisdeki stresi espirilerle atmaya calisiyoruz

Bu sitede fikirlerini paylaşan çoğu arkadaşımız atandı....bir avuç atanamayan insan kalıdık kalmadık...

eylül ayını yarıladık sayılır da hiç ses seda yok.......nerde bu devlet nerde))))))))))))))))))))))

nerde ah nerde bu devlet hadi artık çürüdük artık bekleye bekleye nerdesiniz

sn BAKANLAR TARAFINDAN :ÖMSS süreci İle İLGİLİ Resmi Bir açıklama yaılmalı...

Kimsenin Bu Kadar özürlünün Duygularıyla oynamaya hakkı yok .....Aslı Astarı Belli Olmayan ; BİR Gazete HaberİYLE Başlayan Tv Kanallarının Haberlerinde YAYINLANAN :
9 Eylül 2012 tarihli Bugün gazetesinde yer alan 7 bin engelli memur daha alınacak haberi kafaları karıştırdı. Haberde şöyle yazıyor:
" 7 Bin engelliye daha iş müjdesi Özürlü Memur Seçme Sınavının 2.cisi yılbaşında yapılacak. 7700 engelliden sonra, 7 bin engelli daha sınavla kamuda göreve başlayacak ......

Haberine cevaben : sayın Bakan FATMA ŞAHİN.....sayın Bakan FARUK ÇELİK ......Yada onlar kadar yetkili Bir ağızdan sözlü yada yazılı Bir açıklama yapılmalı...Doğru Haberdir Yalan Haberdir Hiç Önemli diğil ; önemli olan bu durumun açıklığa kavuşması ...ÖMSS ile ilgili yeni bir atama veya başka bir durum ön görülüyorsa ondan da özürlüler Haberdar edilmeli....

inşallah hakkımızda hayırlısı olur ne diyelim...

selam arkadaşlar...

kalender ve tolga arkadaşım beni yanlış anlamayın yorumlarınızı yazarken bir kelime dikkatimi çekti oda şu kelime İŞALLAH

Kur'an da bir ayet , bir kelime, sure okunduğunda veya yazıldığında bir harfi yanlış olursa farklı mana çıkar . Bu kelimenin doğru yazılışı ve okunuşu İNŞAALLAH dır.

saygılarılamla…

Arkadaşlar bizi bu şekilde oyalıyorlar gibi bir izlenim doğdu içime.İnşallah yanılırım.Şu an dört gözle beklemekteyim tercihleri.
Şu 2013 sınavı yalan bence yetkililer açıklama yapardı.Birde 2 senede bir yapacağız diyorlardı.

Bu yazıyı ; Aslında Başlık olarak açtım fakat Bir önceki sayfaya taşınmış , kaybolup gitmesine izin verilmeyecek kadar değerli...

sn BAKANLAR TARAFINDAN :ÖMSS süreci İle İLGİLİ Resmi Bir açıklama yaılmalı...
Kimsenin Bu Kadar özürlünün Duygularıyla oynamaya hakkı yok .....Aslı Astarı Belli Olmayan ; BİR Gazete HaberİYLE Başlayan Tv Kanallarının Haberlerinde YAYINLANAN :
9 Eylül 2012 tarihli Bugün gazetesinde yer alan 7 bin engelli memur daha alınacak haberi kafaları karıştırdı. Haberde şöyle yazıyor:
" 7 Bin engelliye daha iş müjdesi Özürlü Memur Seçme Sınavının 2.cisi yılbaşında yapılacak. 7700 engelliden sonra, 7 bin engelli daha sınavla kamuda göreve başlayacak ......

Haberine cevaben : sayın Bakan FATMA ŞAHİN.....sayın Bakan FARUK ÇELİK ......Yada onlar kadar yetkili Bir ağızdan sözlü yada yazılı Bir açıklama yapılmalı...Doğru Haberdir Yalan Haberdir Hiç Önemli diğil ; önemli olan bu durumun açıklığa kavuşması ...ÖMSS ile ilgili yeni bir atama veya başka bir durum ön görülüyorsa ondan da özürlüler Haberdar edilmeli.​

ben dün gittim akp aile müdürlüğüne haftayabilgi almaya gitcez dediler

Arkadaşlar bu ek atama nerde kaldı valla kafayı yedirecekler bize ...Ben şu an ilk

ikibindeyim ,ek atamada kanımca atanamıyacağım....fakat en azından önümüz boşalsın da ikinci atamada atana bilelim...şans belkide bunda atanacağım ...fakat ben batıda bir şehir istiyorum .Yeniden bir aile kuracağım , eşim oralardan olsun istiyorum ömss sürecine 8 yıllık yuvamı kurban verdim. Ama yıkılmak yok yola devam hakkımızdan hayırlısı böyleymiş...
Rabbimin hakkımızda bir billdiği vardır: Kuranda İnşirah Suresi 5-6 ayette rabbim şöyle buyurmuş .Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. .Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır ...Ama batının puanı bayağI yüksek oluyor... ben kendi Nefsime önümüz kış doğuda da , TEK BAŞIMA yapamam ...
Ben Şu sivastayım ,sivas çok soğuk ama .ALLAH için şu an mecut hükümet sivası cennet yaptı yolları parkları bahçeleri düzenli...Bide yaşadığın şehir yaşam şartları nekadar zor olsada buraya aitsin buraya adakte olmuşsun ...çok düzenli bir şehir eskiden berbattı...

ne bitmez bir çalışmaymış bakanlıkta anlamadım gitti::::::::::::::

bunlar bizi oyalıyorlar bize davrandıkları gibi rabbim cc onlara öyle davransın.

Kalender Şah sen kaç puan aldın ve öğrenim durumun nedir suan ilk iki bindeyim demişsin de merak ettim

81 lerde bir puan lise

lise düyeyi üç eksik beş fazla 80 üstü 1800 kişi atandı

erhans da doğru söylemiş ....ek atama olması için birinci atama sürecinin bitmesi lazım aralığa kalacağını zannetmiyorum ...ama ekim kasım arası olacağı kesin bu ay içirisin de ömss süreci ile ilgili bir açıklama gelse oda yok

kura usulu de ek alım olacak mı bilen yada bekleyen varmı yoksa agustos tan bu yana boşuna mı beklıyorum neden tum engelli arkadaşlarımın da anlayabıleceği şekilde AÇIKLAMA yok tum gelişmeleri bu formda takip edıyorum dıger hiçbir yerde açıklama yok

Merhaba arkadaşlar :) Öms ikinci tercihler ne zaman yapılacak, bilginiz var mı?..

Hiç bir yerde net bir bilgi yok, eylül deniliyordu, sonrasında ocak diye bir şey duydum.. Bilgisi olan var mı?

emel ikinci tercihler hakkında hiç kimsenin bir bilgisi yok bakanlıkların ve ösym nin bilgisi yok tek bilinen 2013 başlarında olabilir

Selam aleykum inşallah olur 2. ve 3. atamalar ya çok iyi olur belki benim durumum şükür iyi benden daha kötü olan arkadaşlar var var rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..

-- bir sorum olacak yalnız . acaba 2. ve 3. atamlarda kaç puana kadar iner atamlar tahmini bir bilgisi olan yada bu konuda daha tecrubeli bilgi sahibi olan var mı?:confused::confused::confused:

"biz eylül derken 2013 eylül demiştik" diye açıklama yapmasınlar da :D :D

iskenderun atamanın günü belli olsun biz 2013 çede razıyız.....Bu düzen öyle bir düzenki 40 bin öğretmeni bir çırpıda atadı ,20 bin özürlü alacağız diyor 60 BİN özürlüyü çır çır , çırpındırıyor....Biz ler unutulmuş ötekileştirilmiş insanlarız...

bir gün onlarda bizim gibi bir duruma duşebilirler bunu unutmasınlar allah büyük

Üst Alt