Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de Ek Yerleştirme için Bakanlıkta çalışma başlamış

Düşmez kalkmaz Bir ALLAH....
william shakespeare'in julius sezar oyununda beni mest eden markus antonyus'un söylediği replik. tiradin(konuşma) söyledir;

dostlar, yurttaşlar, romalilar;
ben sezarı övmeye değil gömmeye geldim.
insanın ettiği kötülük yaşar ardından,
iyilikleriyse toprağa girer kemikleriyle.
bırakın, öyle olsun sezar için de.

Bunlar içinde öyle olur işallah ,taht,taç ,makam ,mevki hep geçici.....

İyilikleri Kendileriyle mezara , Kötülükleri ise ebedi arkalarından anılsın.Bir kıssadan hisse; Eskiden osmanlı da görev yapan celatlar ,normal mezarlıklara gömülmezmiş , nedeni ozamanki ahali halk onlarla mezar komşusu bile olmak istemezmiş. Bunun neticesinde de Kendilerine Ait Bir mezarlıkları varmış....Halkta orasının cellatlar mezarlığı oldunu bilir oraya hep kötü gözle nefretle kinle bakarmış ....Cellatlar mezarlığının ayrı bir mezarlık olmasının yanı sıra en önemli özelliği mezar taşlarında o mezarda bulunan kişinin merhumun isiminin yazması ; hiç bir mezar taşında ism yok ...Nedeni ne Biliyormusunuz ? Ben söyleyim ,insanlar adımızı mezar taşından okuyupta bize ismizle beddua etmesinler diye ......Ey ömss yi düzenliyipte bukadar özürlünün Bedduasını Alanlar siz ne yapacaksınız,ÖMSS de Özürlülerin Atnaması için engel koyan kurumlar ,kurum görevlileri ,tepeden tırnağa kim varsa . Nereye Saklanacaksınız,Ahir dünyada Bukadar özürlünün hakkını nasıl ödüyeceksiniz.....
ÖMSS de Biz özürlüler den yardımını esirgemeyenler, atanmaların olmasına çalışanlar atıyanlar ,özürlülerin selayeti için çalışanlar,ALLAH CC sizlerin herzaman yadımcı olsun hayır Duğalarımız sizinle.....

evet düşmez kalkmaz bir allah cc dur. bizi kandıran bakanlıklar aldatanlar inş bir düşecekler.

Daha ilk atamanın net ve kesin sonucu belli değil, bunun için atanamayanlarda olabilir evrak eksikliğinden veya farklı sebeplerden dolayı eylül sonuna yaklaştık hala işe balamayanlar var bunları göz önünden buludurp birde netelikli kadrolar için çalışma başlatılırsa ek kontenjan ocak 2013 gibi görünüyor ayrıca önümüzdeki yılın boş kadroları dp ye ekimde bildirileceği için yine uzar mart nisana 2. alımlar sarkar bu benim şahsi düşüncemdir arkadaşlar resmi bir açıklama değildir bilginize saygılar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 2. alımlarda yukarda bir arkadaş sorusu üzerine eğer kadrolar düz memurluğa dönüşüm sağlanırsa 75 kadar düşer alım aksi halde 80 de kalır...

Bio seçim telaşıda var Süreci okadar uzatmazlarda puan konusunda , senle aynı fikirdeyim en az on defa da farlı başlıklarda Analizleriyle yazdım puan olarak 80 ne kadar atanmayan tek tük istisnai kalır ....fakat kadrolar düz memurluğa dönmezse, mezun olunan okul ve sertifika çok öne çıkarsa 80 altı düz lise mezunu sadec şans eseri atanır....

80 üzeri puanlarla bile atanmayanlar olur en az 1000 li Rakanlarda ......

Nedeninide yazıyım 80 puan ilk 5bin gibi 81 puan ilk 4 bin gibi ...kaç kişi alacaklar .....şu ana kadar ortlama 1800 tane 80 üstü puanla kişi işe girdi sertifika ve okul ayrımı olmadan .......81 puana kadar 2 bin kişi 80 puana kadar da hala atanmamış 3 bin kişi var.......20 bin kişi alınmazsa inanın işimiz çok zor....

Katılıyorum arkadaşım söylediklerine aynı düşüncedeyim ama ilk atamalarda kadro yumuşatması olursa bunu genele yansıtabilirler, birde şu gerçek var imza kampanyası düzenleniyor sınava giren 60 bin kuraya katılan 140 bin toplamda 200 bin kişi eder kimsede çıt yok mücadele eden hak arayan 20 kişi :) ağlamayana meme vermezler sınav öncesindeki sinerji kayboldu engellilerin direnci mücadelesi bu kadar olunca semer vuran çok olur bence dediğim gibi olur süreç uzun değil tam seçime denk yakın atama sonlanır kanaatindeyim yani ocak ek kontenjan nisan sonu 2. atama ağustosta 3. atama son bulur ekimde seçim yada kasım başı inşallah daha erken olur yanılırım ....

Arkadaşlar bundan bir hafta önce aile sosyal politikalar bakanlığına gittim tercihler konusunda bilgi almaya ek yerleştirme ekim ayının 1 yada 15 inde en geç ilan edilecekmiş bunu yetkili kişi ağzından öğrendim haberiniz olsun.
Saygılar.

Can Yıldız işllah , Bende hergün tlf açıyorum,eskiden aradığımda tlf da karşıma çıkan insanlar konuya hakim,sesleri konuşmaları ile düzenli kişiler di , kaç gündür tlf larıma değişik bayanlar çıkıyor ağızlarında lafı geveleyip duruyorlar ..... çok üzücü bir durum bizim kaderimiz,akıbetimiz bunların elindemi bunlaramı emanet diye üzülüyorum ...Karşımda sorularıma ,doğru düzgün cevap alabileceğim , farizide olsa bana bilgi vere bilecek bir yetkili bulamıyorum ......

Bio Olacağı O ..... Bende senin söylediklerine katılıyorum kadro yumuşaması kesin olur...Kpss nin gözünü sevyim kopya mopya var ama bukadar da adaletsizlik yok...sen diyorsunki imza kampanyasına katılan yok....ben zihinsel engelli adı altında 1000 küsür kişi hakkımızı yemiş diye başlık açtım tek birtane yorum yazan olmadı...1 tane ya...uyduruktan magazin konular sayfalar dolusu yorumla dolu...
zihinsel engellilerle ilgili Başlığıda başka başka sitelerden belge vb evraklar toparlayarak açtım.....yok yorum yok .....tek birtane bile.....nekadar üzüldüm vallahi...

Allah'ım tüm engelliler bir yerleşebileydik güzel yerlere... Amin :)

İşalalah zaten bir avuç kişiyiz ...emel yorulduk çok yorulduk...

offffffff offfffffff ağlamak istiyorummm nerde hani ek tercihler............

öyle bi durum varki manyaklaştım.atanamayacağımı anlasam bile ek atama olacak mı diye çok merak ediyorum...

Alex'in kovuluşunu gördüysek ek yerleştirmede olur merak etmeyin.Burası Türkiye beklenmedik şeyler olabiliyor...

inşallah şu atamalar bir an önce gerçekleşir ve bi ismimi görmek nasip olur bu atamalarda ..

ahmet bey ne güzel söylemişsin ....ALEX'İN gidişi için ,burası türküye bir gün alkışlar birgün taşlar...

Arkadaşlar az önce twitter dan sayın Lokman Ayvaya ömss ile ilgili ek yerleştirme tercihlerinin ne zaman olacağı yönünde soru sordum karşılığında aldığım yanıt;
Bakanlığın bu ay yapılması yönünde çalışması olduğunu belirtti ancak tarih veremeyeceğini söyledi.
Bilg.

Üst Alt