Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye girerken cep telefonu ile gidebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xcoll

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
sınav yerı belgesınde bu yazı var bu yazıdandan cep telefonu ve elektrık cıhaz dısında bişey getıren olursa sınav ıptal olur demıyormu benmı yanlış anladımmm

9-Sınav binasına cep telefonu vb. cihaz ile girmek kesinlikle yasaktır. Sınav sırasında cep telefonu vb. cihaz taşıdığı tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılacaktır. Adaylar özrü nedeniyle kullanmak zorunda olduğu cihaz ile sınava girebilecektir.

arkadaşım forumda bir çok konu var,ösym sitesinde klavuz da var,üstelik cep telefonlarına ösym mesaj bile yolladı "cep telefonlarını getirmeyin,yasak " diye..

o kadar yerde denk gelmedinmi :)

geldim...

ama bu basvuru formunda yazan mesaj ne demek ıstıyor cep telefonu harıcınde elektronık cıhaz demıyormu...

dün cep telefonuma ÖSYM'den mesaj geldi..Aynen şöyle yazıyor :SINAV BİNASINA CEP TELEFONU İLE GİRMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.ADAYLAR BEYAN ETTİĞİ VE KULLANMAK ZORUNDA OLDUĞUCİHAZ İLE SINAVA GİREBİLECEKLERDİR....OSYM

Bu konuda oldukça hassaslar bence getirmemek en hayırlısı olacak :)

ÖSYM'nin yayınladığı ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVI (ÖMSS) SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ'nden:

Cep telefonu vb. cihaz veya çanta vb. eşya yanında olan adayı sınav salonuna kesinlikle almayınız. Adayların sınava başvuru esnasında Merkezimize bildirdiği sınava gelirken yanında getirebileceği araç gereç, ÖMSS Sınava Giriş Belgesinde yazılıdır. Aday, Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan araç gereçle ve ilaçları ile sınava girebilecektir.
Belgede belirtilmeyen ancak, özürlü adayın özrü nedeniyle yanında bulunmasına ihtiyaç duyduğu bir araç-gereç vb. söz konusu olduğunda, sınava alıp almama yetkisi Bina Sınav Sorumlusuna bırakılmıştır. Sınav güvenliğini zedelemeyeceğine kanaat getirirseniz Bina Sınav Sorumlusunun da onayını alarak adayın başka bir salonda yedek gözetmen eşliğinde sınava alınmasını sağlayınız. Adaylar yanlarında yiyecek ve içecek de bulundurabileceklerdir.
Adayların başka adayları rahatsız etmeden bir şeyler yiyip içmelerine izin veriniz.​

tmm. herkesın yazdıgını bılıyorum ben ztaten ama su sınav yerı kagdıdında yazan cumle yanlış degılmı ...
sankı cep telefonu goturebılıyormusuz gıbı olmuş...

9-Sınav binasına cep telefonu vb. cihaz ile girmek kesinlikle yasaktır. Sınav sırasında cep telefonu vb. cihaz taşıdığı tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılacaktır. Adaylar özrü nedeniyle kullanmak zorunda olduğu cihaz ile sınava girebilecektir.

Gidemem, gidebilirsin, gidemez, gidemeyiz, gidemezsiniz, gidemezler...

bu cümleden cep telefonu serbest anlamını nasıl çıkarabildin. eğer bunu çıkarabildiysen türkçede paragraf sorularında büyük sorun yaşarsın.

xcoll;

dostum şimdiden benim efsanem fenomenim oldun ...:p

extradan yiyecek getirebilecekmiyiz yani çiğ köfte şalgam vs cs ys

Hahahaha Allahım sağlık sıhat içinde uzun ömür versin kardeşim hiç gülcem yoktu valla sen çiğ köfteyi şalgamı getir bende mangal ve malzemelerini getireyim bi alem yapalım orda :))

erhans;

çiğ köfteyi sınıfın tavanına da atmayı düşünmüyon demi..yooo yooooo bunu yapamazsın :D aklından bile geçirme :D

İsmail CEVAP anahtarına yapıştırıp ösym ye yollar herhalde:)

tamam da benim içim fesat, ya bu yiyecek getiren arkadaşlar en basitinden bisküvi olduğunu düşünelim, o bisküvinin ambalajının içine bişeyler yazmışlarsa nolacak? suyun ambalajını çıkarttırıp da böyle bi şeyi gözardı etmelerine anlam veremedim.

kara ;
hakkaten de için fesat :) ösym duymasın çikolatalar içeri transparan girmek zorunda kalır ona göre :D

golden_heart;

Hemşerim yine formundasın espiri üstüne espiri patlatıyorsun :)) Valla gülmekten gözlerimden yaş geldi :)

centirmen;
eyvallah abi..napalım arakadaşlar saolsun.. :) esprilik konulara parmak basıyolar...

golden_heart;

ya varya suan gülmemek icin kendimi zor tutuyom resmen koptum ben yaaaaaaa

golden_heart;

konu cweptelinden acıldı abi yiyecek içeceğe geldi bakalım sıra neye gelcek abi ben hesap makınası getirebilirmiyim :D:D:D:D:

yiyecekler seffaf ambalajlı olmak sartıyla getirilebilir:D:DD:

ismailin deyimiyle transbaran ambalaj:D

Bırakın kendinizi koyuveri gitsin songün stresten kurtulalım yeter kaç aydır çektik :) bio güzel bi kaset yap hacı oynak olsun :)

neri;

ösym yönetmeliğinde değişilik:
öğrenciler çikolata,bisküvi türü yiyecekler getirirken ambalajı kapıda çıkartılıp tamamen transparan hatta (nü şeklinde) içeriye alınmak suretiyle adaylar tarafından tüketilebilir.ayrıca çikolata tercihi olarak AL-BENİ tercih edilmesi sınav yönetmeliğimize kesin bir şekilde uymaktadır. :D

Vavvvv sevdim ben bu yönetmeliği yanlız cikolata olarak al beni olmas alamam seni ben metro yiyom

sınavdan bir gün önce okula gidip sınav olacağım sınıfa bir tencere yaprak sarma soktum. sınavda acıkırsam yerim. ösym ayakta uyusun hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt