Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye girerken cep telefonu ile gidebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem bana cep telefonunu yasaklayan ösym okulda talebelere tablet pc veriyor! varmı böyle ayrımcılık? isyeaaan etmeliyiz arkadaşlar!

ay koptum valla Allah iyiliğinizi versin :D
ama çikolata güzelmiş zaten sınıfa girene kadar erir, ellerimiz çikolatalı cevaplarız artık soruları, yiyemeden gitti zavallı çikolata der der sınavı geçeriz :D

bio:
yönetmeliğe göre milka mor inek yasak yaw :) onuda nerden çıkardın..

türk işi şeyler serbest,ecnebi ürünler yasak :D

zaten video'nda çalışmıyor :)

aynen:D
video çalışmıyorrrr olmaz ama :D

golden_heart;
Kırmızı Beyaza boyarız bide ne var yanı çagremi yok :))

Calısmasını bırak bende bembeyaz bi sayfa cıkıyo::))) o sakın beyaz inek olmasın hahahhha

lütfen ama sınavı milliyetçi boyutlardan uzaklaştırmayalım :) milka falan bozar bizi.. albeni,verbeni,tutbunu,atşunu gibi ürünler olsun :D

Ben bilmem mor inek bilir:) çiğ köfte giriyor cep telefonu bile giriyo banane abi mahkemeye veririm yoksa hem ben kendimi düşünmüyorum çikolota fabrikasıyla gidiyorum herkes için kapının önüne bağlarız sorunmu:D

Hükümet çikolotanın kralını yedirdi zaten al bunu tut şunu :D diyerek midemizde eridi 46 bin oldu 3512 :D:D:D:D

Allah sizi napmasın oğlanın açtığı konuyu ne hale getirdiniz :D çiğ köfteden ,çikolataya geçtiniz :)

arkadaşlar biraz ciddiyet lütfen !
cep telefonunun yanında hesap makinesi de götürmek yasak sanırım ösym nin bugün yayınladığı yazıdan ( ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ) rahatlıkla anlaşılabilinir.

[FONT=times new roman]Sınava; cep telefonu, çanta, cüzdan, saat, elektronik büyüteç, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth
vb. cihazlar ile kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, metal para
gibi metal içerikli eşyalar ve elektronik/mekanik cihazla, çağrı cihazı, telsiz,
fotoğraf makinesi vb. araçlarla, cep bilgisayarı, sözlük işlevi olan elektronik
aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla,
silah ve benzeri teçhizatla, kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kâğıdı, defter,
kitap, sözlük, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlarla giremezler. Sınav
binalarında emanet alınmayacağından adayların bu eşyalarını sınav binalarına
getirmemeleri gerekmektedir. Adaylara; kalem, silgi, kalemtıraş ÖSYM tarafından
sağlanacak, her salonda en az bir duvar saati bulunacaktır. Bu nedenle adaylar
sınava kalem, silgi, kalemtıraş, saat getiremezler.[/FONT]​

Vizyon ciddiyeti en az senin kadar biliyoruz rahat ol biz senin yazdıklarını aştık aşmayanlarada biçok kez yardımcı olduk olmayada devam ediyoruz bırakta nasıl konuşacağımıza davranacağımıza bizler karar verelim....

Allah sizi napmasın oğlanın açtığı konuyu ne hale getirdiniz :D çiğ köfteden ,çikolataya geçtiniz :)

cıbanın bası sensin senin yüzünden bu hale geldi:D:D:D:D

konu sahibi burayı görse :D aman yarabbi ne olmus benim cep tlefonu olmus mılka dierekten daha töbe konu acmam diyecek:D:DD::D

vizyon;
arkadaşım o senin açıklamaya çalıştığın şeyle ilgili konuyu enine boyuna zaten site yöneticisi toparladı ayrı bir konuda..ama hala kimse gidip orda okumayıp gelip,çiğ köfte,telefon gibi sorular soruyor..

neri;
hiç sıyrılma senin gazınla oldu,güldün güldün gaza geldim :D :D

vizyon;
arkadaşım o senin açıklamaya çalıştığın şeyle ilgili konuyu enine boyuna zaten site yöneticisi toparladı ayrı bir konuda..ama hala kimse gidip orda okumayıp gelip,çiğ köfte,telefon gibi sorular soruyor..

neri;
hiç sıyrılma senin gazınla oldu,güldün güldün gaza geldim :D :D

küllüm yalan ben hep gülerim :D:D:D

neri ;

gül gül,sen bana bakma..allah hep güldürsün :D tamam sorumluluk bende ..

Vizyon; Şu konulara balıklama dalmak yerine biraz okuyup konuyu algıladıktan sonra yorup yapsak çok güzel olacak. Bugüne kadar ciddi olduk son gün biraz stres atalım diye yazdık ve amacımız kimseyi kırmak degil olmaz olmazda ve ibrahim kardesimin sözlerine sonuna kadar katılıyorum.

golden_heart;

bu lınkı bu konuyu acan arkadas okusun die atmısdım okumadan konu acılıyor:D

Bunların hepsini sınava başvurmadan biliyoruz. Çıplak gideceksin olay basit...

ilgili bölümü okumamak mı ciddiyetsizlik yoksa buraya gelip kafasını soru sormak mı ? orada yazılanlar yiyecek içecek siz tutuyorsunuz çiğ köfte diye kafa buluyorsunuz bakın burası engellilerin bir kısım da zihin engellileri olan kişilerin paylaşım kısmı kimilerinin ağzından yazılan şeyler bazı kesimlerce gerçek olarak algılanabilir eğer böyle bir durum yaşanılır ise siz bunun vebalini çekebilecekmisiinz ? tamam herkes stres altında gerginlik vs. sonucu konuyu biraz yumuşatmak gündemi biraz komik hale getirmek istiyorsunuz fakat yaptığınızın belli bir kesime zararı dokunabileceğini de düşünün ! unutmayın ki gırgır amaçlı söylenebilecek bir yada bir kaç ciddi sözün ayrımını yapamayacak bir çok arkadaş olabilir bu forumda ve olması da normal sizlerde o kişilerin geleceğini ile oynamak istemezsiniz değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt