Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye girerken cep telefonu ile gidebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vizyon;
limon sıkma heeeeri yaw..link verdim işte orada her şey var..burada da başta arakdaşa cevap verilmi zaten..bu konu pasif konu olmuş..

ben konunun ciddiyetinin farkındayım! yani kesinlike cep telefonu,çağrı cihazı,hesap makinesi,çikolata,mor yada başka renkte inek artı çiğ köfte neyin getirmeyeceğime and içerim...:D

Umut ediyorum ki komiklik olsun diye söylediklerinizden bir kişi bile ciddiyetlik payı çıkarıp ona göre yönlendirmesin kendisini ve çevresini işte o zaman bunun vebalini siz üstünüzden ne bu dünyada nede ahirette atamayacaksınız !

ben konunun ciddiyetinin farkındayım! yani kesinlike cep telefonu,çağrı cihazı,hesap makinesi,çikolata,mor yada başka renkte inek artı çiğ köfte neyin getirmeyeceğime and içerim...:D

Utanmasalar beyninizi de evde bırakın diyecekler ha...
Ama benim beyinde fotoğraf makinası gibi gördüğüm resmi bile resmediyorum... Telefon dersen çok basit içimdeki hislerle anlaşabiliyorum. Hesap makinesine zaten ihtiyaç yok...

Salon başkanlarından birinin karikatürünü çizim face reklam fotosu yapmazsam :))

vizyon :
tamam kardeş..zaten bu yazışmaların gülmek için türetilmiş şeyler olduğunu anlamayacak kadar akla sahip olan yoktur..sorun çıkmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt