Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye girmeyi düşünenler, ne mezunusunuz?

Lisans, Türk dili edebiyatı öğretmenliği mezunuyum..

Bu arada başlığı açan arkadaş anket ekleseymiş daha iyi olurmuş sanki...

Lise mezunuyum açıköğretim önlisans okuyorum....

Arkadaşlar klavuzdan birşey anlamadım ben liseyi bitirdim ancak şuan üniversite 2. sınıfta devam etmekteyim ve mezun olmama daha 2 sene var ben lise düzeyinde mi başvuru yapmalıyım ?

Açık lise bu sene bitiyor sınava girebilirmiyim

Arkadaşlar lise veya üniversite son sınıf olmanız gerek başvuracağınız eğitim düzeyi için. 4 yıllık fakültenin 2. sınıfındaysan tabiki lise mezunu olarak gireceksiniz... Ayrıca Lisans mezunu olarak girerseniz sorular ona göre olacak.

SAÜ PC yazılım Ön lisans mezunu AÖF 3. sınıf işletmeden lisans tamamlayama çalışıyorum bakalım..

ömss

ben başvuruda bulundum lise mezunu olarak. ama 2 yıllık üni okuyorum bunu belirtmedim bi sorun olurmu ? bu sene okul bitedebilir bitmeyedebilir?

Ömss Merak Ettiklerimiz

7-8 Sınıflardan Sınava Girecem Ortaöğretim Dİplomam Yok Bu Yüzden İlköğretim Diplomasıyla Kuraya Katılma Şansım Varmı Onu Merak Edıyorum Şuanda Ben İlkokul Mezunu Olarak Görunmuyormuyum?

ÖMSS başvurusunda öğrenim durumu acil..

Arkadaşlar ben şuanda Üniversitede örgün öğretimde okduğum için lise diploması okulda haliyle. Başvuruda üniversiteden aldığım öğrenci belgesini götürsem olur mu ? Sonuçta lise mezunu olmayan örgün öğretim okuyamıyor..

ÖMSS Açık Öğretim Lisesi Okuyan Girebilirmi?

Merhabalar Mesleki Açık Öğretim Lisesi Okuyorum Okul Bitti Yanlız Altdan kalan zorunlu dersler olduğu için 1 dönem'daha okumam gerekiyor 29 Nisan 2012'de Yapılıcak olan sınava girebilirmiyiz İstenilen Belgeyi Nereden Temin Ederiz Bilgisi Olan Paylaşır İse Sevinirim veya Net Bilgi Alıcağımız Telefon Numarası Verirseniz İyi Olur Teşekkürler.

Not;
Bir çok kez sabit konulara sınav klavuzu bölümüne yazdım fakat arkadaşların soruları çok olduğu için kayboldu arada cevap alamadım Konu Açma Gereği Duydum benim gibi bu sorunu yaşan arkadaşlarda var.

bu forumdaki engelli sayısının yüzlerce belki binlerce katı fazlası var buraya üye olmayan kim neyin hesabını yapıyor acaba kuyuya taş atmaya devam

Üst Alt