Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye lise mezunu olarak girenler yeni sıralamanız ve puanlarınız..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Lise mezunu arkadaşlar . Puanlarımızı ve yeni sıralamanızı yazalım. Ben 86 puan , 400 lerdeyim.

bende 81,135 ama yeni sıralamamı bilmiyorum :) bölüm inşaat teknisyeni

Ekinos

senin atanma şansın çok yüksek doğruya doğru.

benim 82 ama şuan sıralam nedir bilmiyorum 1000 aşagı değildir sanırsamm..??

lise mezunu 81,56 ilk sıralamam 3455 ama şimdi sıralamam kac bılmıyorum...atama şansım ne onuda bılmıyorum...

Benim puanım 82.121 ilk atamada 3140. Sıradayım şimdide 1000 küsürdür herhal

84 puan 500 ile 1000 arasındayımdır. veya daha iyisidir

76 puan düz lise şansım varmı acaba sıralamam ne

Yeni sıralamanızı atanan lise mezunlarının ( sizden yüksek puanla atananlarını ) hepsini toplayıp , ilk sıralamanızdan çıkartın.Yeni sıralamanızı bulun.

ben 83,88 ile 2339 idim ilk sıralamada şimdiki yerim ise ilk 800 deyim işallah her şeyin hayırlısı olur düz lise olunca zor oluyor ama bu sefer ne doğu ne batı afrika yı bile yazacağım vallahi

biri yardım edebilirmi anlayamadım ben 86.6 puanla 1351. sıradaydım şimdiki sıralamam kaçtır arkadaşlar ?

nerden bakılıyor kı ben baya bir geride kalmışım arkadaslar

cevdet.ozcubukcu;

suan senin sirlaman 300-100 arasindasin simdiden atanman hayirli olsunu

Benim puan 80.38 onceki siralama 4154 tu simdi 2400-2500 arasindadir

Sıralamaya bakmaz arkadaş hala 90 üstü puanlarla tercih yapmayan arkadaşlarımız var il merkezlerini ve sadece kendi illerini tercih edenler yine açıkta kalabilir tercihlere dikkat edilmeli mutlaka zaten aileden ayrı yaşarım hava şartları engelime sorun teşkil etmez diyip memleketin her şehrini yazabilen atanır ancak puanım yüksek sadece kendi bulunduğum ili yazayım derse apışıp kalabilir dost tavsiyesi ilk tercihlerde böyle düşünüp sadece memur kadrosu ve kendi ilini yazan bir çok arkadaş tanıyorum atanamayan ....

derderbo;

hangi listeden bakıyorsunuz linki atarmısınız ?

yasin;
slm hayırlı geceler benımde 82.12 sıralamam 3142 sizinle yakın puanlardayız die alıntı yaparak yazdım inşallah hepimiz atanırız....

Derderbo millete nasıl ataman kesin diyorsun . Belki adam sadece istanbul düz memurluk yazacak..

dıe another day;

Istisnalar haric normali atanir ama adam 89 almis nerdeyse ilk yuzler arasinda tek tercih yapmis ayni yeri 89....kusuratli bu arkadastan yuksek tercihte bulunmus bu bir istisnadir ama bu arkadas butun tercihlerini yapmis atanmamak icin neden varmi?

Şimdiden ataman hayırlı olsun demen yanlış . Belki adam o istisnalardan biri tercihten dolayı..

bende 88 küsür aldım ama benim tercih ettiğim yerler 90 dan başlamış davaya gerek kalmadı kesin atandın demek saçma benden düşük alan kaç kişi gördüm düz memur atanan tercih işi bu

Düz lise mezunu olmak dezavantaj.İstanbul'da normal memur 95 civarından,adalet,sağlık v.b mezunu 75 civarından atanabilmış.

caqla1907;

bu duruma göre sence nasıl bi atama olur çağla.... hayırlı geceler bu arada...

sevgili arkadaşlar ben düz lise mezunuyum ğpuanım 83 sıralamam 2600 sizce atanabilirmiyim ve yeni sıralamam ne acaba

Üst Alt