Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye lise mezunu olarak girenler yeni sıralamanız ve puanlarınız..?

88 üstü alıp ta atanamayan varsa ben onun aklına şaşııym
Biraz empati kurun be arkadaşım, düz mantıkla cevap yazmayın, yazacaksanızda 3 düşünün 1 yazın...
Engelliyi engelli anlar diyorsun ama bakıyorsun engellide engelliye vurmaya çalışıyor.
90 alıpta ailesinin yanında kalmaya mecbur olamazmı memur adayı? Bakacak kimsesi olmayan nasıl atansın şehir dışına. Yiyecek yemeğini,çamaşırını,bulaşığını yapamadıktan sonra adam napsın veya nasıl yapsın... Az düşünün öyle yazın ya hu.

çok doğru..... bende bu konu dahıl oluyorum bende tıp 1 şeker hastasıyım evt fızıksel olarak bir engelim yok ama gün içerisinde kendi ihtiyaçlarımı karşılamakta bile zorluklar çekebılıyorum anı düşüşler ve yükselişler sebe bi ile gün içerisinde bu zor durumlarla karşılaşan biri olarak ben dışarıya atandığımda yiyecek içeçek temizlik vb ihtiyçlarımı nasıl karşılarım hep sorularla yüz yüze kalıoruzzzz.....

Arkadaşlar az önce ilk atamadaki kadro ve puanlamalara biraz göz gezdirdim arkadaşların çoğu açıkta kalırım korkusu ile 92 93 puanla bile hizmetli kadrosunu yazmışlar ikinci atamada kadro tercihi yapacak arkadaşlar en az ilk 5 tercihlerine 80 üzeri puan alanlar kesinlikle bulundukları il ve yakın illerdeki memur kadrolarını yazsınlar altına hizmetli kadrolarını yazsınlar nacizane fikrim saygılar...

bio kimin kaç puanla nereyi yazdığına nerden bakıyon

bu bende varda baya acemiyim bu ömss de ben o puanları kurumun puan şartı sanıyodum:D

:) sağlık olsun bundan sonra öyle bişey olmadığını en azından öğrenmişsin işte ekinos :)

Arkadaşlar ben şunu anladım Ömss de gerçi normalide budur hiçbir engelli kolay kolay bulunduğu şehri terk etmek istemiyor terk etmek isteseydi hizmetli puanları 90 küsürleri görmezdi bakınız memurluk kadroları ise kimi illerde 87 lerde kaldı

slimer haklısın kardeşim...

caqla1907;
siz hic merak etmeyin sizi burda anlayan cok arkadasiniz var.Moralinizi bozmayin sundanda emin olunki bu sefer istedigin gibi ailenin yaninda bu puaninla yerlesirsiniz.Allah yardimciniz olsun

hakan gedik;
Dosyayi indirerek deneyin

arkadaşlar 2013 ömss kadrolarının artırılması için ANKARAYI rahatsız edelim (cumhurbaşkanı dahil)

Haklısın arkadaşım ben kendi memleketimin dışında işçi kadrosunda yerleştim bayığı sıkıntılı oluyor

Üst Alt