Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye lise mezunu olarak girenler yeni sıralamanız ve puanlarınız..?

Arkadaşlar öncelikle ösym kadroları bir açıklasın bakalım sonrasında tercihleriniz ve nitelikleriniz önemli belki ösym diyanet kadrolarını yumuşatır, 2010 2011 kamu kurumlarında memur hizmetli olup bu sınava girip tercih yapma hakkına sahip olan arkadaşlar kendi ünvanlarını seçemiyorlar bu yüzden herkesin atanma şansı olabilir herkes kendince yorumlar ve fikirler ortaya koyuyor asıl olan sizlerin düşüncesi ilk olarak herkes kendi ilini ailesinin yanını ve ya çok yakın ili yazmak istiyecektir yüksek puanlıların haricinde kimse merkezlere atanamaz , engel durumlarından farklı illere gidemeyecek olan arkadaşların puanları düşükse bulundukları il tercihi sadece kendi bulunduğu ili yazmak olacağından onların atanma şansları düşük birde tercih hakları var kimisine göre az kimisine göre normal bazı kurumlarda tek kişilik kadroların bulunduğunu düşündüğümüzde çok az ortalama 20 olabilir bu atamada ilk önce ösym kadroları yumuşatması, tercihlerin makul rakama çekilmesi haksızlıkların olmayacağı bir atama temennisiyle herkesin hakkında hayırlısı olsun DUA ve muhabbetle kalın...

bana buradan ömss puanlama ve sıralama ilgili link atabilir misiniz

arkadaşlar 85 üzeri alanlar ilk tercihlerini hizmetli yazarlarsa atanma şansları daha yüksek olur çünkü 90 puan alıp tecih yapmayan ve atanamayanlar var...

puanım 86 ilk tercihlerde 1600 du simdi yaklasık kacıncıyımdır

85 üzeri puan alıpta ilk tercihlerine hizmetli yazarlarsa inanın büyük yanlış yaparlar çünkü tercih sırası değil puan önemli bu kişiler ilk sıralara memurluk yapmaları daha ii olur beni kimse yanlış anlamasın çünkü yanlış bir bilgi aktarmıyorum puanı yüksek olanlar ilk sıraları memur yapsınlarki puanı düşük olanları engellemesinler

85 ve üzeri alıpda ilk tercih hizmetli yazan çok büyük hata yapar hemde düşük alan kişinin önünü tıkar yazık yani

80 puan ve üstü mutlaka ilk 10 tercihini memurluk yazmalı .

peki bu özür grupları nasıl ayrılıyor sınavda?işitme ve görme içinmi sadece bu sınavlar?

ÖMSS'de atanamayan lise mezunları..?

88 üstü alıp atanamayan düz lise kimler var

Lise 79 üstü

Evet merhaba dostlar sorum gayet açık Lise Düze memur kadroları 79 üstü alanların bu atamalarda şansı nedir puanlar kaça kadar düşer önümüzden 95 alıp hizmetli olanlar çekildiğine göre biz 79 80 puanla memur olabilir miyiz?cevaplar için teşekkürler.bneim puan 79.98

Mesafe4272 , misal puanı 92 olan biri ,belki saglık nedeninden dolayı tek yeri yani yaşadığı yeri yazma zorunluluğu vardı , Orada misal 94 le kapadı? Bende senin mantığına şaştım:.

var ben atanamadım düz liseyim mantıkla alaka ne

ah be abicim memurluk yazmalıda beklicem zaman mı kaldı borçlar 1 değillll....ühühhüühü olmuşş ne memurluğu ben tuvalet temizciliğine razıyım BUrsada tabiki....

ya bu 2. atama da yeni sıralama ile ilgili bi formül falan yok mu

Bio bugün kadar yorumlarımızın dileklerimizin çoğu gerçekleeştirdi bence yetkililer sesimizi duydu ... ve ben şua inanıyorum ...diyanet kadrolarına bir çözüm gelecek .....ama nasıl...yetkililerin açıklamaları ortada

lise 88.üstü puan alıp atanamayan kimler

toplanalım aynı tercihleri yapmayalım

apoxx kardeşim bursadan sın galiba çalışmıyormusun???? iş konusunda yönlendirebilirim eger istersen

puanı yüksek olanlar tercih 15 olur ise 80 ve üzeri gibi ilk 8 tercihlerine kadar memurluk yazıp diğer kalanlar ise hizmetli yazarlar ise sistemden kaynaklanacak boş kadro sorununu çözmüş oluruz aksi halde direk hizmetli yazarsanız düşük puanlı birisi atanırsa nasıl olur bu diye dövünüp durursunuz torpil dersiniz felan ben iktidar yanlısı değil engelli düşkünü bir arkadaşınız olarak kendi fikrimi söylüyorum saygılar...

Arkadaşlar ALLAH gönlünüze göre versin inşallah hepiniz atanırsınız yeterli tercihlerinize dikkat edin

Sayın arkadaşlar bazılarımız formül soruyorlar formül basit 1. yerleştirme sonuçlarına bakar kendi bölümüzden yerleşen ve bizden aşağı puan alıpda yerleşen meslek gruplarındaki sayıyı bulacağız bir de bu yeni yerleştirmede başvuracağımız bölümleri tespit ederek aşağı yukarı sıramızı öğrenebiliriz.

74 küsür puanım var 9900 sıradaydım şimdiki sıralamam ne olmuştur yardımcı olursanız sevinirim

Ya arkadaş benim puanım 91,996 sadece Ankara yazdım olmadı bak bu açıdan da düşüneceksiniz

teşekkür ederim abi özel sektörde işe başladım saolasın ama iletişime geçelim senin ile ömss için bilgimizi paylaşırız... sağlıcakla kal allah razı olsun sizin gibilerden....

Üst Alt