Sayın yalınayak,
Bu forumu açıldığından beri takip etmekteyim. Size yazmak ihtiyacını niyeyse bugün hissettim.
Anladığım kadarıyla vücudunuzda diğer insanlara kıyasla daha fazla bioenerji olduğunu keşfetmişsiniz ve bu enerjinin mucizevi sonuçlarına tanık olmak sizin bir yerlerinizi kaldırmış.
Bionerjinizi olumlu ve verimli bir şekilde nasıl kullanacağınızın eğitimini alıp almadığınızı bilmiyorum ancak bu eğitimin sadece Rusya’da akademik düzeyde verildiğini bildiğim için ve sizin de Rusya’da eğitim almış olduğunuza dair herhangi bir bilgiye rastlamadığım için gönül rahatlığıyla yazabileceğimi zannediyorum.
Rusya ‘da akademik düzeyde bioenerji eğitimi almış ve bu eğitimi maksimum düzeyde kullanabilen üç uzmandan aldığım dönütler vesilesiyle, ben de vücudumdaki bioenerjinin, diğer insanlara nazaran daha fazla olduğunu biliyorum. Bu enerjiyi olumlu ve verimli bir şekilde nasıl kullanacağıma dair akademik düzeyde her hangi bir eğitim almadım.
Çok sevdiğim insanların sıradan hastalıklarını ve ağrılarını, fizyolojik şikayetlerini, vücudumdaki bioenerjiyi kullanarak iyileştirebileceğimi biliyorum.
Vücudumdaki bioenerjinin kendi dertlerime, ağrılarıma ve hastalıklarıma çok fazla etkili olmadığını da biliyorum.
Ayrıca omurilik felcinde tam kesi olması durumunda vücudunuzdaki bioenerjinin nöropatik ağrıları iyileştirmek, fizyolojik şikayetleri nispeten gidermek, duyu ve hareket kabiliyetini artırmak dışında bir halta yaramayacağına, tıbbi çaresi olamayan hastalık ve sakatlıklara ve ecele asla çare olmayacağına kalıbımı basarım.
Lütfen uçmayınız. Bioenerjinizi en verimli şekilde kullanmanın yollarını arayınız ancak bu enerjinin her türlü derde çare olacağı yanılgısına kapılıp, insanları ve kendinizi bu yanılgıya alet etmeyiniz.
Aksi takdirde, sahip olduğunuz ve aslında size doğanın ya da yaratanın bir lütfu olan ekstra bioenerjiyi de yitirirsiniz, benden söylemesi.