Rekreasyon bölümlerinde yetişen eğitimcilerin otel ve turizme nasıl kurban edildiğini hepimiz göüyoruz ve sporsal anlamda bir iki aletle park alanına yerleştirerek rekreasyon alanları yapmakla......... insanların boş zamanlarını aktif ve destekleyici bir şekilde kullanıp bunu yaşamlarında uygulayarak yaşamlarında mutluluk yaratmak çok ayrı bişey.. eğer sen rekreasyonun ne olduğunu bilseydin ne demek istediğimi anlardın ve egzersiz programı oluşturdum ve en az 15 programı bir araya getirerek Rekreasyon çalışması oluşturdum,. Dünyanın üstüne titrediği en iyi egzersiz programı olan pilates bile sadece bedensel ve zihinsel rahatlama sağlıyor, bu çalışmamda ise; kişiyi zihinsel, bedensel, ruhsal, psikolojik, sosyal ve sağlık anlamında etkileyen ve rahatlatan bir çalışmadan bahsediyorum ve 3 yıldır uygulamasını yapıyorum, hayal edemiyeceğimiz gelişmeler ve performanslar aldık, neleri başardık bu çalışmayla, onun antrenman programını bile çıkardım, şimdi ise bu programı rehberlik edecek şekilde detaylandırıp bu işin bilimselliğini kanıtlamak için projelendiriyorum..
ama biliyorum bunada bir kulp takacaksın ama yeter diyorum yeteri bilgiye sahip olan lütfen konuşsun alıntı yazılarla çalışmamı çürütmeye çalışırken komik duruma düşüyorsunuz.. ben neyden bahsediyorum siz gitip yazılardan alıntı yaparak neler yazıyorsunuz..
ropörtaj için gereken açıklamamı yaptım.. eline mikrofon alan herkesle ropörtaj yapılmaz zaten yukardaki yazılarınla kaliteni ve seviyeni ortaya koydun. bu olaya son noktayı koyuyorum çünkü olay gereksiz polemikler yaratmaya başladı herkesten önce kendi kişiliğime yakıştıramıyorum ve gereksiz laf dalaşmalarına girerek inssanları rahatsız etmek istemiyorum en ufak bir rahatsızlık verdiysem herkesten kendi adsıma özür dilerim ve lütfen kimse bana tedavimle ilgili gelmesin, çünkü beni çok kırdınız.. ( zaten yazılarımı opkuduysanız kimseye bana gelin asla demedim..)