Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabret gönül sabret, sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile, isyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze... Orda öyle bir isim var ki kuldan öte kuldan ziyade O'nu düşün O'na sığın O senden öte benden ziyade
Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi ? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi?
Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır
Külümüzden yükselen duman bizden yanadır
Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır
Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır.
[FONT=Helvetica]Koronavirüs için, Türkiye'de uygulanmaya başlanan 'plazma tedavisi' olumlu sonuç vermeye başladı, şu an uygulanan bu tedavi yöntemi için, hastalardan alınan PARA :[/FONT]
[FONT=Helvetica]- ABDde 35 bin dolar,[/FONT][FONT=Helvetica]
- Avrupada 25 bin avro
- Türkiyede ise ÜCRETSİZ.
"Milletimiz, din ve dil gibi kuvvetli iki fazilete sahiptir. Bu faziletleri hiçbir kuvvet milletimizin kalp ve vicdanından çekip alamamıştır ve alamaz."
Heyder Baba, ıldırımlar şakanda, Seller, sular şakkıldayıb akanda, Kızlar ona saf bağlayıb bakanda, Selâm olsun şevkatize, elize, Menim de bir adım gelsin dilize.