Ve bide benim anlam veremediğim ben en başta bu konuda eylem yapanlara değil hükümete eleştiri yaptım... sınav nisanda oldu 4-5 ay geçmiş üstünden bu kadar bekletilip bir tarih elde ettik ve bunu da şimdi ileriye attılar.. bunu 1 hafta önceden yapsa yine bişey demezdim hatta 3 gün bile tamama ama son gün yapılacak şey mi bu ? ve bir ayarlama yapılabilirdi.. ilk baş belli başlı aynı tarihte alım yapılabilirdi... yine ardından 1 kaç ay sonra diğerlerinin alımı yapılabilridi ben bunu eleştiriyorum nedne hükümeti koruma çabası içine girdiniz. neden bireysel mesele haline getirdiniz. ben diğerleri atanmasın falan demedim... tek diğerlerine ettiğim laf bizim bazı düşüncelerimizi , hayalleirmizi ,planlarımızı mahvettiler tek diyeceğim bu onlara tamam onlarda kendini düşünüyor bişey demiyorum ama bizi de anlamaları lazım... üni.ye hazırlanıyorum dershaneye yazılıcam nerede olduğum belli değil yazılamıyrum. tatile çıkıcam tarih belli değil çıkamıyrum... standart bi düzen kurup kafamı rahatlatmak istiyorum tarih yok rahat edemiyorum... ne yapacaz bunları ? bu durumda olan binlerce kişi var.
meralmiz;
ortaöğretim 86