Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM Yerleştirme Takviminden 5-15 Ağustos tarihleri kaldırıldı!

alp özellikle senin yorumlarını okumak için bakıyorum ya :) ben bunu bir kaç hafta önceden biliyordum tercihler uzayabilir ağustos sonu olabilir falan diye sen nasıl duymadın hayret tutturdun son gün söylenir mi diye ihtimal vermediysen o yüzden son gün olması seni üzmüştür ikincisi sınavda heyecan stres denen bir şey vardır bunu unutma gece gündüz çalışan arkadaşların heyecandan allak bullak olduklarını biliyorum düşük puan alanların hepsine istersen o gözle bakma çalışmayıp düşük puan alan zaten kendide diyor çalışmadım diye ama cidden çalışıp da istediği puanı alamayan da var, artık hayırlısı diyip senin de mecburen beklemen lazım artık söylenmeyi bırak bence konuştukça düşük puandan banane gibisinden kırıcı olabiliyorsun çünkü engellilerin çoğu hemen alınabiliyor hassas arkadaşlar vardır eminim. Bencillikten bahsetmiştin dün ama herkes düzenini kurmak istiyor bir an önce, tek sen değil, ve tek sen yüksek puan almadın :) Kolay gelsin

hatti;

Arkadaş bilmeden ve anlamadan yorumlama yapma sayın bakan çok rahatsız bir ayda fazla evde yattı gündemi takip etseydin cumhurbaşkanı eve ziyaretine gitti rahatsızlıgını ne oldugunu kendi açıklamadıkça bana düşmez

emel aende eylem yerindeydin bende ordaydım neler olsugunu sen çok iyi biliyorsun

Evet bende oradaydım o sıcaklarda gerçekten çok zorluk yaşandı inşallah güzel sonuçlanacak :)

evet yagmur altında köprü altında yatanda güneş altında yananda yukarı çıkıp başkanla konuşanda cadde kenarında ankaralı insanları çevirip 1 imza için yalvaranda bakana 1 kişi daha fazla girebilsin diye aglayanda bizdik halbuki ben puan yüksek beklerdim bir kenarda

saltuk buğra;

ya sen hala konuşuyomusun ? arkadaş burdakilere dert anlatmak ne zormuş. Ya 5 ağustos 15 ağustos arası yapılacak tercihler erteleniyorsa bunun savunulacak bir yanı yoktur. düşük puan yapan tabii ki bunu savunacak... bırakın gidin hadi be hükümeti eleştirmekmiş.. senin yağcısı olduğun hükümet yüzünden bu halllerdeyiz

eMeL_eMeL;

Doğruları okumayı tercih ediyorsun demektir... Siz kendi anlamak istediğiniz yerlere çekiyorsunuz işi... ben niye onlar atanıyor falan demiyorum... ben foruma girmedim takip etmedim neden ediyim devletin sitesinde 5-15 ağustos tarihi yazılmış haberlerde bişey yok. takip etmemi gerektirecek bir durum yoktu. ben buna göre kurdum düzeni ve dediğin gibi herkes buna göre kurdu neden mağdur edildik... devlet her şeye çözüm buluyor bi buna mı bulamayacak ve sen madem herşeyden haberdarsın bu tercihlerde alımların 3 bin olacağı daha sınav zamanında belliydi nerdeydiniz ? iyi bişey yapacam derken kötüye yol açtınız görün bakalım 3138 den kaç kişiye yükselecek en fazla... ve ne kadar bekleyeeceğiz görün. ben neden bu kadar bekletiliyorum ?

Ve bide benim anlam veremediğim ben en başta bu konuda eylem yapanlara değil hükümete eleştiri yaptım... sınav nisanda oldu 4-5 ay geçmiş üstünden bu kadar bekletilip bir tarih elde ettik ve bunu da şimdi ileriye attılar.. bunu 1 hafta önceden yapsa yine bişey demezdim hatta 3 gün bile tamama ama son gün yapılacak şey mi bu ? ve bir ayarlama yapılabilirdi.. ilk baş belli başlı aynı tarihte alım yapılabilirdi... yine ardından 1 kaç ay sonra diğerlerinin alımı yapılabilridi ben bunu eleştiriyorum nedne hükümeti koruma çabası içine girdiniz. neden bireysel mesele haline getirdiniz. ben diğerleri atanmasın falan demedim... tek diğerlerine ettiğim laf bizim bazı düşüncelerimizi , hayalleirmizi ,planlarımızı mahvettiler tek diyeceğim bu onlara tamam onlarda kendini düşünüyor bişey demiyorum ama bizi de anlamaları lazım... üni.ye hazırlanıyorum dershaneye yazılıcam nerede olduğum belli değil yazılamıyrum. tatile çıkıcam tarih belli değil çıkamıyrum... standart bi düzen kurup kafamı rahatlatmak istiyorum tarih yok rahat edemiyorum... ne yapacaz bunları ? bu durumda olan binlerce kişi var.

meralmiz;

ortaöğretim 86

kardeş sıralaman kaç senin 900 karo verilecekdi liseye ve en az 90 puandan aşşagıya inmeyecek sen sıralamanı bir yazsana bakalım

1812 bir çok kurumla görüştüğümde bu puan ile rahat atanacağım söylendi ve zaten bundan pek şüphe de eetmiyorum

kardeş bak biz liseye 900 kadro verildiğini biliyoruz sen mantıken bir hesap yap bakalım senin sıran 2 katı yüzde elli şansın vardı ve bence gelmezdi ama şimdii liseye en az 2500 kadro verilmesi için çalışılıyor ve dpb he an tel görüşüp bilgi alabiliyoruz el insaf yaaa

ne alakası var ne kadar saçma bir mantık.. diyorsun ki 900 kişi alınacak ben 1812.yim bnim önümdeki herkes ortaöğretim mi ? hiç mi önlisans fln yok benim önümde ? 90 ile 100 arasnda yapanlar sadece ortaöğretimler mi ? ne kadar saçma mantık ya

bak kardeşim lise ayrı önlisans lisan sıraları ayrıdır herkes kendi gurubunda sıralanır birde memur olacam diyorsun senin sadece önünde 1800 orta ögretim kişileri var

öncelikle şu memur olacan vs muhabbetlerine kimse girmesin herkes herkesin az çok ne olduğunu olacağını anlayabiliyor.. bu konulara girmeye gerek yok... neyse ya bu işin içinden çıkılmayacak ben artık derdimi gerekli yerlere açacağım.. hadi görüşürüz ricamdır benim adıma laf atmayın tekrar cevap verip tartışmak zorunda kalmıyım herkesin canı burnunda

Tarih belli mi arkadaşlar bari yakın bir tarih olsaydı

Peeki alp kardeş ortaöğretimdi demi bölüm yeni mezunsun peki sınav 9 mayısta açıklandı mayısın son haftası bu alım yapılsaydı ve senin de elinde diploman olmayacak ve eminim diyecektin ki alımlar ertelensin çünkü millet daha mezun olmadı değil mi bak arkadaşım ben de lisans mezunuyum puanım senden düşük ama sıralamam inan ki senden de daha iyi varsın geç alsınlar ama 5 alınacağına 10 alsınlar kötü mü olur yaa

Eyleme hep destek verdim ve de vereceğim sonuna kadar ben

6000 kadro az eğer her atamada 6000 olursa ancak o zaman doğru olur Allah yardımcımız olsun

bence cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle ertelendi akilane bir plandı ama arttırma ne kadar olacak bu önemli şu seçim vaadiyle hepimizi alsalar iyi olur aslında

Alp Senin Tatil Planını Yesinler Tatil Yapacakmış Beyefendi :)))) Bende İstiyorum Biran Önce Atanıp Kendi Paramı Kazanmayı Ama ((( 3 5 Arkadaşımız Fazladan İş Sahibi Olacak Diye Şimdi Sevinçle Bekliyorum ))) Gece Gündüz Ankarada Açlık Grevi Yapan Arkadaşlarında Puanları Gayet Yüksekti Onlarda Bilirdi Senin Gibi Bencillik Yapıp Tatil Planları Yapmayı Avuçlarını Ovuşturup Tercih Gününü Beklemeyi Ama Bizler İçin Mücadele Ettiler Sen Tatil Planı Yaparken Onlar Kuru Zeminde Yagmurda Güneşte Aç Susuz Beklediler Ve Başardılar Bunu Alkışlayacagınıza Hala Eleştiriyorsunuz Yazık Sizlere Gerçekten Yazık Engelli Engellinin Halinden Anlamazsa Daha Çok Rezil Oluruz Böyle
Kimse Senin Çalışıpta Elde Ettigin Yüksek Puanı Elinden Almadı ( Belki Bu Forumda Benden Daha Sabırsız Biri Yoktur Ama Az Sabır Be Kardeşim )

Bu Arada Sana Şimdiden İyi Tatiller
İnşallah Alllah Herkesin Kalbine Göre Verir.

Alp son bir şey söyleyim bende o zaman :) genel yazmışsın ama ben hükümeti savunmuyorum korumuyorum da bilesin :)

sana he he alp zaten ağacı hep kendimize değil de bir başkası tarafına da yontsak bütün mesele hallolacak ama

valla arkadaslar ınsallah hayırlısı neyse o olsun gercekten artık dusunmekten kafayı yıyecem benım kura usulu ortaokul benım atamam bin de 1 yanı fazla ümitlenmemek gerek en fazla alcakları 900 kısı kura ıle kurayada en az 80 bin kısı basvurmustur tahmınımce en azındabn yuksek puan alan kardeslerımız umıtlı bızım o da yok zor bazı kardeslerımız 90 ustu almıslar onlar ümit edebilir cunku puanları gayet ıyı duger dusuk puanlı arkadaslarımızda eyerkı tercıh sayısı 3 falan olursa onlarında atanma ıhtımalı yuksek işiizlik zor kardesler zor mılletın elıne bakıyorsun kım sana 1 kurus verck dıye allah kımseyı işiiz bırakmasın ınsallah herkes atanır hayırlısı ıle :(

amin kardeşim allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin de inşaallah...

ağzına sağlık yandex ya görmemişin bi puanı olmus boş boş konusuyo la burda bir sürü kişi 2000 içinde senin kafan neye neyin kafasını yaşıyosun alpingo 900 kişi ile 1800 den yerleşmeyi nerden düşünüyon sen sen sabır ver allahım ya

Ewet 3138 rakamı içinde lise kontenjanı 800-900 kişi idi

onr79;

Yesinler mesinler efendiler bu tip ithamlarda bulunma da bir gün canın sıkılmasın koçum. Herkese 50 kez dert yanacak değilim anlayan anladı anlamayan zaten malum. hadi sana hoşçakal.

saltuk buğra;

Saltuk sen nasıl bi adam çıktın ya.. Yazık senin gibi adamlara.. Görmemişmiş.. Edebini evde mi unuttun ? Burada herkes Devlet Personel başkanı kesilmiş anasını satıyım yok sen atanamzsın o atanır şu atanır.. Zaten sizden başka kimse atanamaz. tek sizin durum iyi ? Ben en büyük hatayı zaten buraya dert yanmakta yaptım.. İnsanlarla konuşalım dedik Sözüm bazılarınızın dışında ; insan bulmakta sıkıntı çektim. Tercihlerden sonra herkesi göreceğiz kim nereye atanmış kim atanmış hadi kalın sağlıcakla daha da bana yazmayın. kalp kırıcı konuşurum hiç hoş olmaz. Kapatın konuyu olan olmuş.. ertelenen ertelenmiş burda biz bi yerlerimizi de yırtsak birbirimizi de öldürsek olacak bişey yok tek yapacağımız beklemek. bekleyeceğiz ve göreceğiz bakalım beklediğimize değecek mi görüşürüz hadi hoşçakalın.

alpingo95
kardeş ben dediğin herşeyi okudum sonuna kadarda katılıyorum. Boşver hayırlısı olsun bundan sonra.

Üst Alt