Merhaba MUHENDIS arkadaşım, öncelikle ALLAH sana aracını kazasız belasız kullanmayı nasip ettsin. Arkadaşım bende bu aracı 5. veya 6. ayda fiat fiorino dizel otomatik araçtan almaya düşüniyorum. “Ailemle birlikte gezip dolaşabileceğim bir araç olmasını ve gerek yedek parça olarak ve gerekse yakıt olarak ekonomik olan araç almak istiyorum da” Ben sağ ayaktan ortopedik engelliyim, bu nedenle alacağım araca elden tertibat taktıracağım. Öncelikle senin zamanını alacağım için özür diliyorum, sen bu aracı kullandığından senin bana vereceğin bilgiler daha sağlıklı olacağını düşüniyor ve kafamdaki tüm soru işaretlerini cevap bulmuş olacağım bu nedenle sana soracağım bir kaç sorum olacak, bahse konu araç fiat fiorino panorama hem otomatik ve hem de düz vites olarak kullanılıyor. Bu nedenle öncelikle bu aracı bana tavsiye edermisin? Kullanışlı bir araç mı? dur-kalklarda ve yokuşlarda sorun yaşarmıyım? Otomatik şanzımanı nasıl? “sık sık vites kutusu arıza veriyor diyorlar doğru? Yakıt olarak normal kullanım şartlarında şehir içi yakıt tüketimi ne kadar dır? Bu konuda yukarıda belirtmiş olduğum sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.