Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli alınan aracın satış süresi 5 yıldan 3 yıla düşecekmiş. Doğru mu?

EMİRBA

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bulent bey merhaba

ötv ındırımlı alınan aracların 5 yıllık kullanmadan sonra satabılıyoruz soylentılere göre 5 yıllık sure kısalacakmıs öyle bır calışma varmı acaba bılgılendırırsenız
tesekkurler

Yok böyle bir şey... Kim böyle bir iddiada bulunuyorsa "arkadaştan duydum"dan başka bir dayanak sunmak zorunda.

Yurt içinden alınan araçların satılabilme zamanı 5 yıldan 3 yıla düşürülüyor

Selam arkadaşlar .. bu sene nisan mayıs aylarında engellilerin sorunlarının tespiti amacıyla bir komisyon kuruldu bu sorunlar arasında yurt içinden alınan sıfır araçların satışının 5 yıldan 3 yıla düşürülmesi yönünde görüş çıktığını duydum... eğer böyle bir karar çıkmışsa ekim ayında meclis açıldığında hemen görüşülürmü görüşülürse kabül edilirmi bu konuda gerçekten bilgisi olan arkadaşları var ise bizimle paylaşırmı...Sağlık, Aile, Çalışma Ve Sosyal İşler Komisyonunda bekleyen Tasarının Özeti : K.H.K. ile, özürlülere yönelit hizmetlerin yürütülmesine ilişkin genel esaslar tespit edilmekte, ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, özürlülerin problemlerini tespit etmek ve bunların çözüm yollarını araştırmak üzere Başbakanlığı bağlı Özürlüler İdaresi Başkanlığı kurulmakta, teşkilat ve görevlerine dair esaslar düzenlenmektedir. diye bir tasarı beklemekte ama ne zaman çıkar ve görüşülür bilmem...

ÖTV indirimli alınmış bir otomobili satma süresi 5 yıldan 3 yıla mı indi?

böyle bir duyum aldım bilgi olan var mıdır?

Kimsenin bilgisi yok mu? sanırım yeni çıktı. Bir yakınımız çocuğu üzerinden almış o sırada öğrenmiş.

Duyum aldıysan kaynak göstericeksin.
Öyle bi şey olsaydı heryerde bangır bangır bağırırlardı, burdakilerde siteyi kitlerlerdi :)

işte sadece duyum olduğundan net bir şey söyleyemedim. bende öyle düşünmüştüm :)

Üst Alt