Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli alınan aracın satış süresi 5 yıldan 3 yıla düşecekmiş. Doğru mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EMİRBA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EMİRBA

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bulent bey merhaba

ötv ındırımlı alınan aracların 5 yıllık kullanmadan sonra satabılıyoruz soylentılere göre 5 yıllık sure kısalacakmıs öyle bır calışma varmı acaba bılgılendırırsenız
tesekkurler

Yok böyle bir şey... Kim böyle bir iddiada bulunuyorsa "arkadaştan duydum"dan başka bir dayanak sunmak zorunda.

Yurt içinden alınan araçların satılabilme zamanı 5 yıldan 3 yıla düşürülüyor

Selam arkadaşlar .. bu sene nisan mayıs aylarında engellilerin sorunlarının tespiti amacıyla bir komisyon kuruldu bu sorunlar arasında yurt içinden alınan sıfır araçların satışının 5 yıldan 3 yıla düşürülmesi yönünde görüş çıktığını duydum... eğer böyle bir karar çıkmışsa ekim ayında meclis açıldığında hemen görüşülürmü görüşülürse kabül edilirmi bu konuda gerçekten bilgisi olan arkadaşları var ise bizimle paylaşırmı...Sağlık, Aile, Çalışma Ve Sosyal İşler Komisyonunda bekleyen Tasarının Özeti : K.H.K. ile, özürlülere yönelit hizmetlerin yürütülmesine ilişkin genel esaslar tespit edilmekte, ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, özürlülerin problemlerini tespit etmek ve bunların çözüm yollarını araştırmak üzere Başbakanlığı bağlı Özürlüler İdaresi Başkanlığı kurulmakta, teşkilat ve görevlerine dair esaslar düzenlenmektedir. diye bir tasarı beklemekte ama ne zaman çıkar ve görüşülür bilmem...

ÖTV indirimli alınmış bir otomobili satma süresi 5 yıldan 3 yıla mı indi?

böyle bir duyum aldım bilgi olan var mıdır?

Kimsenin bilgisi yok mu? sanırım yeni çıktı. Bir yakınımız çocuğu üzerinden almış o sırada öğrenmiş.

Duyum aldıysan kaynak göstericeksin.
Öyle bi şey olsaydı heryerde bangır bangır bağırırlardı, burdakilerde siteyi kitlerlerdi :)

işte sadece duyum olduğundan net bir şey söyleyemedim. bende öyle düşünmüştüm :)

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt