Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyeti net fiyatı 70 bin TL'ye kadar olan araçları kapsayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@UZAKLAR[FONT=sans-serif] polemiğe ve tartışmaya giremeyecek kadar cahilsin. Sen benim cümlelerimden kaçacak delik ararsın. Tezlerimde sunduklarıma değil şahsıma cevap verip kurtulmaya çalışırsın ancak. Fakat, ben de zaten sana değil seni buraya moderatör yapana seslendim farkındaysan. O yüzden bana bir daha cevap vermen beklenmemektedir..

Bizim etlide sütlüde gözümüz olmadığı için karışmayız, herkes etini sütünü yesin içsin. Ama dertli oldumu yanında oluruz. Beni sokan bir yılan da yok kısıtlı düşüncenin aksine.

Son olarak engelli arkadaşlarıma sesleniyorum, ben dahil tartışma ortamından ve tartışma yaratmaya çalışan profillerden uzak duralım, cevaplamayalım. Amaç belii, birbirimize düşmeden birlik olup hakkımızı savunmaya davet ediyorum sizi. Çünkü gördüğünüz gibi hakikaten engelliyiz biz, o kadar çok engel olan var ki önümüzde aşacak, kendimizden öte...
[/FONT]

Çok önceden yazmıştım fitne oluşturup birliği bozmaya çalışan Kişiler var lütfen cevap yazmayın amaçlarına ulaşmasınlar biz onlarla aynı familyadan değiliz lütfen birlik olalım

sayın yönetici neden yazdıklarımı kaldırıyorsunuz hakkedenın hakkını vermezsek sınek mısalı miğde bulandırırlar bunlar luytfen yazdıklalrımı kaldırmayın benım yazdıklarım kalkıyorsa burada hakkımızın elımızden gıtmesıne sevınen ve bayram eden basit ve acizlerin kinidi silin

@yukcells, söz hakkı çıkarmadan yazarsak sevinirim, kaçacak delik arayacak neyiz ki biz? Bu nasıl bir genel kültür varlığı... Bizim delikle gedikle işimiz olmaz. Bunca yıl kim hangi delikte o kesin belli oldu.

Moderatör olmam, burada üye olduğum gerçeğini değiştirmez. Üye kimliğim farklıdır, moderatör kimliğim farklı. Ben bu başlık altındaki tüm yazılarımı üye olarak yazdım. Kendi hür fikrimi beyan etmek de en büyük hakkım olsa gerek. Kırmadan, küfür etmeden, küçük görmeden ve de aşşağılamadan.

@fatih1980 klavye kahramanlığını bırak arkadaşım, bir fikrin varsa söyle, ama bunun haricinde sakın olaki insanlara hakaret etme. Bu yazdığın kelimeleri şikayet bile etmiyorum. Bu senin siteden atılmana neden olacak bir yazıdır, bunu da bilgine sunarım.

klavye delikanlığı na gerek yok ben burdyaım sorunda yok ozman sıze mutluluklar elinizden alınsın tüm haklarınız ha senın lafınlada atıyorlarsa üyelikten onların tarafsızlığından şüpe duyarım

Arkadaşlar polemiğe girmek yerine yasanın geçip gecmedigine dair bilgiler versek daha iyi olur. Büyük ihtimal bugün görüşülecek.

TBMM komisyon tutanaklarını an be an takip ediyorum. bugün için henüz birşey yayınlanmadı. zaten saaat 15:00 te toplanmışlardı. meclisten bilgi aldığını söyleyen arkadaş lütfen yalan yanlış bilgi vermeyin. komisyonda bir tanıdığınız var ise bilemem ama bizim ile ilgili madde çarşamba gününden önce görüşülmez gibi geliyor bana.

daha önceki plan ve bütçe komisyonu başkanı olan recai berber'e de whatsapp tan yazdım. umarım bir faydası olur.

Grev kırıcılar vardır, bilirsiniz.

İşçilerin 3 bin TL maaşı vardır, işverenle başka bir sebeple anlaşamaz ve greve gider. Fabrika durur. İşte o anda işveren çevreden 2 bin TL'ye çalışacak işçi bulur ve çalıştırır. Olan budur... Biz bu filmleri çok gördük.

Basitçe söylemek gerekirse:

Engelli kişilerin yararlanması için konulan bir kural var ve o kural anlamsız, keyfi ve meşru olmayan bir gerekçe ile kaldırılmak isteniyor. Bunu az gelişmiş ülkelerde yapmak isterler... Anlarım da... Amma sözde engelli kişilerin hakları savunuyorum cenahından birilerinin "iyi oldu, destekliyorum" düşüncesini anlamak mümkün değil. Türkiye'de insan hakları temelinde, engelli hakları özelinde, gelişememenin nedenini merak edenler için ibret vesikasından başka bir şey değildir maalesef. Bir insanın, bu yanlışı savunacak kadar nasıl çaresiz bırakıldığı da düşünülmelidir.

ömrü hayatımda meclis tv izlemedim ama son bi kaç gündür devamlı kanalın takibindeyim, zaten hakkımız olan kanunun elimizden alınmamasını umuyorum

The.ApoLLo meclis tv yi şimdi izlemenize gerek yok. genel kurul a gelmedi daha kanun. nerden baksanız 15 gün daha sürer komisyon görüşmeleri.

Yok artık diyorum yukcells siz de tek taraflı bakıyorsunuz ona bakarsanız sitenin patronu taraf oluyor ağır eleştiriyor bu yasa teklifini onu neden görmüyorsunuz veya görmek istemiyorsunuz bilerek ve uzaklar kardeşimizi yorumunda buraya site yöneticisi değilde bir üye vatandaş olarak yorum yazıyorum dediğini görmüyorsunuz herkes dilediği fikri söylemekte serbest site yöneticisi diye fikrini söyleyemiyek mi bu nasıl bir düşüncedir:) ve sizin yazılarınızı da okudum demogoji yapma konusunda ustasınız lafları çarpıtıyorsunuz zorlamayın taraf çekmek için ve bizim görüşümüze saygı duymak zorundasınız...

tanerbudak

eyvallah dostum, demek istediğim takipteyiz çünkü cidden bu hak elden alınırsa büyük sıkıntı yaratır bizlere

fatih1980

Seni düzgünce uyarıyor ama hala sen aynı kafadasın resmen sildiği mesajı gördüm küfür etmişsin hakaretlerde bulunmuş bu yasayı savunanları yaptığın harbiden klavye delikanlılığı ayıptır biraz hoşgörü...

komisyon tutanaklarının bir kısmı açıklandı. bugün toplantıyı kısa kesmişler hiçbirşey görüşmeden kapatmışlar.

aliş şerif kardeş sen kadrolu avukat mısın, sana ne? Ya da ilgili kişi geri zekalı mı, kendini savunamıyor mu?

Benim yazdıklarımın senin bakış açından demogojiden öteye gitmemesi normal. Ben elbette tarafım, ama moderatörlük vasfım yok. Moderatör üye olabilir, bir fikre de sahip olabilir. Fakat, tarafsız olması gereken kişilerin özellikle de bir engelli sitesinde engellilere karşı taraf olması kabul edilemez. Site sahibi lehte taraf olmuşsa amacına uygundur. Burası bir engelli sitesi ve engellilerin haklarını savunur.

Bizim her görüşe saygımız var, fakat senin ki bir görüş bile değil, bir istek. Altı dolu değil, gerekçesi çürümüş, kokuşmuş, hatta yok. Zaten yazdıklarımı okursan buraya yazma sebebim de bir görüşe karşı çıkmaktan öte engelli vatandaşlara ağır yakıştırmalar ve hakarette bulunulması oldu.

Şahsına da saygı duyarım ama öncelikle 2 kişi konuşurken 3. kişi olmamaya çalışman ve kendin fikirlerini savunman şartıyla. Lütfen bana bu mesajdan sonra cevap verme.
Teşekkürler,

Arkadaşlar,

Haklı ya da haksız hepimiz gerile biliyoruz. Öncelikle hepimizi (Ben dahil) sükunete davet ediyorum. Amaç burada genel olarak Engelli haklarının savunulması ve kaybedilmemesi olmalı. Bugün ÖTV baremi yarın aylıklarımız sonrasında devam eden bir sürü yasa önümüze engel olarak çıkmasın.

Lütfen katılın ya da katılmayın hep beraber hareket etmeyi, burada ki arkadaşların haklarını savunmaya çalışmaya özen gösterelim. Onun için konu daha fazla uzamadan yapılabilecek her şeyi yapalım.

Lütfen sağduyu ile yapılabilecek ne varsa onu yapalım.
Sevgiler saygılar..

Engellilerin elinden alınmaya çalışılan bir hakkı engellilere ait bir sayfa yöneticisinin desteklemesi garibime gitti.

siteyi yönetenler bu düşüncedeyse Torba yasayı görüşen yöneticileri düşünemiyorum..

Anlaşılan bitmiş bu iş boşuna ne karar çıkacak diye takibe gerek yok artık....

Donanımsız Dacia ve fiat candır deyip gelecek yeni modelleri bakmak lazım..

bazıları nasıl desem bılemıyorum elındekı hak gıtsın dıye can atıyor nasıl bır zıhnıyet nasıl bır kafa yapısı anlamıyorum kı konusunca hakaret yada agır konustu oluyor nasıl konusmayayım kardesım sen burda nesın necısın sen bızden yana olman gerkırken yöentıcılık fasfı vermısler boş boş ahkem kesip tam tersı elınden hakkın gitsinciler gibi dua edıyorsun sanki ötv alsalar ne almasalr ne zaten devlet kdv si ıvırı zıvırı yok damga pulu bılmemneler adı altın da dünyaları alıyor pes size ve bu zihniyeti savunan ve hukumet yanlsıı cıgırtganlık yapanlara burdaki

Yazıklar olsun okudum birazda biz kimlerle yola cıkmışız birde engelli sayfası diye takip ediyoruz

bakın kardeşim uzaklar denen şahıs neden suistimal yapanların cezalandırılmasına yönelik tek teklifin ,çözüm önerin yok.Ama hak elinizden alınsın işinde 1 numarasın. Diğer haklarını nasıl alacaksın daha var olunu koruyamazken. Kac kere daha yazalım,ben bu haktan yaarlanmadım simdiye kadar amacımız engelli arkadaşların bu topluma olabildiğince adapte olması.

Mesela yukarıda bir arkadaş yazmıştı, belgrad ormanında klüstür arabamla kaldım, telefon cekmiyordu diye. Mesela o arkadasda mercedes bmw deki auto connect sistemiyle s.o.s verip adam ormanda bulunabilirdi bu arkadaşın hayatını kurtaran bu özellik lüx mü herkese soruyorum. Tekerlekli sandalye deki adam ormandan cıkıp yardım mı arayacak. yıl olmuş 2017 hala engellinin en ufak ayrıcalığını engellilere karşı savunuyoruz işe bak ya. Bana 70 bin altında fiyatı olupda böyle gpsli kurtarmaya yarayabilecek hizmet veren bir marka var mı? Neyse ya anlayana az anlamayana sivrisinek saz.

Arkadaşlar sorun benim moderatörlüğümse bu gün bu saatde bu görevi bırakabilir, veya admin tarafından alınabilir. Hiç sorun değil. Sorun benim özelliklede % 90 üzeri engelli araç alımındaki suistimalleri ortaya koymamsa orada durun derim herkese. Bu babamın oğlu olsa tanımam. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Ve şu bir gerçek ki % 90 üzeri engelli araçlarından her 10 tanesinden 8 i amacı dışında 3. şahısların elindedir. Ve her ne hikmetse bu arabaların hepsi lüks diyeceğimiz araçlardandır.

Kapıyı açık bıraktı diye herkes hocaya suç bulmaya zaten alışıktır. Ben de size soruyorum hırsızın hiç mi suçu yok? Ama biz alışmışız verilen hak geri alınmaz diye. Yok öyle bir dünya. Buradan hanginiz kendini ifşa etti bu sitede, ben emmi oğluma benim adıma araba aldım diye. Ama yok hepimiz sütten çıkmız ak kaşıklarız. Herkes dosdoğru yolunda gidiyor nasılsa. Onlarca ssk çalışanı 2008 den önce emekli, 2008 den sonra emekli diye ikiye ayrıldı, aralarında 800 tl maaş farkı var, bu da bir hak kaybı veya gaspı değilmidir. Memurlara fazla mesai ödenirdi artık ödenmiyor, bu bir hak kaybı değilmidir. Ama yok biz alışmışız rahatlığa, biz alışmışız haybeden kazanmaya. Asgari ücretli taşeronun anasından emdiği süt burnundan gelir, adam genede patronun gözüne bakar ki işimden olmayayım diye, ama bizim klavye silöhşörlerimiz var ya işte onlara yetmez ford focus, toyata, illaki mercedes bmw alacak sultan hazretleri, yok neymiş hakmış.

Başlarım böyle asılsız ve basiretsiz hakka. Başlarım böyle köhne zihniyete. Başlarım böyle köşeyi dönmece alışkanlıklarına. Yok arkadaşım ben vatanseverim, başkalarının hırsızlığı beni ilgilendirmez banane diyemem haksız yere kim gelir elde ediyorsa, haksız yere kim bazılarına peşkeş çekiyorsa canları cehenneme. Bu ülke yıllardır bu köhne zihniyetten çekti ne çektiyse, yok neymiş de hakmış geri verilmezmiş. Bal gibide geri verilir. Bal gibide devlet alır boyumuzun ölçüsünü. Bu gün bu alandaysa yarında başka mezralarda ne kadar haksızlık varsa hepsi olması gereken gibi olacaktır. Burada ekran başında hayatında daha bir kitao okumamış, bir köşe yazarını takip etmemiş insanların hakaretlerine maruz kaldım. Ne şerefimiz kaldı, nede *bneliğimiz. Allah sizi bildiği gibi etsin başkada bir şey demiyorum.

arkadaş koyu partizan bence baslarmış hakka, iyi bir de sovdu cuk oturdu, böyle engelli düşman basına.

Bu sitenin bir kullanıcısı olarak şu dakika moderatörlüğü bırakmanızı rica ediyorum. “10 tanesinden 8’i hakkı kötüye kullanıyor” demek kişisel, dayanağı olmayan bir dışavurum. Benim çevremdeki engelli arkadaşlarımın 10 tanesinde 9’u da ötv indirimi ile aldıkları araçlarla bizzat aile bireyleri tarafından ulaşımı sağlanıyor. Yani sizin doğrunuz “genel suistimal var” bakış açısında ve bunu zaten uslubunuzdan da belli olacağı gibi marka kıstası yaparak dile getirmişsiniz. Lütfen moderatörlüğü bırakın da objektif bakıp olayları yorumlayabilen arkadaşlar devralsın bu görevi.

UZAKLAR

İmzami atiyorumm altina. yok engelli125 klik arabaya binemezmus enaz 250k lik arabaya binermis hadibe . Burda zenginler fakir engellileri gaza getiriyor .
inşallah oldugu gibi gecer.takma bosver .

bunlarda sarı sendika çıktı sendika baskanlarini ysk uyelerini satin alan iktidar bunlarimi satin alamiyacak vardir bu yasayi savunanlarin nemalandiklari bir kapi yoksa bu yasayi savunmak akilla vicdanla izah edilemez

@UZAKLAR tam sana cevap yazayım diyorum, alıyor beni bi gülme :))
Anladım ki kuşta bile içgüdüsel bir akıl var sende o da yok. Yazdıklarını nerden tutsak elimizde kalır. Bir de sıkılmadan işi %90 üzeri suistimale çevirip kıvırmaya çalışmışsın. Senin gibi şükredelim, zaten hep kabahat bizdeciler yüzünde bu ülkede halk hiçbir zaman söz sahibi olamadı. Senin gittiğin yolda benim dinlenme tesislerim var. Biz bu masallara çocukken bile inanmazdık.

Sen şimdi sözünde dur ve şu an şu dakika moderatörlüğü bırak. Hadi bakalım bu basit sanal hakkından vaZgeç görelim. Engelli sitesinde engelliye karşıt üye olur, moderatör olmaz kardeşim, net!
@OturanBoğa gereğini rica ediyoruz.

%93 oglum engelli bindiğim araç lüks

hakımız olanı kullanıyoruz itirazı olan ggöreyim

beni cekemeyen kıskanan arkadaslar gelsin oglumun engelini alsın arabayıda bedava verecem

burda konuştuklarınıza dikkat edin birde engelli vakkasınız yazıklar olsun

BİR ŞEYİ İTAM EDERKEN KONUŞTUGUNUZ YERİ BİLECEKSİNİZ HERKES YARALI BURDA

BU SİTEDE BUNLARI KONUŞUYORSUNUZ VAY BE DEMEKKİ NEYMİŞ

ENGELLİLER BÖYLE DÜŞÜNÜYORSA ENGELSİZLERİN DÜŞÜNMESİ NORMAL HAKVERDİM ENGELSİZLERE

OturanBoğa gerekeni yapacaktır, ben kendim demedim moderatör olayım diye, kendisi yaptı, kendisi alır. Zaten ben kendim bırakamıyorum, yetkim yok o kadar. Alınması taraftarıyım, en az o zaman benim de elim sizin kadar güçlü, sizin seviyenize inecek kadar rahat olur. Baksanıza her türlü hakareti giydirme hakkını kendinde görüyorsun yukcells

Duygu sömürüsünü bırakalım lütfen UZAKLAR Benim hiçbir yazışmam küfür içermez, içermeyecekte. Seni kırmış olabilirim ama hakaret asla etmem. Eleştirilerim ağır olabilir fakat senin söylediklerinin yanında hiç kalır. Sen herşeyden önce 10 milyon engelliden 8 milyonunu hırsız yerine koyabiliyorsun. Ve engelliler sitesinde moderatörsün! Efendim??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt