Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

bütçen var ise seçenek çok ancak 110 binin altında alınabilecek en mantıklı araçlar dacia stepway-dacia duster renault capture . kaza geçirmeden önce 1 yıla yakın duster kullandım fiyat performans aracı diyebilirim yüksek geniş ve yakıt olarak uygun çok hız yapan biri değilsen fazlasıyla da güvenli(aşırı hız için zaten güvenli denileblecek araç yok ) dacia stepway içinde aynı şeyleri söyleyebilirim.şayet bütçen fazla ise çok daha iyi seçenekler var

subaru forester almak istiyorum aslında bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı..alan arkadaşlar var mı.. arabadan memnun mu kaça maloldu

dryusuf9436

subaru araçların genel olarak müşteri memnuniyeti çok çok iyi ancak bu model ile ilgili net bilgi ve deneyimim yok zevkler tabi ki tartışılmaz ancak araca fazla para vermek bana çok doğru gelmiyor 1 vereceğiniz ile de gideceğiniz yere ulaşıyorsunuz 5 vereceğiniz ile de arada ki fark ile tatil yapmak gezmek bana daha mantıklı geliyor ancak kuzenim araç konusunda oldukça bilgili ve deneyim li bu modeli sorarım kendisine

Captiva yı çok tutuyordum. Ama benim şu an iki favorim var. BİRİ VOLVO biri NİSSAN

dryusuf9436

- 2.0 Boxer motor, şehir içi kullanımda özellikle yakıtı yüksek olur.
- 2.0 Benzinli motoru, satarken zorlananbilirsiniz. Çünkü MTV'si 1.6 araçlara göre neredeyse 3 kat fazladır.
- Büyük şehirler hariç servisi azdır, parçacı rakiplerine göre pahalıdır.

volvo dan alabileceğimiz hangi arabalar var ki..volvoyu da çok beğeniyorum ama nissan için öyle diyemem StratoS

haklısınız teşekkürler

Volvo'da sadece V40 ve S60 alabilirsiniz.

Arkadaşlar sakın ama sakın Nissana bulaşmayın. Çok yakın arkadaşım teknik servisinde çalışmakta ve hemen hemen her ay kronik sorunlardan gelenin çok olduğunu ve parçalarının diğer markalara göre daha pahalı olduğundan yakınıyor. Kronik sorunlar ise; direksiyon, motorda ses, ön takım sorunu vs. varmış. Bana kesinlikle almamamı söyledi. Kaldı ki 5 sene elimizde tutacagimizdan bir daha düşünmenizi tavsiye ederim. Saygılar

Şu marka kötü, kronik sorun vb konularına girmeye gerek yok aslında.

Nissan özelinde evet bakımları özellikle rakiplerine göre pahalı, zaten ucuz araç satma sebepleri de birazcık bu.

Birde Dizel modellerinde bakımları emsal araçlarda 15.000 km de 1 iken, Nissanda 10.000 km de 1. Buda yılda 15.000 Km yapan birisi için 2 yılda 2 değil de 3 bakım demek.

Engelli arkadaşlar en lüksü en güzeli olsun diyorlar ama araç çok boyutlu bir konu. Servisi, 2. eli, parça fiyatları, aracın donanım, boyutu, yeterliliği...

Birde bunlara son yıllarda fiyat sınırı ekledi.

Subaru çok km yapmayacaksanız biraz çayır çimen gezecekseniz karda yağan bir yerdeyseniz mantikli. Trafikte cok kalmazsaniz yakiti iyidir. Ani hizlanmasi Turbosuz araclara gore zayif.
istinye yada Cekmekoy Bayraktar yardimci olur.

dryusuf9436

Hocam liste fiyatları doğru ancak geçen yılki dolar kurundan dolayı araçları elden çıkarmak istiyorlar ekstra indirim yapıyorlar. Ocak başında aradım belirlenen limiti açtığı için bu aracın sayılamayacağıni söylediler ama birkaç hafta önce arayınca indirim olduğunu artık satabileceklerini söylediler
Eğer bu miktarda bütçeniz varsa bence bayiye gidip öğrenin ve çevre gidebileceğiniz illerdeki bayileri de arayın. Bir buçuk yıl önce 4000 lira daha avantajlı araç buldum onu aldık biz de

Eğer bu fiyatlara çıkamıyorsanız takip ettiğim birkaç araç daha önereyim
Bagaj hacmi sizin için önemliyse Volkswagen Tiguan, Tiguan allspace ve Nissan x-trail öneririm
Daha Spor teknolojik bir araç isterseniz Peugeot 3008 özellikle piyano tuşları falan herkes tarafından çok beğeniliyor
Daha klasik heybetli 1 suv isterseniz Hyundai Tucson
Ama paranız premium için yeterli ise BMW X1 söyleyebilirim
Umarım yardımcı olur:))

merhaba benimde mart başında 5 yılım doluyor şuanda ix35 im var bende suvlara bakıyorum tucson,3008,ve mart ayında çıkması beklenen c5 aircross birde bugün volvo v40 en dolu paketınden fiyat aldım 113 bin demişlerdi zannedersem fiyatı uygun geldi suvlar ise 130 biniradan başlıyor gibi yine suvmu baksam yoksa volvo v40 uygun geldi onamı baksam

tetraplejikc5

X1 son fiyatları 300 ün üzerinden 157 TL ye nasıl bıraktılar anlamadım? ÖTV indirimli mi o fiyat? O zaman üst limite düştüler... Bu kadar düşebiliyorlarsa aklımızda olsun... Ben 4 ay önce Tusconu aldığımda İzmir Özgörkey, 200.000 TL sınıra düşer misiniz dediğimde dalgamı geçiyorsunuz size sadece 1 serisi olur diyip telefonu kapatmıştı. Demek ki biraz şans...

Diğer söylediğiniz modeller de Tiguan Allspace falan limitin üstünde kalıyor diye biliyorum. Ve indirimle bile kurtarmıyor. Boş Tiguan alınabiliyor ama ÖTV'siz 150 bin verip boş bir araca 5 yıl binmek de pek önereceğim bir husus değil.

X-Trail dolusunu limitlere satıyorlar ki şuan D-SUV segmentinde bende onu öneriyorum.
C -SUV da Tuscon(4X4 ve 4X2), B SuV da Fiyat/sunulan anlamında Captur, 4X4 istenirse KONA öneriyorum.

Subaru harika bir araç ama servisi çok az ve parçasının nispeten pahalı olması ve benzinli Boxer motorun şehir içi fazla yakması biraz düşürüyor ilgiyi...

tetraplejikc5

Çok iyiymiş. Hayalimdeki araçtır X1. Umarım binmek nasip olur. Ama belirttiğin iyi oldu. 5 yıl sonra tüm Türkiyeyi arar zorlarım, eğer limitler böyle giderse...

Merhaba evet benimde ağustosta doluyor bu X1 olayına takıldım gerçekten bu tarz birşey varsa bayii adı paylaşırmısınız?

StratoS

Yardımcı olmak adına �imdi tekrar İstanbul'da bir bayi aradım. Beyaz renk spor paket bir BMW X1 156 bin lira dediler. Baz paket değil biraz dolu panoramik tavan spor koltuklar vesaire bir şeyler söyledi satıcı kadın

Yalnız bir tane kalmış ellerinde isteyen varsa arasın görüşün derim. Borusan Avcılar yetkili satıcı 0212 412 04 12

bursa da oturuyorum istanbuldan almak zor ama yarın nasipse bursa da bir uğrarım servise

bu arada ben yine bikaç bayi aradım az önce fiyatlar aşağı yukarı şu şekilde
peugeot 3008 istanbul baykaralar bayi baz paket dizel 130 bin en dolunun bir altı dizel 179 bin
hyundai tucson istanbul odak bayi dizel en dolu 158 benzin en dolu 124---en boş dizel 117 bin
vw tiguan istanbul avek otomotiv comfortline orta paket benzin 129 bin
bayiye gidip sıkı pazarlık yapılırsa bikaç bin daha düşebilir diye düşünüyorum.umarım yardımcı olur.

bence 3008-tucson-kadjar-tugian
tucsonda 1,6 dizel otm var tercihim bu yönde

@tetraplejikc5 @arslan01 StratoS

bide citroen c5 aircros gelecek bence oda güzel bir araç mart ayında gelecek diyor bayiler sen nedersin Aydoğan beklenirmi ve fiyat bizim alacağımız miktarlara gelirmi ben bu arada max: 130 binlik araç bakıyorum tucson ve 3008 ilgimi çekiyor bu arada ben senede 5000 km. yaptığım için bana dizele gerek yok benzinli düşünüyorum hem fiyat daha uygun olur ,bide volvo v40 için nediyorsun fiyatı baya uygun söylendi en full benzinli olanı 113 binlira

Ben adana'dayım 2017 sonunda 82 binden bir kuruş aşağı inmedi Adana'daki bayiler. Çevre illeri aradım 77 bin 500'e �stanbul avek otomotiv den aldım. Herkese gidebilecekleri tüm bayilere aramalarını öneririm. Sonuçta parayı yoldan toplamıyoruz ve malum dolar kuru.
Fransız arabaları bana biraz soğuk geliyor bu yüzden ben uzak dururum ama Peugeot 3008 bu önyargımı kırmaya başladı. Yine de Citroen düşünmem özellikle ikinci el pazarına düşünürsek. Çok daha kolay satabilirsiniz Hyundai Peugeot ya da Volkswagen araçlarını.
Ayrıca benzinli araçlar için ciddi söylentiler var bizim ülkemize daha geleceğini düşünmüyorum ama 2025 yılında ciddi anlamda birçok ülkede dizel motorlu araçların kalkacağı söyleniyor.şu an alınan araç 2024 yılında satılacak şahsen ben tercih edecek olsam benzinli tercih ederim tabii ki fiyat avantajı da var.
Yenilenen a serisi hatchback modeli 200 bin civarı çıkacak diye biliyorum bizim için yaklaşık 125 ya da 130 civarı olur. Zaten Mart ayında süreniz dolacak Mehmet hocam premium sınıf tercih edecekseniz ben olsam Mercedes tercih ederim hem ikinci el pazarı hem de konfor bakımından daha memnun olursunuz kanımca:))
Ayrıca benim fiyatını yazdığım araçların hepsi otomatik vites diye biliyorum

Üst Alt