Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

vw tigan 247 000 sınırı içinde bence en iyi seçenek bana dua edersin

Mehmetyilmaz Araçların güncel araçlar olduğunu söyleyebilirim. Gönderilen kataloğa ek olarak söylüyorum. https://i.hizliresim.com/lqQVlE.png şuradan inceleyebilirsiniz. Ek olarak M paketler olduğunu ve kapora önceliğine göre M paket araçlarında verileceği dile getirildi, ne kadar doğru bilmiyorum. Bekliyoruz, bakalım ne olacak ama tekrar söylüyorum, bu şartlarda böyle bir aracı bu fiyata almak sanırım en güzel tarafı.

mansion Aracın kasa değiştirecek olmasından dolayı bu fiyatlar maalesef. Dolar düşerse, MART ayından sonra ÖTV tekrardan eski yerine çekilmez ise eğer, yeni kasa 3 serisi boş araçların fiyatları 150 170 aralığında olabilir tahminimce. Kasa değiştirmesini göz önüne almak artık mantıklı değil sanırım :)

vw tigan 247 000 sınırı içinde bence en iyi seçenek bana dua edersin

157.000 Fiyat vermişlerdi bana en son. Fakat bakım masrafları çok da iyimser değil ve WW grubundan uzak durmamın en büyük sebebi DSG şanzıman olayı.

mansion hayır mart ayında gelecek önümüzdeki ay yani ama gün olarak henüz belli değil C5 AİRCROSS Modelin tam ismi hatta ana sayfada bile 2019 ilk çeyrek yazıyor bende onu bekliyorum zaten.
bacioglu öyle diyorsan süper ozaman bu hafta sonu hemen gidip inceliyecem mart 12 zamanım doluyor bakalım kısmet hangi araç için olacak ? bu pazar volvo v40 cross cantrye baktım çok güzel araç iç dizaynı mükemmel hala onu düşünüyorum .
bakalım ne olacak

Mehmetyilmaz

Güncel bir kasa almanızı bende çok isterim fakat dolar ve euro kurundan dolayı ve ÖTV zamlarından dolayı artık güncel kasa bu segment araçlar çok zor. M paket olması bence çok güzel bir detay, direksiyon,jant,bodykit gibi parçalara ek ücret ödemeyecek olmak harika :) Siz bence telefon ile Kosifler yada Borusan bayisi ile görüşün, ardından kapora yatırıp aracı ayırttırın, zira 12 Mart'a kadar kalacağından pek emin değilim. Zamanı gelir kaza bela olmazsa, Takasa girip yine istediğimiz bir aracı alma fırsatımız olur en azından :) 2. El fiyatları 2016 3.20iED için 180 bin tl isteyene para kaptıracağıma ( engelliden engelliye ) Sıfır alıp, bakıma para kaptırırım daha iyi :)

bacioglu şimdi borusan otoyu aradım ben şooooooook hemen bu akşam gidicem 10 binlira kapora alıyorlarmış inanılmaz bişey mucuze gibi bişi

bacioglu

Hele M Paketse zaten tadından yenmez...

Bence olursa yani alırsanız süper olur. Dediğim gibi o fiyata ben 4 ay önce SUV C aldım. Siz Premium D alıyorsunuz, daha ne olsun...

bacioglu şimdi borusan otoyu aradım ben şooooooook hemen bu akşam gidicem 10 binlira kapora alıyorlarmış inanılmaz bişey mucuze gibi bişi

Umarım size yardımcı olabilmişimdir :) Hayırlısı ile sizde satın alabilirsiniz :)

bacioglu

Hele M Paketse zaten tadından yenmez...

Bence olursa yani alırsanız süper olur. Dediğim gibi o fiyata ben 4 ay önce SUV C aldım. Siz Premium D alıyorsunuz, daha ne olsun...

Aradılar şimdi bakalım hayırlı haberleri paylaşacağım sizinle :)

Ben performans seviyorum ve o aracı test aşamasında hiç sevemedim. Gidişi, motor yırtınıyor :)

Skoda karoq biraz daha para verebilirsanız kodiaq

Kodiaq deneyin derim :)

10 binlira kapora alıp üstüne yatmazlar dimi :D:D koskoca borusan yapmaz heralde

10 binlira kapora alıp üstüne yatmazlar dimi :D:D koskoca borusan yapmaz heralde

Daha önce audi'ye kapora gönderdim,sene devrine rağmen aldım :D Bir şey olmaz ben 2 ayrı bayiye gönderdim kapora :D Hangisi olursa diye artık :) Söyledim hatta 2 ayrı bayiniize de gönderdim diye, iyi yapmışsınız diyor adam :D

Kodiaq Prestige yani Full paketi 247'yi aşıyor, ve inmiyorlar. Style pakette o kadar para verip, boş gibi oluyor.

C-HR, C Segmenti diye geçiyor ama arka ayak mesafesi ve bagajı neredeyse B segment ölçülerinde. Zaten fiyatları da SUV B segmenti araçlarla eş değere yakın.

Birde bana göre Hybrid araçlar geçiş araçları. Fosil yakıtlar yasaklandığında o araçlarda kullanılmayacak. Toyota Dizel açığını o araçlardan kapatıp, genel emisyonlarını düşürüyor.

ÖTV'ler yetiyor. Ben arabayı falan da sattım. Muayenesi, sigortası, yakıtı bitirdi.

Engeldrn Tabi ki bunlar gerçekleri, fakat araç bir ihtiyaç. Biz sadece almışken veya alabiliyorken en iyisi diyoruz. Bazen araç hayat kurtarıyor bazen de bel büküyor. Fakat engelli araçlarında ki ÖTV avantajı, en azından kasko sigorta muayene gibi farkları görmezden gelmemizi sağlıyor. Arabayı satan biri olarak şu an kafanız rahat olabilir fakat, eminim ihtiyaç duyacağınız çok zamanlarınız olacak. Ayağınızı yerden kesecek, sıkıntı sorun çıkartmayacağına inandığınız bir araç bulursanız bence yanı başınızda bir tane bulundurun. Kimseye minnet etmeyin, zira ben sırf bu yüzden araç alıyorum desem yeridir. İnsanlar sadece yüzünüze gülüyor :) Arkadanızdan Çin Seddini arşınlıyorlar :)

Herhangi bir zaman aralığında aracı ayırabileceklerini dile getirdiler mi ? Mart ayına kadar bekleyecekler mi sizin için aracı ve son olarak renk alternatifi sundular mı size ? Bana sunmadılar :D Hangisi olursa artık dediler kendileri :)

bacioglu Hiç detaylı konuşamadım hatta ne sorucağımı bile bilemedim :D bu akşam gidince sizin bana sorduklarınızı sorucam . akklımda kalan kredi kartından 10 binlira çekip sıraya koyuyoruz dedi biz bile çok şaşkınız dedi birde x1 içinde buna benzer bişey yapacaklarmış ama sanki x1 pahalı olduğu için onu çok merak etmedim yani bize indirimi diğerine göre daha az zannedersem beni tek düşündüren konu henüz 1 aykadar zamanımın olması bilmiyorum şimdiden para yatırırsam benim için bi sorun çıkarmı ? birde asıl çok heyecanlandıran kısmet olurda böyle bir araç alırsak insanların bakış açısı ne olur sanki yanlış bişey yapıyormuşuz gibi geliyor bana bilemiyorum araba çok lüks ya ondanmıdır yada işte ddediğim gibi birden bu aracı alırsak insanların gözünde ne oluruz inşallah yanlış bişey yoktur ya zaten yalan yanlış ve hayırlısı değilse hiç olmasın zaten istemem.

Arkadaşlar geçenlerde, ya bir yerde okudum ,ya bir sohbette denk geldim hatırlamıyorum ama;
Araç alırken üst sınır fiyatını aşan durumlarda aradaki fark ödenerek sahip olunabiliyormuş
Diğer bir konu ise suv araç olarak ben 5 yıldır Ford kuga 1.6 ecoboost benzinli kullanmaktayım son derece güvenli emniyetli konforlu rahat bir araç,akıllı 4 çeker fevkalade hakkını fazlasıyla veriyor

Mehmetyilmaz
Bende ilk aradılarında baya afalladım, inanmadım bir kaç bayiyi aradım :D Kredi kartından bende sordum, önemli değil, bizim için önemli olan dekont dediler fakat x1 için sormadım ben yalan olmasın ama en iyisi bunun üstüne 20 daha ister diye düşünüyorum. Satıcı bana biz hiç beklemiyorduk, kenara köşeye bir iki tane ayırıp akrabalara soracağız varsa onlarda alsınlar diye dedi :D. Siz aracı gerçekten istiyorsanız herhangi bir sorun çıkması için bir sebep yok ? Kaporanız yanmaz merak etmeyin, Hyundai-Audi gibi kaporalarımı aldım :) Aslında o dediğinizi bende çok düşündüm ama insanlara göre yaşamaktan sıkıldım :) Adam doğan'a biniyor diye, bende doğan'a binmek zorunda değilim. Benim ev ihtiyacım yok Allaha şükür, araba ihtiyacım var ve yarın öbürgün ölüp gitsem bana hiç bir faydası olmayacak paranın :) Aslına bakarsanız araba gözü ile bakmıyorum, 126 bin TL ile alabileceğim arabalara bakıyorum. Teyzemin kızı daha yeni Opel Astra Hatchback aldı, raporsuz 125 bin tl ye. Aynı teklifi ona yapsalar gözü kapalı alırdı BMW :) Ben nasipse haber bekliyorum, kısmetse de alacağım. Kimsenin bir şey deme gibi bir lüksü yok ayrıca, bence Tucson,İx35, ve özellikle PASSAT çok lüks bir araba :) Hayırlısı ise olsun tabi ki, bugün listeler açıklanmadı yarını bekliyorum, M bulana kadar direteceğim sanırım bende :)

MUR37
Bu konuda bir bilgim yok fakat böyle bir durum olsa, bayi anahtar teslim tutarına ek masrafları belirtir. Audi a4 Design paketi için 145+Trafik Sigortası teklif etmişlerdi, bunun gibi ek masrafları söylerler diye düşünüyorum. Sizin söylediğiniz olay, belki ÖTV+KDV ödeyenlerde Lüks Tüketim Vergisi diye ekleniyor olabilir. Ford Kuga güzel araba, mevlam kaza bela vermesin ama şu an kuga için en kötü 130 140 veririz sanırım, 126 verip 320D almak hala daha mantıklı geliyor :)

bacioglu
yüreğime su serptin çok sağolasın,inşallah ikimiz içinde hatta tüm arkadaşlar için hayırlısı ne ise o olsun hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.

Estağfurullah ne demek :) Hayırlısı ile araçları satın almak nasip olur umarım :) Rabbim herkesin gönlüne ve diline göre versin inşallah :)

Ağzını açanın ağzını yırtın kimseye bakmayın kardeşler hiç kimsede bir şey diyemez tepe tepe kullanın Allah kaza bela vermesin bize de nasip etsin inşallah

Merhaba şimdi bmw için fiyatlar karıştı bayiler hangilerini hangi ücretle veriyorlar? Özetlermisiniz?

Ben kızım üzerine 31 temmuz 2018 tarihinde seat ateca Fr almıştık araç 166000 TL den 102500 indirimli verdiler.gayet memnunuz 1.4 150 hb benzinli otomatik.yakit olarakta iyi sayılır.bagaj hacmi ve diğer özellikleri baya iyi.vw tiguen le hemen hemen aynı .fiyat ve performans ve donanımlı bir araç.tavsiye ederim

Green54

BMW X1 => 1.5 motor olması sebebiyle %60 ÖTV : 150.000 civarına, (orta donanım sport paket)
BMW 320d => 2.0 motor olması sebebiyle %100 ÖTV : 130.000 civarına bırakıyorlarmış. (M paket)

320 dizel. 2 arkadaş kapora vermişler. Bakalım alacaklar mı diye dört gözle bekliyoruz :)

Kapora verilse ne zamana kadar bekletiyorlar benim ağustosta doluyoda ...

tetraplejikc5
Amin inşallah üstadım :)

bekçi
Mevlam kaza bela vermesin, biz o araçlar için biraz geç kaldık şu an fiyatları baya uçuk. En son fiyat aldığım da 130 falan diyorlardı ama daha aramadım. Tiguen de güzel araba fakat çok pahalı geliyor, tercih ediyor olsam skoda veya seat ama özellikle skoda bakarım. Yakıttan ziyade suv adı altında geçmesi güzel bir özellik :)

StratoS
Mesaj geldi, araçlar stoğa girdi ama göremiyoruz, sabah toplantıdan sonra göreceğiz diye, haber edeceğim :)

Green54
Ben Cuma günü verdim kapora, bugün ( Salı ) listeler açıklanacak, hangi bayiye kaç araç veriyorlar, listeden kastım bu :) Nasipse yarına haber bekliyoruz diyelim :)

StratoS

3.20 D Beyaz M Paket İçi Dakota Deri çıktı :) 126.000 TL üstadım :) Nasıl mutluyum anlatamam :D

bacioglu

Ooooooooooooooooooooooooo

Abi o arabayı alır almaz, kocaman bir nazar boncuğu.

Harikaymış. Alalh kaza bela vermesin. Kaçırma bin, bin, bir daha bin.

Üst Alt