Mehmetyilmaz
Bende ilk aradılarında baya afalladım, inanmadım bir kaç bayiyi aradım
Kredi kartından bende sordum, önemli değil, bizim için önemli olan dekont dediler fakat x1 için sormadım ben yalan olmasın ama en iyisi bunun üstüne 20 daha ister diye düşünüyorum. Satıcı bana biz hiç beklemiyorduk, kenara köşeye bir iki tane ayırıp akrabalara soracağız varsa onlarda alsınlar diye dedi
. Siz aracı gerçekten istiyorsanız herhangi bir sorun çıkması için bir sebep yok ? Kaporanız yanmaz merak etmeyin, Hyundai-Audi gibi kaporalarımı aldım
Aslında o dediğinizi bende çok düşündüm ama insanlara göre yaşamaktan sıkıldım
Adam doğan'a biniyor diye, bende doğan'a binmek zorunda değilim. Benim ev ihtiyacım yok Allaha şükür, araba ihtiyacım var ve yarın öbürgün ölüp gitsem bana hiç bir faydası olmayacak paranın
Aslına bakarsanız araba gözü ile bakmıyorum, 126 bin TL ile alabileceğim arabalara bakıyorum. Teyzemin kızı daha yeni Opel Astra Hatchback aldı, raporsuz 125 bin tl ye. Aynı teklifi ona yapsalar gözü kapalı alırdı BMW
Ben nasipse haber bekliyorum, kısmetse de alacağım. Kimsenin bir şey deme gibi bir lüksü yok ayrıca, bence Tucson,İx35, ve özellikle PASSAT çok lüks bir araba
Hayırlısı ise olsun tabi ki, bugün listeler açıklanmadı yarını bekliyorum, M bulana kadar direteceğim sanırım bende
MUR37
Bu konuda bir bilgim yok fakat böyle bir durum olsa, bayi anahtar teslim tutarına ek masrafları belirtir. Audi a4 Design paketi için 145+Trafik Sigortası teklif etmişlerdi, bunun gibi ek masrafları söylerler diye düşünüyorum. Sizin söylediğiniz olay, belki ÖTV+KDV ödeyenlerde Lüks Tüketim Vergisi diye ekleniyor olabilir. Ford Kuga güzel araba, mevlam kaza bela vermesin ama şu an kuga için en kötü 130 140 veririz sanırım, 126 verip 320D almak hala daha mantıklı geliyor