Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖTV'siz araç için sağlık kurulu raporu nereden ve nasıl alınır?
Slm ötvsiz arac almak icin bir arastirma hastenesinin sağlık kuruluna başvuruyursun ve yazilan dr gezip yapılan kontörler sonucu bitiğinde tekrar kurula teslim ediyursun sana bir gün verip kurula heyete giriyursun ücret 300 lira ben yaptım
Bugün aile hekimliğimin almış olduğu randevu ile ortopedi doktoruna göründüm doktor hiç bir muayene yapmadan hiçbir grup ehliyet alamaz yazdı rapora ki özrüm yok denicek kadar az.Yazdıktan sonra 3 ortopediye 3 nöroloji doktoruna muayene olman lazım dedi benden muayene parasıda almadı hiçbir şey anlamadım ne yapmam gerekiyor?
6 nisanda devlet hastanesinden heyet raporu için randevu aldım sanırım %40 ı geçicek Bu raporu hem engelli kartı hemde ötvsiz araç alımı için kullanabilir miyim.Birde bunun yanında aile hekiminin sevkiyle gıdecegım uzman doktorlar özel hastanede olsa bi sıkıntı çıkar mı?
özel hastaneden aldım bende uzman doktor raporunu herhangi bir sıkıntı çıkmadı. tüm engelli hakları için alınan raporun diğer kısmına özel tertibatlı otomatik vites araç kullanması uygundur yazılması gerekiyor sanırım.
Ben aynısını Ankara'da sol el için olanını sormuştum proje ve tse uygunluk belgesi dahil 3.dereceye kadar akrabaların kullanması için olan dahil 1300tl demişlerdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Raporumda tüm engelli haklarından yararlanabilir diye bir ifade var ben bununla ötv indirimi alabilir miyim yoksa ayrıca ötv indirimi ifadesi olması gerekiyor mu?
rapor oranınız nedir? ötv indirimden faydalanmak için engel oranınızın %90 ve üzeri olması gerekmektedir. yahut ortopedik engelli iseniz (sağ sol el ayak kısıtlığı) raporunuza ilgili kodları yazdırmanız şartıyla engel oranına bakılmaksızın ötv indiriminden faydalanabilirsiniz.