Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ozaprin kullanım deneyimleri..?

Konular
11
Reaksiyonlar
27
Merhaba arkadaşlar.Aranızda ozaprin kullanan varmı ? Varsa bu ilaçta ne tür yan etkiler yaşıyorsunuz ?

@Mustafa788, Rexapin iştah açıyor mu ? Ozaprin acayip iştah açıyor.Abartı gelecek belki ama günde 4-5 öğün yemek yiyorum.

Rexapin kullanıyorum ve 2 ana öğün yiyorum, öyle abartı bir iştah açma yok.

@Rodin romanovic, çok fazla karbonhidrat tüketmemen şartıyla protein ağırlıklı beslenmen lazım. ayrıca, abur cubur yememen lazım. 200 gramlık bi cpis tek öğün yemeğinin yerini tutuyor yaklaşık 850 900 kalori, o kadar kalori ile et, pilav, cacık yer karnımı doyurur öğünü aradan çıkarırım

@Rodin romanovic, abur cubur kilo aldırıyor bide ekmek yeme, yemeğe yüklen sorun değil ama ekmek de kilo aldırıyor bide çabuk acıktırıyor o yüzden sade yemek tüket

@Operadaki Hayalet, 130 olmuştum 5 haftada 10 kilo verdim şu an 120'yim amacım uzun vade de 70 kiloya düşmek

Günde 2 öğün yiyorum akşam 5 en geç 7'den sonra hiç bir şey yemiyorum. Hamuru abur cuburu kestim. Karbonhidrat çok az alıyorum protein besleniyorum, ekmeksiz olmak şartıyla yemek yerken sınırlama yapmıyorum doyana kadar yiyorum.

Üst Alt