Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ozaprin kullanım deneyimleri..?

Konular
11
Reaksiyonlar
28
Merhaba arkadaşlar.Aranızda ozaprin kullanan varmı ? Varsa bu ilaçta ne tür yan etkiler yaşıyorsunuz ?

Rexapin kullanıyorum ve 2 ana öğün yiyorum, öyle abartı bir iştah açma yok.

@Rodin romanovic, çok fazla karbonhidrat tüketmemen şartıyla protein ağırlıklı beslenmen lazım. ayrıca, abur cubur yememen lazım. 200 gramlık bi cpis tek öğün yemeğinin yerini tutuyor yaklaşık 850 900 kalori, o kadar kalori ile et, pilav, cacık yer karnımı doyurur öğünü aradan çıkarırım

@Rodin romanovic, abur cubur kilo aldırıyor bide ekmek yeme, yemeğe yüklen sorun değil ama ekmek de kilo aldırıyor bide çabuk acıktırıyor o yüzden sade yemek tüket

@Operadaki Hayalet, 130 olmuştum 5 haftada 10 kilo verdim şu an 120'yim amacım uzun vade de 70 kiloya düşmek

Günde 2 öğün yiyorum akşam 5 en geç 7'den sonra hiç bir şey yemiyorum. Hamuru abur cuburu kestim. Karbonhidrat çok az alıyorum protein besleniyorum, ekmeksiz olmak şartıyla yemek yerken sınırlama yapmıyorum doyana kadar yiyorum.

@Operadaki Hayalet, 179 90

@emre3, emre bu tür içecekleri insan neden içme istediği fazla duyuyor en azından benim içim öyle sence etil alkol mü etken kafein mi şu sıralar koladan ve kahveden nefret ediyorum

@Operadaki Hayalet, bende hiç olmadı ama göbek

Son düzenleme:
@sucre_, Dediğin gibi ekmeği bıraktım ama bu sefer de öğünlerin sayısı artıyor. Bu ilaç uykudan uyandıracak kadar iştah açıyor.Doktorla konuşacağım.

Eşdeğeri rexapin kullanıyorum 5 mg dan fayda görmedim 10 a çıktım

30mg rexapin kullanıyorum. Spor+diyet ile 2 ayda 7kg verdim.

Nekadar süredir bu dozda kullanıyorsunuz sizde yan etkileri varmı acaba bu ilacın @anony

@sevgi07, hem uyumak hemde antipsikotik olarak kullanıyorum. Yan etkisi olarak uyku getirmesi ve iştah açması oluyor. Fakat irade göstererek 4 ayda 7kg verdim.

ilaç kilo aldırmıyor sadece iştah açıyor. kilo ve uyku sorunu kişinin iradesine kalmış. ben doz artırıp kilo verebiliyorum benim derdim kilo değil kafamın rahat olması önemli

Biz 6 ayda 16 kilo aldık çok fazla bir kilo bu bizi tedirgin ediyor açıkçası dediğiniz gibi çok uyku yapıyor ama şuan kullanmak zorundayız doz şuan 10 mg bizde nasıl bir ilaç bilmiyorum diğerlerine göre ama bize yarayan bir ilaç oldu

14 senedir çeşitli dozlarını kullandım. Toplam 50kg aldım. 45kg dan 95kg a kadar çıktım. Ardından gut, hiperlipidemi, trigliserit, kolesterol ne varda oldu. Psikiyatrik ilaçlar kadar bunlar içinde hap kullanıyorum. Bu Halime’de şükür olsun. Artık hergün daha iyiye gidiyorum

İnşallah dahada iyi olursunuz maşallah çok güzel.Bu hastalıklarınz antipiskotik yüzünden olmadı değilmi organlara zararı yok demişti doktor kilodan mı oldu hastalıklarınız

Üst Alt