Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel Hastane ameliyat fiyatları neden bu kadar yüksek?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
117
Reaksiyonlar
1,221
Bir yakınımın bel fıtığı ameliyatı olması gerekiyordu lazerle ameliyat 150 bin tl. demişler açık ameliyat sanırım ondan da yüksekmiş !!! :oops:

Alım gücümüz düşük olsa bile ameliyat 40-50 bin olsa bile bizi aşar zaten 150 bin nedir ya ?:oops:

@ipek., bu konunun doğruluk derecesi nedir? Nereden bilgi aldınız

Arastırdıgınızda bakınız görünüz örnegin Almanyada bir ben fıtığı ameliyatı ne kadar biliyormusunuz? 10-25bin avro bu tl bazınında ne kadar ettiğini siz hesaplayın

Ben her şeyi arastiririm
Bizim ülkeden on beş bin kusur doktor yurt dışına gitti , bize de sınavsız denetimsiz güvenlik sorusturmasiz doktorlar alındı
Bizzat ben gördüm hem suruyeli doktorlarin nasıl işlem muayene yaptıklarini falan özel de

@sokr@t, bir araştır bakalım avrupada ameliyat ne kadarmış

@ipek., benim arkadaşım diş implant yaptırmak için ilgiltereden antalyaya geldi. Çünkü orada çok pahalı olduğu için

Onun çeşitleri varmış ama kore mali , alman mali , en iyi olan zirkonyummus bunu mu yaptiracakmis Türkiye de ne demişler ücrete peki türkiye de altıyüz deniliyo mesela zirkonuyuma tüm dişlere

@sokr@t, o zaman sizde devlete tabi hastanelere başvuracaksınız ücretsiz yada cüzi bir rakama yaptıracaksınız

@sokr@t, iki yıl önce bende de ben fıtığı oluştu . Doktor ameliyat edip alalım dedi. Bende belki geçer diye vazgeçtim. Ama yakında olacagım sanırım

@Mustafa _10, benim bir yakınım sormuş o fiyatı duyunca tabii ki devlette yaptıracak o da ameliyatını ben özele gidip sormam bile .

Onu sen yaptirt ücretsizi
Sokrat kendi için mi yazmis , sen önce konuyu anla da gel

Mustafa Bey

@sokr@t kendi çok zengin heralde mustafa bey in ,ücretsiz ya da cüzi rakama yaptirt o zaman diyo bi de
Dilencimiyiz yahu biz

@ipek., anladım kendi için değil okudum ben. Sadece her duyulanı buraya siteye yansıttığı dikkatimi çekti. Önce bir şey araştırılır sorgulanır. Sonra ister yaptırır ister yaptırmaz. Bu demokrasi ülkesi. İnsan arabasını evini ister 5 e satar ister 100e satar

Niye ki sen siteye ne konulari yansitiliyo gorevlisimisin
Haa bi de akıl veriyorsun önce Bir şey sorgulanır arastirilir diye
Tmm işte O da soruyo ki başlık açmış bilen vardır diye

Merak edip sormuş ne var bunda yani niye taktin bu kadar mustafa bey

@Mustafa _10, her duyulan neyi yanşıtmışım siteye bir örnek versene sallamadan ama .😡Haklı çıkacağım diye sırf çamur atma bize !

@ipek., sanki Türkiye'de herşey pahalıymış gibi olması beni üzdü. Yahu Türkiyede bedava yaşıyoruz bunun kimse farkında değil

Mustafa Bey sen konudan konuya atliyosun , senin maksat ne yani tam olarak Sokrat i elestiriyorsun bi de uydurup uydurup
Konuya varsa bilgin yaz

Ozel hastanede ameliyatlar cok pahalı
Bende para vermeden seher hastanesinde ameliyat olmak İcin bır ay safra sancısı cektım
Bır agrıkesıcı serum baglayıp sen7 cagıracqgız
Yer boşalsın diye dayanılmaz sancılar cektırdıler
Mecbur ozele verdım de kurtuldum sancıdan ameliyat olup
O kadar paralar verdım Azeri doktora denk gelince sorduğuma cevap vermedi hıc
Türkçe bilmiyorumdur nedır hıc sevmedim azerıyı

Sen türkiye nin sayili zenginlerindenmisin Mustafa Bey

Bir asgari ucretle calisanin parası iki ayakkabı parası dalga mi geciyosun sen bizle Mustafa Bey
Milletle dalga geçme bence Türkiye ucuz diyerek

Son düzenleme:
@ipek., iktidar yanlısı ya işler yolunda gidiyor diyebilmek için saçmalıyor . 😜

@ipek., siz demekki Türkiyede yapamıyorsunuz. Asgari ücretle iki ayakkabı alabiliyorsanız?

Demek ki siz Japonya'da yaşasaydınız 1 yılda yemin ediyorum 1 tane kavun yada karpuz dahi alamazdınız. Çünkü Japonya'da 1 karpuz kavun 2-3 bin TL

1 kg üzüm bile 2bin tl Türkiyede 50-100 tl

Son düzenleme:
Türkiye'de çalışıp Tokyo da yaşıyor olsaydık mustafa bey haklı olabilir :)

japonya da maaşlarda ona göre yaşam da ona göre.

Türkiye yurt dışında yaşayan insanlar için cennet evet doğru. adam full implant yaptırmaya gelir, saç ektirmeye gelir,estetik ameliyat olmaya gelir. bunların fiyatları bizim maaşlarımıza göre çok gibi gözükürken yabancı insanlar için çok ucuzdur. kpss çalışanlar bilir bu durumun adını da sağlık turizmi demişler.

benim emekli hüseyin emmim de ağzında diş yok devlet hastanesine gider ama oradaki implantı bile yaptıracak serveti yoktur.

artık internet elimizin avcumuzun içinde. almanya da londra da adamlar ev ihtiyacı alışverişi yapıp tek tek fiyatları gösteriyorlar aldıkları maaşlara göre adamların temel besin ihtiyaçlarını karşılaması çok cüzi miktarda kalıyor.

konunun özeti: devletten özele geçen doktorlar kalifiyeli doktorlar bu konuda ülkemiz iyi. ancak bazı özeldeki fiyatlar asgari ücretlileri geçtim memur kesim için bile çok pahalı. ancak onlar da zaten bizi hedef kitle olarak görmüyor, arap çoğrafyası ve avrupadan gelen müşterilere hizmet ediyorlar

Mustafa Bey siz ayakkabı fiyatlarını öğrenin de öyle akp yi savunun 🤣

Siz lastik ayakkabidan mi bahsediyorsunuz anlamadim da

@Ben_Claudius, haklı olabilirsiniz. Valla ben Türkiyemi hastanelerini hiç bir şeye değişmem ben avrupada 2 bin avro maaş alacagıma tüekiyede asgari ücretle calışıp ülkemin tüm hastanelerinden ücretsiz tedavimi olmayı eglerim

@ipek., yok onu ven 3-4-5 yaşlarında giydim. Sizi yurt dışına cıkın çalışın tek başınıza ne kadar dayanabileceksiniz

Ben sadece avrupalının yapamadıgını Türkiye yapıyor diyorum

@Mustafa _10, ülkenin hangi hastanesinden ücretsiz tedavi olacakmışsın sorabilir miyiz özelden bahsediyoruz senin hastanen mi var?

Üst Alt