Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel Hastane ameliyat fiyatları neden bu kadar yüksek?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
117
Reaksiyonlar
1,237
Bir yakınımın bel fıtığı ameliyatı olması gerekiyordu lazerle ameliyat 150 bin tl. demişler açık ameliyat sanırım ondan da yüksekmiş !!! :oops:

Alım gücümüz düşük olsa bile ameliyat 40-50 bin olsa bile bizi aşar zaten 150 bin nedir ya ?:oops:

@ipek., bu konunun doğruluk derecesi nedir? Nereden bilgi aldınız

Arastırdıgınızda bakınız görünüz örnegin Almanyada bir ben fıtığı ameliyatı ne kadar biliyormusunuz? 10-25bin avro bu tl bazınında ne kadar ettiğini siz hesaplayın

Ozel hastanede ameliyatlar cok pahalı
Bende para vermeden seher hastanesinde ameliyat olmak İcin bır ay safra sancısı cektım
Bır agrıkesıcı serum baglayıp sen7 cagıracqgız
Yer boşalsın diye dayanılmaz sancılar cektırdıler
Mecbur ozele verdım de kurtuldum sancıdan ameliyat olup
O kadar paralar verdım Azeri doktora denk gelince sorduğuma cevap vermedi hıc
Türkçe bilmiyorumdur nedır hıc sevmedim azerıyı

Türkiye'de çalışıp Tokyo da yaşıyor olsaydık mustafa bey haklı olabilir :)

japonya da maaşlarda ona göre yaşam da ona göre.

Türkiye yurt dışında yaşayan insanlar için cennet evet doğru. adam full implant yaptırmaya gelir, saç ektirmeye gelir,estetik ameliyat olmaya gelir. bunların fiyatları bizim maaşlarımıza göre çok gibi gözükürken yabancı insanlar için çok ucuzdur. kpss çalışanlar bilir bu durumun adını da sağlık turizmi demişler.

benim emekli hüseyin emmim de ağzında diş yok devlet hastanesine gider ama oradaki implantı bile yaptıracak serveti yoktur.

artık internet elimizin avcumuzun içinde. almanya da londra da adamlar ev ihtiyacı alışverişi yapıp tek tek fiyatları gösteriyorlar aldıkları maaşlara göre adamların temel besin ihtiyaçlarını karşılaması çok cüzi miktarda kalıyor.

konunun özeti: devletten özele geçen doktorlar kalifiyeli doktorlar bu konuda ülkemiz iyi. ancak bazı özeldeki fiyatlar asgari ücretlileri geçtim memur kesim için bile çok pahalı. ancak onlar da zaten bizi hedef kitle olarak görmüyor, arap çoğrafyası ve avrupadan gelen müşterilere hizmet ediyorlar

@GRAHAM BELL, bende bu hafta SGK'ya diş için gittim doktorun dediği biz bu dişe kanal yapamayız. Ya üniversite hastanesine git,ya özele yada çene cerrahisine göndereyim çeksinler dedi. Üniversite hastanesine randevu alsam 15 gün daha beklemem lazımdı. Mecbur özele gittim 7500 TL bir kanal tedavisi oda indirimli hali 8500 normalde. İmplant ve üzerine takılacak diş 20-35 Bin TL arası. Kullanılacak malzeme kalitesine göre. SGK daki doktor bile bende implantı özelde yaptırdım 3 Bin Euro verdim dedi 🤣

@Mustafa _10, kardeşim SGK ameliyat için çok uzun süreler veriyor. Ağrısı, sıkıntısı olan hasta nasıl beklesin. Mecbur borç,harç özele gidiyor. Benim kardeşimin kayınpederi kalçasını kırdı.adama 15 gün sonra yaparız dediler. Kırık kalça ile nasıl beklesin 15 gün, mecbur gitti özele 250 bin TL verdi. Ülke ucuz filan değil. Kazancımıza Göre dünyanın en pahalı 3-5 ülkesinden biri.

Son düzenleme:
Mustafa Bey
Sorunuzu cevapliyorum , yukarıda özellikle kalmış ben size cevabını yazmistim çünkü silinmiş , neyse önemli değil !
Türkiye den yurt dışında doktorluk yapabilmek için zorlu sinavlardan geçiyorlar , Suriyeli sağlıkcilar ise Türkiye de doktorluk yapabilmek için bu zorlu sınavlara girmeden doktorluk yapiyolar .

Gerisini kendiniz araştırın .
Bana da bu yazdigim yorum uzerine soru sormazsaniz sevinirim .

Sokrat a da soru sormazsan sevinirim .
Saçma sapan sorularinla insanlarla dalga geçme lütfen .
Sonra bizim yorumlarimiz siliniyor senin saçma soruların yüzünden .
Ülke de pahalılik yok diyerek saçma sapan soru sorma bize lütfen bidaha .

Son düzenleme:
Üst Alt