Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastaneden ehliyet için sağlık raporu alabilir miyim?

Bu arada 2 nisandan itibaren ehliyet işlemleri artık Nüfus müdürlüklerine devredilecek. Bir karışıklık da orda başlayacak.

Hüseyin sen ehliyetini aldınmı eline evet 2nisandan sonra nüfüs müdürlüğüne geçiş olcakmış ehliyetler orda nasıl olacak

Arkadaşlar ben başkent üniversitesi, medipol, medicalpark ve hayrunnisa hastanelerine gittim. Engelli ehliyeti yenilemek için rapor almaya geldim deyince hepsi biz veremiyoruz dedi. Noktaaaaaaaa....
Kimse bu rapor işini normal insanların ki ile karıştırmasın. Bize gelince ver-mi-yor-lar. Zaten bende yenilemekten vazgeçtim. Çünkü süreli yenileniyormuş ehliyet. 5 yıl sonra yine yapılacak aynı şeyler. Ben enayimiyim ki 2020 yi beklemeden şimdi yenileyeyim. Şimdi yenilersem 5 yıl sonra yine uğraşacağım. O zaman yasal sürenin sonunu bekler öyle yenilerim. Böylelikle 2+5 ten 7 yıl sonra uğraşmış olurum.

Aile hekimi sevk ediyor sadece olacak şu aslında ortopedi doktoru ise orda görüşünü yazacak özeller nie bu kadar korkuyor bundan

ötv olmaycak ozman sna kardeş teritibat yok sende

burak_br tg04 Hüseyint

arkadaşlar ben k.çekmece sefaköyde oturuyorum sefaköydeki medipol hastanesini aradım sordum engelliler için ehliyet sağlık raporu veriyonuzmu diye? telefondaki bayan şunu dedi: aile hekiminden sevk alıyorsunuz 150 lira muayene ücreti var evet veriyoruz dedi. bilginize ,bende 3-5 ay sonra ehliyetimi yeniletmeyi düşünüyorum

Allah'a şükür %45 şizofren olsam da 2027 ye kadar geçerli ehliyetimi aldım. Darısı başınıza..

merhaba,ben yeni üye oldum.2yıl önce sol ayaktan triple artrodez ve morton nöroma ameliyatı oldum.ayak bileğim ağrılı.hareketleri kısıtlı,ayak bilegimi dışarı yan basıyorum topuğum da içeri dönük.debriyajı kullanamıyorum çok sıkıntı oluyor.ehliyetimi yenilemek için yarın sağlık kuruluna gireceğim,bakalım işlemler nasıl olacak?

b sınıfı ehliyeti engelli b yapma islemleri

arkadaşlar,30ocak 2019 da il saglik kuruluna girdim,bugün sonucum geldi.sol ayak artrodez ameliyatı_ kodlar;102_47_78
araç uyarlama kodu=10.02
karar:b sınıfı engelli ehliyeti alabilir.
bu raporla ötv den yararlanıp araç alabilir miyim?

Morton Noroma
Sürücü belgesi olarak durumunuz uygun, ama bu tek başına yeterli değil.
Sürücü olur raporunun dışında, bir de "otomatik vitesli/özel tertibatlı araç kullanır" ibareli engelli sağlık kurulu raporu almalısınız. Raporda engelinizin tanısı açık olarak yazmalı ve oran bulunmalı.

engelli sağlık kuruluna girdim,ortopedi "sol ayak bileği fleksiyon kısıtlılığı%8 yazmış,raporum haftaya çıkacak.ehliyet te tamam.vergi dairesi raporu kabul edecek mi bakalım,merakla bekliyorum.
vergi dairesi ikamet ili mi olacak veya farklı bir ilde de işlem yapabilir miyim?

Herşey tamam,aracımı almak için bayiye müracaatını yaptim

Üst Alt