Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel Sektörde Ucuza Çalışma | Kapmanyamıza katılın lütfen

İnşallah bir gün o da olur Turan

Arkadaşlar ben bugün dilekçeyi ptt ile gönderdim : ) Bakalım cevap olarak ne gelecek ....

Çankırılı sana maaş bordromu mail atayım ufak at falan demişsin . 3.500 TL üzerinde aldığımı kanıtlarım ama sana ne desem boş kardeş Allah ` a emanet ol. Sizin gibiler yüzünden eziliyor engelli insanlar engelsiz eğitimli insanlar inan hiç ezmiyor ve yüzüne vurmuyor engelini seni normal sağlıklı görüyor .

Merhaba Arkadaşlar

Teslım aldıklarına dair ppt den gönderdiğim kart bugün geldi. Ama ne bir cevap geldi ne de bir yazı. Sizde durum nasıl ?

".....Memurdan kastın nedir bilmiyorum ama, 2.250TL'den aşağı alan memur görmedim. (İnfaz koruma memuru, hastane teknisyeni, öğretmen vs.) + Eniştem geçen sene atandı tar. ve hay. bakanlığına aldığı maaş net 5.100TL.."

Enişten müsteşar veya müsteşar yard. olarak mı atandı?? Çünkü o dediğin parayı o makam sahipleri alıyor kamuda..(Kamuda 20 yıllık mühendisim maaşım yeni 4000 TL oldu.)

Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama bu çabanız nafile bir çaba.. Sizin dilekçelerinizle falan olacak veya düzeltilecek bir şey değil bu..Türkiyedeki iktidarlar oyla gelir, gider ama o iktidarları da para sahibi patronlar, para babaları belirler..O para babaları da ucuz emek ve emek sömürüsü üzerinden sermayelerine para kattıkları için asgari ücreti veya piyasada verilecek ücretleri yükseltebilecek kişileri iktidar adayı olarak seçmezler..

Bu işler öyle dilekçe vererek düzelmez.. Girin bir meslek örgütüne veya sendikaya orada verin mücadelenizi..

Not: Başlıktaki "kapmanya" kampanya olacak..

Arkadaşlar bugün İşkurdan cevap geldi. Tam komediler . Aksini beklemek hata olurdu zaten .

İşte gelen cevap . Bazı yerlerde ismim geçtiği için oraları yok ettim : )

Bende arkadaşlar defarlarca iş görüşmesine gidiyorum bilerek saçma nedenelerle gönderiyorlar. arkadaşlar bazı şirketler gerçekten çalıştırmıyor ENGELLİ . birlik olalım

burdaki konunun başlığı mantığı en baştan saçma deyince bana kızanlar olmuştu

ceza 1900 diye sana kimse o parayı vermeyeceği ve istediğimiz yere yazmanın hiç bir faydası olmayacağı çok belli iken
neyin kafası bu demiştim

gelin birlik olalım öncelik bildiğiniz engelli çalıştırmayan şirketleri alo 170 ihbarla başlayalım

ondan sonra engellilere asgari ücrete hayır diyelim ama nasıl örnek ben bimere göndermiştim gerçi cevap gelmedi

devlet engelli çalıştırma zorunluluğundan dolayı iş yeri sgk nın yüzde 50 öder bende derim ki

engellilere brüt maaş önerisinde bulunalım toplu bimere yazalım
ENGELLİLERE BRÜT MAAŞ ASGARİ MAAŞLA BU DURUMDA GECİM SAĞLIYAMIYORUZ DİYE
ENGELLİLERE BRÜT MAAŞ HİÇ BİR KESİNTİ YAPILMADAN VARMISINIZ

ARKADAŞLAR. benimde aklıma 1 ay için başvuru şartına uymayan veya başvuru şartlarına uymadığı için o ay kimseyi işe almayan özel sektör için
1 AY İÇİN ARANAN ŞARTLARI DİĞER AY İÇİN ARANMAMA KOŞULU SAĞLANABİLİR ** İŞKUR** TARAFINDAN.. SAYGILAR...

turan yılmaz;

Ben varım bu konuda çok şirket var bu konuda?

En azından 170 arayalım şirket adıyla ihbar edelim benim bir tane bildiğim var uzun süreden beri çalıştırmıyor

iş kura ilanı var ama saçma sapan bugun gün içinde şikayet edeceğim

Barcelona eresin otel
enter insna kaynakları

ver ismini bende arıyım şikayet ediyim.

Duyarlılığınız ve emek harcayarak yazdığınız dilekçe için teşekkürler cdmustafa. Ancak;
Sağlam insana 900 küsür maaş veriyorlar.Engelliye 2000TL maaş verecekler.
Bu maaşı veren yer var mı? Bir de kendi değerimizi kendimiz belirleyeceğiz.
Dilekçede geçen 1904TL'lik para cazası her ay alınmış olsaydı şuan işsiz engelli kalmazdı.
Düşünsenize firma / işveren her ay 1904TL ceza ödeyeceğine 1800TL'ye 2 engelli çalıştırır değil mi?
Dilekçe daha iyi yazılmış olsaydı gönderecektim. Altta yazdığınız maddelerle kanıtlanmış / desteklenmiş (Merhabalar, ile başlayan yer) bir dilekçe olabilirdi.

konu tasınsın önemli değil hergun mesaj atar konuyu milletin gozune sokarsın :) benim şirketimde suan bi sıkıntım yok engel konusunda ( beyinden ameliyat oldum o yuzden yuzde 42 rapor aldım ) bi sıkıntım yok ama bu konu hakkında duyarlı olmalıyız bu direkce ve benzeri dilekceyi 100 kişi yollasa illaki ilgilenmek zorunda kalacaklar yoksa suanki sekilde zaten sikayet yok diyip umursamayacaklardır malesef ağlamaya emzik verirmez diye söylem bosuna değildir ulkemizde..

bu arada direkceyi eleştiren arkadslar sizde uygun görduğıunuz yerlere ekelemerek yaparak direkceyi daha iyi konuma getire bilirsiniz bu engel değil beğenmediğiniz yerleri duzertim yollaya bilirsiniz burda anlamadığımız şikayetin iceriği ve yapılması kendi kendimize konusmak bi sonuc vermez.

Erhannn kardeşim, yasalar, mevzuatlar hakkında bilgim yok. Olsaydı yazdığım dilekçeyi eklerdim.
Yasayı bilen arkadaş / arkadaşlar, yazarsa daha iyi olur kanaatindeyim.
Çünkü kanıtlı bir dilekçe daha verimli sonuçlar almamıza vesile olur.

Arkadaşlar bazı firmalara engelli elemanı almıyor sadece ilan veriyor bu firmaları toplu halde ihbar etsek birkaç arkadaşımız iş sahibi olabilir.Mesela BARCELONA ERESİN OTEL hiç almıyor.

Arkadaslar tam bir donme dolap hic ceza kesen yok bu durum sorusturma konusu olmali fakat bimerden yaziyorsun yine ayni ceza kesmeyen yere gonderiliyor mirin kirin geri cevap geliyor sonuc sifir sorusturma yok kovusturma yok ben ce en guzeli savcilik makamina vermek bimer den bisiy olmuyor

Özellikle yerli ve milli firmalar göstermelik ilan açıyor. Ceza kesen falan yok! İş kur personeli akşam 17:30 olsa da eve gitsem derdinde. Çalıştığım tüm firmaları, kendi çabamla buldum.
İş kur - TÜİK - muhtarlık - cemiyet ve tarikatların kapatılması taraftarıyım.

Üst Alt