Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özellikle felçli erkekler için ereksiyon sağlayan enjeksiyon yöntemi: PAPAVERIN

Papaverin iğne için penil dobbelerin diye ultusasyon mu yapılıyor

bayke.Mrblar ben ecza deposunda çalışıyorum bu ilaç larda yardımcı olabilirim vigrande 100mg 4 tb orjinaldir .özemdense yazabilirsiniz

Papaverin her yerde bulunmuyor,Sanıyorum üretimi yok bayaa aradım bulunmuyor Yeni reçete edildi banada nereden bulabilirim acaba?

Arkadaşlar ben omurilik felçlisiyim sadece papaverin işe yarıyor, ama sperm gelmiyor, sperm gelmesi için ne tür sihazlar işe yarıyor

Benimde kasiklarin da agri oluyor bosalamiyorum his yok nasil bosabilirim

Slm arkadaşlar bende papaverin i denedim 30 cc yaptım 7 dakika kadarcanlandı sonra malum 50cc ye artıracağım bakalım nolcak 😊

Arkadaşlar ben trimix kullanıyorum 1cc ama istediğim gibi sertleşme olmuyor malesef ve ağrı yapıyor CC yı artiramam daha fazla papaverin işe yarar mı sizce veya ne önerirsiniz

Trimix ile boşalıyor muyuz yani? başka görüş var mı takipteyim.

evbet boşalma oluyor sadece ağrı yapıyor dozu ona göre deneyerek ayarlamak gerekli

Arkadaşlar İstanbulda/kocaeli civarı Elden teslim alabileceğim papaverin satan biri varmı kargo ile vs değil elden teslim alacağım

cengawer nereden alabilirim peki bilgi verirmisin . papaverinin etkisi tirimix e göre daha az biliyorum ama en azından ağrı yapmadığı için yüksek cc vurabilrim diye düsünüyorum çok emin değilim ama işe yarayacağından yinede denemek istiyorum

Sitemm
değerli kardeşim pazartesi e 5 tuzla içmeler civarında gelirseniz veririm pazartesi sabah konuşalım telinizi yazın buraya yada özelden

arkadaşlar bu papaverin nasıl ilaç etkisi iyimi nasıl kullanılır ben jeligra 100 mg lik kullanıuorum çok iyi ama

Şimdi bu papaverin kullanınca boşalma olmuyor mu, nasıl orgazma ulaşılıyor o halde, öyle anlamsız bir git gel durumu olur

erginbkr

Ben denemedim zaten papaverin ile bosalabiliyorum diyen sadece bir kisi gordum burada. Dedigin gibi git gel anlamsiz bisi olabilir ama kimine gore evlilik kurtarici bisi de olabilir. Herkesin durumuda farkli biraz mesela ben hicbisiye ihtiyac duymuyorum ama bosalma olmuyor iliski sirasinda. Fakat erkekler icin yapilmis masturbator cihazlariyla bosalabiliyorum hissiyat az sanirim sinirlerle alakali bir durum

trimix o kadar ağrı yapınca boşalmayı değil malzemeyi kurtarmaya odaklandım resmen kırılmış gibi ağrı yapıyo,,, , papaverin 1cc yaptım yetmedi 1,5 cc yapacağım sonucu paylaşırım

Bende 70 e kadar çıktım deneye deneye, sonuç yok, 1 CC ye doğru gidiyorum bakalım, siz ne yaptınız 1,5 CC çok değilmi

c555

Hocam bilmiyorum ADEM rahatsızlığı geçirmiştim. Akut dissemine ensefalomiyelit hangi doktora bunu söylesem zaten ilgilenmiyor :)
Bendeki olay beyin ile omurilik arasında haberleşmede sorun var lezyonlar varmış arada komut gitmiyor işeme yok.

papaverin

Papaverin arayan arkadaşlar papaverin piyasaya çıkmış haberiniz olsun. YİNEDE BULAMAYAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM. 053303341361 NOLU TELEFONUMA MESAJ ATIN EN KISA SÜREDE CEVAPLARIM.

Selam arkadaşlar ben yeni uyeyim papaverin ve trimix hakkinda bilgi topluyorum henüz doktora gitmedim rahatsızlığım erken boşalma ve son günlerde ereksiyon zorluğu var bu ilaç benim işime yararmı.. boşaldıktan sonra da sertlik devam ediyormu yumuşama oluyor mu yardımcı olursanız sevinirim

merhaba kardeşim ereksiyon sorununu için oral alınan ilaçları kullandınmı ağızdan alınan ilaçlar etki yapıyorsa devam et ama ağızdan alınan ilaçlar etki yapmıyorsa trimix yada papaverin kullanabilirsin ama doktor kontrolunde ve doktor tavsiyesi dozunda kullanman gerekir boşaldıktan sonra ereksiyon devam ediyor süresi kullanacağın dozla alakalı yanlış bilgi vermek de istemiyorum sanırım 3 saaten fazla ereksiyon durumun devam ederse tehlikeli olur ben trimix kullandım bana çok faydaslı oldu şuanda kullanmıyorum tabi ben çok düşük dozda kullandım 0.05 olarak kulllanmama rağmen 3 saat kadar ereksiyon devam ediyordu zanedersem bende penis damarlar yollarını açılmasına sebep oldu yani çok nadir kişilerde görünen bir durum oldu bende iyileşme tekrar doğal sertleşmeye başlamasına sebep oldu birde sosyal medyadan takip ettiğim ixirciyusuf adında biri var facebbok ve instegramda bulabilirsin o kişinin tavsiye ettiği bor etkenli madddeve zeolit diye iki toz halinde doğal ilaç var kullanmaya başladım onunda etkisi oldu bende kimseyi yanlış yönlendirmek de istemiyorum kişiden kişiye bünye farkı var bende az etki yapar birinbde daha çok yada daha az yapar o şahıs ile iletişime geçmeni isterim saygılar sormak istedişğin birşey olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım

Çok teşekkürler cengawer kardeşim ben papaverin buldum ve aldım kullandimda ama sonuc vermedi ilk olarak 50 cc kullandim sonra 80 cc daha sonra 1 ml uyguladım ama sonuc yok hic canlanmadı trimix siparis edecegim birde onu deneyeceğim ha bu arada uygulama noktası kimi kök kismina yakın kimide bas kismina yakın tarif ediyor bu konuda bilgi verirsen sevinirim

ben iki kez papaverin kullandım bende etki hiç göstermedi 80 cc kullandım az etki gösterdi daha sonra trimix kullandım önce 20 cc uyguladım uzun süre ereksiyon durumu oldu yarıya 10 cc ye indim yine ereksiyon uzadı daha sonra 0.05 yani 10 cc yarısı kullanmama rağmen o bille bende 3 saat ereksiyon durumu oluyor mumkun olduğunca daha düşük kullandım ve bana yeterli geldi ve dediğim gibi bende kalıcı iyileşme gösterdi onuda şöyle anladım yaklaşık 4 ay sonra trimix uyguladıktan bir gün iki gün üç gün sanralarıda etkili doğal sertleşme oluştuğunu farkettim ve haftada bir gün uyguladım diğer hafta uygulamamaya başladım tabi bu arada pisikolojik durumda çok önemli öz güvenini tekrar kazandıktan sonra doğal sertleşme doğallığıyla sürüyor ama şuan bille bazen acaba mı olurmu olmazmı kafama taktığım tedirgin olduğum an hemen sertleşme durumu etkiliyor yani pisikoloji durumu da çok önemli
uygulama bölgesi olarak internetten trimix sayfasında linki açıp görebilirsin ben kök kısmına yakın saati göz önünde bulundur 12 ye 10 kala yada 12 yi 10 gewce bölgelerine uyguluyabilirsin

Cengawer tsk ederim kardesim trimix fiyatı hakkinda bilgin varmi ben fiyat aldim istanbuldan 350 tl fiyat verdiler dogrumu

Evet şuan 350 tl zaten sadece bir yerde mevcut eczaneye sipariş versen bille ordan temin ediyorlar
Trimix te etki süresi 3 ay aldığın ilacı 3 ay tam etki sağlar 3 aydan sonra etkisi düşüyor etkili olması için dozaj arttırıyorsun ve buzdolabında muhafaza etmen lazım

Trimix i aldığın yerde uygulama yapacağın enjektörleride ordan alırsan ona uthun enjektörleri yani doğru enjektörleri almış oluyorsun zaten uyguluyacağın bölgeyi ve şeklini aldığın yere sorarsan gerekli bilgiyi veriyorlar
Ama dozanını uygulama şeklini doktor kontrolunde doktor tavsiyesinle yap lütfen
Tabi ben ilk uyguladığım zaman doktorum bana 25 cc bir yana 25 cc diğer yana uygulamamı söyledi yani toplamında 50 cc oluyor
Ben doktorumu dinlemedim ilk olarak 20 cc uyguladım ki iyiki de onu dinlememişim dozaj çok yuksek gelecekmiş geçmiş olsun yineden sormak istediğin birşey olursa bilgim olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırım
Birşey daha belirtmek istiyorum ereksiyon durumu 3 saaten fazla olmaması gerekir 3 sate kadar normale dönmemesi durumunda 1 merdiven çık in
2 mümkün olduğunca nefesini tut yere çömel kalk çömel kalkma şekli alaturka wc ye oturur şekilde en az 30 kez çömel kalk yine ereksiyon durumu bitmediyse doktora acile git kan boşaltması yaparak normale dönüşmesini sağlarlar
Ama tekrar söylüyorum önce ilk olarak uzman doktora git dozajı uygulama bölgrsini doktor kontrolünde uygula doğrusu bu dur

Üst Alt