Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özellikle felçli erkekler için ereksiyon sağlayan enjeksiyon yöntemi: PAPAVERIN

engeliniz nedir 25 le başlamanızı tavsiye ederim sonra 50-75 gibi ilerleyebilirsiniz ben 30 a sabitledim dozu

selam Arkadaşlar.
sayfaları hızlı geçiyorsunuz sanırım. önceki sayfalarda konuyla ilgili açıklama yapmıştım. bazı detayları tekrarlayabilirim.

iğne nereye yapılır? = penisin sağ veya sol tarafına, başa yakın bölge yapılması daha isabetli oluyor. ilacın yayılması içinde daha uygun bir bölgedir. çünkü iğneyi yapınca mutlaka 2 dakika boyunca ilacın yayılması için penisinizi ovuşturmanız gerekiyor. ovuşturmazsanız sertleşme olmaz.

hangi boy iğne? = her ikisinide kullandım ( 5mm.lik ve 10mm.lik) ben 5 mm. ucu olan iğnede karar kıldım. acısı çok çok az oluyor.
ama bazı durumlarda 10 mm. gerekebilir. çünkü 10 mm. lik iğnenin deposu daha büyük..

doz nasıl olacak? = kişiye göre değişecektir mutlaka ama ilk deneme için papaverin ampulünün çeyreğini kullanın (4 te birini kullanın)
mlg olarak yazmıyorum. kafa karıştırmasın diye... ampulün çeyreği uygulanınca 2 saat erekte sağlıyor.. kendiniz bu dozu 1-2 denemeyle çözersiniz..

papaverinmi trimix mi? = ben papaverin kullandım. diğerini denemedim.. papaverin çok ucuz ve saklama koşulları kolay. çekmeceye koy, lazım olunca al..
diğer ilacı bozdolabında muhafaza etmek gerekiyor..

uzun süre kullananlar varmı? = ben 6 aydır kullanıyorum. hiç bir yan etkisi yok.. ama hergün vurursanız belki zararı olur. ideali 3 günde 1 uygulamaktır.

aklıma gelen sorularınız bu kadar. selametle

Arkadaşlar kendi deneyimlerime dayanarak bişey farkettiğimi söyleyeyim doktora da sordum bu konuyu ayrıca bu iğne uzun süre ereksiyon sağladığı için orada ki tüm kılcal damarların açılmasını sağlıyor ve böylece sonrasında tabi buna zaman içinde diyelim örnek 2-3 yıldır kullanıyorum aşağı yukarı normal ereksiyon olmanız kolaylaşıyor veya hapla daha önce sağladığınız süre daha uzun oluyor bu kendi tecrübem ve damarların açıldığını da doktor söyledi...

slm mustafa bey size bir sorum olacak ben trimix kullanmaya başladım fakar en düşük doz bille 4 saat sertleşme de kalıyor doktor ilk kullanacağım zaman 25 doz kullan demişti fakat ben 10 kullandım ve yaklaşık 5 saat ereksiyon kaldım şuan ise 05 doz kullanıyorum ve yine en az 4 saate yakın ereksiyon kalıyor bu durumda şunumu anlamam gerekiyor benim sertleşme sorunum pisikolojk olarak sertleşme sorunum var tıb olarak sorunum yok mu demektir sizce

cengawer

Trimix i bırakmam sebebim bu oldu zaten bi kaç doz ancak kullandım süreyi aşağıya çekemediğim için
Psikolojik bi fizyolojik mi sorununuz ama benim bi yorum yapmam şansım yok doktorunuz daha iyi bilecektir mutlaka trimix çok sert bi ilaç kendi tecrübelerime göre bu yorumu yapabiliyorum..

selam arkadaşlar papaverin nerden bulabilirim online sipariş edebileceğim yer varmı yada elinde olup satan arkadaş varmı aramızda

Arkadaşlar papaverin kullandım doktor vurdu 50 mg is a sertleşme olmadı ayrıca çok yaktı. Sizce bu normal mi

saka1

Dozu 75-100 gibi artırabilirsin yakması iyi aslında işe yarayacağını gösterir ama en önemlisi yaptıktan sonra biraz ovalayıp masaj yapıp dağılmasını sağlarsan ilacın içerde daha etkili olur

Teşekkür ederim albatros_070 ama bu iğneyi kendim çok zor yaparım acı ve korku yan yana birde coşkun Şahin hoca sadece 3 yada beşi geçmesin dedi yani çok fazla kullanma dedi I trimeks yanma yapıyor mu kullanan varmı

ben uzun zamandır kullanıyorum bi zararını görmedim ilerde olacaksa onuda bilemem trimix daha güçlü bi karışım daha çok yakacaktır

Selamlar herkese,
Papaverin veya trimix kullanimindan sonra boşalma durumu nasıl oluyor ve papaverin reçete ile satılan bir ilailaçmidır

henny

Merhabalar,

Papaverin'i kullandıktan sonra tekrar kullanmak için ne kadar zaman geçmesi gerekir?
Teşekkürler...

@henny

50 mg'nin etkisi olmadı.
1 g denedim.
Yine etkisi olmadı.
2 g (ampulün tamamı) deneyeceğim.
O da olmazsa Trimix'e devam.

Onun 50 mg'ı çok etkili.
40 hatta 30 mg'a düşürebilirim.
Zaten Papaverin % 40 etkiliymiş.

50 mg ve 1 g kullanımlarımın etkisi olmadığı için, tekrar kullanımda 3 gün beklememe gerek yok herhalde.
24 saat geçtikten sonra kullanabilirnmiyim şu durumda?

Bir de Trimix soğuk ortam gerektirdiği için, Papaverin dışında soğuk ortam gerektirmeyen başka enjeksiyon ürünü önerebilir misiniz ve nerden bulabilirim!

Trimix'in yarım mg olanı bende harika ereksiyon sağlıyor.

Papaverin'i ise soğuk zincir gerektirmediği için aldım.

Papaverin'i önce yarım, sonra 1 mg olarak denedim, faydası olmadı.
Sonra 2 mg denedim, yani ampulün tamamını kullandım.
Ereksiyon oldu ama yine de Trimix'e kıyasla çok yetersizdi.
Şu durumda Papaverin'le yollarımı ayırıyorum.
Kalan Papaverin'i 1,5 ampul yani 3 mg kullansam mahzuru var mı? Sonuçta 2 mg Papaverin bende gerekli ereksiyon sağlamadı.

Trimix kadar etkili ama soğuk zincir gerektirmeyen Papaverin dışında bir ürün önerebilir misiniz?

Bu 2 soruma cevap vereceklere çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet papaverin etkisi çok olmuyor yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum 2mg yardım ve destekle zor ayakta duruyor, bu Tirmix denemeyi düşünüyorum şuanda kaç TL ve nereden temin ediyorsunuz

selam arkadaşlar
öğrenmek istediğim bazı sorularım olacak bu konular hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
1 ben sertleşme sorunu için trimix kullandım yaklaşık 3 - 4 aya yakın buzdolabında saklamadım oda sıcaklığında muhafaza ettim 3- bucuk aydan sonra etkisi ancak kayboldu buzdolabında saklamadan etkisini kaybetmemesinin sebebi kış ve ilk bahar ayları yani serin olmasından dolayımı şimdi yenisini sipariş ettim bunu buzdolabından saklamazsam etkisi nekadar sürede kaybolur
2 buzdolabında saklamaya gerek kalmıyan trimix alternatifi varmı ben papaverin kullandım 80 yaptım sertleşme oldu olmadı gibi halbuki trimix 0.5 yarısını kullanıyorum 4 saat 4 saat ereksiyon kaluıyorpapaverinin çeşitleri varmı yada papaverin ve trimix altyernatifleri varmı
bu konu hakknda bilgi verirseniz sevinirim

Papaverin 1,5 ampul bende harika ereksiyon sağladı ama bu defa da boşalma olmadı.
Buna bir çözüm var mı?

Trimix Türkiye yazın çıkar.

Trimix ile Papaverin'i kıyaslarsak:

Trimix'i Papaverin'in yarısı kadar kullanmak yetiyor. Enjeksiyon işleminde bu bir kolaylık sağlıyor.

Bilindiği gibi Trimix'i devamlı buzdolabında bulundurmak gerekirken Papaverin'de böyle bir zorunluluk yok.

Trimix ağrı yapıyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil.
Papaverin ağrı yapmıyor.

Papaverin geç boşalmaya, hatta boşalamamaya yol açıyor, Trimix'te geç boşalma sorunu yok.

Papaverin daha ucuz.

Bunları total değerlendirdiğimde Trimix'i tercih ediyorum. Çünkü Papaverin'de boşalamamak veya geç boşalmak ciddî bir dezavantaj.

İlişkiden sonra penisin normal haline gelmesi için merdiven inip çıkmak önerilmiş; ben daha pratik bir çözüm önereyim:
Nefesinizi tutarak olduğunuz yerde devamlı çömelip kalkıyorsunuz. Yorulunca 10 sn ara verip tekrar devam edin, birkaç dakikada penis normalleşiyor.
Ah şu Trimix'in ağrısı olmasaydı, her şey süper olurdu.

Trimix

Papaverin hakkında çok şey yazıldı.
Önceki sayfaları okuyabilirsiniz.
Yukarda Papaverin ile Trimix'i kıyasladım.

Son düzenleme:
Arkdaşlar papaverinden sonra bölgede morarma oldu. Bu geçermi ne ile geçer ne kadar zaman alır bilen varmı

Morarmanin nedeni enjekte ettikten sonra tampon yapmaman yada deri altına enjekte etmen
Korkulacak birşey yok morarma geçer bi dahakine daha dikkatli ol

Türkiye de tek TRİMİX var, Onu da kendi Eczaneden de alabilirsin veya TRİMİX in kendi sitesinde 0533 423 28 28 telefonu var oradan da sipariş edebilirsin.

merhaba can bey 3 derecede diyabet hastasıyım sertleşme sorunum başladı 19 haziranda araştırma hastanesininde üroloji doktoruna başvurdum bana Papaverin uyguladı ve hiç sertleşme olmadı bu arada yaşım 62 trimix balıkesir ve cevre illerde tirimix bulmak cok zor nasıl temin edebiliri ve kendim uygulaya bilrmiyim Papaverin uygulayınca baya canımı yakmıştı aydınlatırmısınız lütfen

1 defa bende de morarma oldu. Üroloğa gittim.
Sorun yok dedi.
Ben kaliteli pomat sürdüm, 2-3 günde geçti.

Yukarıya yanlış yazmışım, düzeltemedim. Papaverin'in yarısı kadar Trimix yetiyor diye yazmıştım, Papaverin'in dörtte biri veya beşte biri kadar Trimix yetiyor olacaktı.

Arkadaşlar, penis içi kanalına konulan tabletler varmış ve % 70 etkiliymiş.
Bu tabletlerin adını ve nerden temin edebileceğimizi bilen var mı?
Belki enjeksiyon gibi zor ve riskli bir işten kurtuluruz.

Arkadaşlar merhaba ben MS hastasıyım ve ereksiyon sorunu yaşıyorum felçli arkadaşlar his kaybı olduğu için papaverin kullanabilir ama arkadaş ben 8 sene her gün kendime iğne yaptım ama bu penise iğne gözümü korkutuyor diğer ilaçlar tam ereksiyon saglamiyor ne yapmalıyım akıl verin bana

Üst Alt