sevgili arkadaşlar,
malumunuz hepimizin olduğu gibi bende internette araştırırken buldum siteyi, kesinlikle bu tür ihtiyacı olan arkadaşlar için faydalanılacak bir kaynak olduğu için de burayı oluşturan herkese teşekkür ederim.
bende siteyi bulduktan sonra papaverin i araştırdım yazılanları okudum ve sonunda kullanma kararı aldım. 2 gün önce papaverin i kullanmaya başladım.
Gereçler :
*. papaverin chl 0,06 gr 10 Ampul
*. şırınga da şeker hastalarının kullandığından 0,5 ml ince uçlu (küçük)
Deneyimlerimi sizler ile paylaşmak (baskalarına da ışık olmak adına) istedim.
1. nci gün (salı) şırıngadaki rakamlara göre 25 olarak çektim sol taraftan enjekte ettim, 10-15 dk bekledim tık olmadı, akabinde bi 10 daha çektim bunu da sağ taraftan yaptım ama tık yoktu hala.
2. nci gün (dün) şırıngadaki rakamlara göre bu sefer 30 çektim sağ taraftan enjekte ettim bunun sonunda az uyanır gibi oldu yaklaşık bi 7-8 dk kadar sonra baktım gidici gibi duruyo bi 15 daha bu sefer de sol taraftan vurdum bunun la birlikte toplam 15 dk felan sertleşti sonra da indi.
yukarıdaki 2 günlük tecrubemi kendimce değerlendirdiğimde
ilk gün kullandığım ilaçtan sonra ampul de 4/3 oranında ilaç kalmıştı (yarıdan fazlası duruyordu)
ikinci gün kullandığım ilaçtan sonra ampl de 4/2 oranında ilaç kalmıştı (yarısı duruyordu)
arkadaşlar kendimce buradan çıkardığım sonuç sanırım ilacı yeterince kullanmadığım oldu, bundaki etken olay da fazla yaparsam uzun süre inmez vb. şeklinde ki uyarıları dikkate aldığım için.
siz sitenin tecrubeli arkadaşlarına sormak istiyorum, 1-2 saatlik ideal bir sertlik için şişenin ne kadarının enjekte edilmesi yeterli olur.
şimdiden teşekkürler
not. üroloji dr. gittim bunu da hemen peşindeki mesaja yazıcam bu msj fazla buyuk olmasın.