Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özkıyım düşüncesi ile nasıl başediyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar ben bu sene uzun süredir planladığım intihar olayını gerçekleştiremedim. Tam asacaktım kendimi hastalandım motivasyon kalmadı. Daha önce askerde iken ilaç ile denemiştim ölüme yakın deneyim geçirdim morgdan çıkarmışlar. Bu seferde çok yaklaştıydım ruhumu teslim etmeye başaramadım. Sanırım ölümün bir sırası var. Astrolojik haritalardan ilgileniyorsanız en uygun zamanı hesaplamak lazım. Müslüman değilim ama Tanrı inancım çok kuvvetlidir. Dua eder gibi ölüm için günde 3 paket sigara içiyorum. Biraz daha büyümeden ölmek herhalde yanlış olacaktır.

@anonymous ben kendimi astım ip koptuğu için hayattayım ve kimseye tavsiye etmiyorum çok korkunç ve acı dolu bir deneyim Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın şuan F29 organik olmayan psikoz, tanımlanmamış tanım var ilaç kullanıyorum ama bir etkisi olmuyor düşünceler sürekli aklıma geri geliyor ama kendime engel oluyorum. Kimse böyle bir duruma gelmesin isterim.

@algea kesinlikle tavsiye etmiyorum çok acı dolu bir deneyim yapmamalısın. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Kendine bunu yapmamalısın.

@osmangazi kolay birşey değil o acıyı ve boğulma hissini çok iyi biliyorum

Yine intihar etmemi sağlıyacaklar. Zaten gazete ilanlarına göre ölüyüm. Daha önceki intihar olayımda Uludağ Üniversitesinden bir psikiyatrist Doç (şimdi prof olan) verebildiği kadar ilacı yükledi savaşacak hiç gücüm kalmayınca intihara zorlandım. Bu üniversite tıp lisans diploması aldığım üniversite ve bana takan hocalar. Daha önce bahsetmiştim uzmanlık alanım programlama dilleri. En son yazdığım yazılımlar sonrası tükenip tatile çıkmıştım. Başıma gelenlerden sonra annem tüm gerekli hardisk CD dijital Media hepsi yok oldu Laptop kilidini kırıp yağmalama, şantaj, tehdit her türlü yasal olmayan eylemi gerçekleştirildi. Kanıtlar bir bir sistematik şekilde yok edildi. Bilgisayarda copyright üzerime kayıtlı herşey yokoldu. Kumpas ağı içerisinde ben arada kaldım. Korkutmak için ve kimseye anlatmayayım diye sokak lambaları yanıp sönmesi uzaktan garaj kapıların tam düşünürken kendiliğinden açılıp kapanması. Psikoz demeden önce bir dikkatli dinleyin. Yazdığım yazılımlar yabancı bir şirketin adına oluşturuldu. Tabi beni bu durumda koruyamadılar. Emek hırsızları kolay lokma bulunca sevindiğini sandılar. Önce desktop bilgisayarımı bozdular şimdi tüm dijital aletlerim hatalı çalışıyor buda yıldırma politikası ürünleri. ister inanın ister inanmayın 06.11.2022 de marketten aldığım kahve içtikten 5 dakika sonra alzheimer gibi oldum. Fabrika zehirlerini bilmezsiniz. Üzerime yaşadığım travma sonrası başımı kabuğundan yeni çıkartım. Sormak istediğiniz birşeyler varsa lütfen.

@algea, :( ah abi. Ne desem ikna olmayacaksin.

Beynin isleyisi cok tuhaf coook.

.Hissetmek ile olmuyor. Yaşananlar ile. Evde zorba bir anne ve sorunlu bir abla ile birlikte kalıyorum. Birde birlik yapıyor aralarında. Uzun süre bipolar bozukluk tedavisi aldım evde huzursuzluk hiç bitmeyince kendi yaptıklarına bakmadan son olarak şizoeffektive bozukluk tehşisi konuldu. ICD göre mutlaka birşeyler bulurlar emin olun Cemaat işleri içine girince Üniversite hastaneleri tadından yenmez. Son olayım linç gibiydi.
@Korkmax,

@Samarra,
Normal toplumsal standartların dışında değil diyorsanız emin olabilirsiniz.

Yaklaşık 10 yıldır Bipolar Bozukluk rahatsızlığım var benim de ama insandan insana çok fark ediyor olsa gerek, bir kere dahi ne böyle bir şeye kalkıştım ne de aklımda yer etti. İnanın hastalığı da, anksiyeteyi de, takıntıları vs de dibine kadar yaşıyorum, son 1.5 yıldır hayatımın en zor dönemindeyim ama hayır, özkıyım çözüm değil. Hayat kalitenizi artıracak ne varsa yapın arkadaşlar, savaşın, savaşçı bir yapıya sahip değil misiniz? O ruha bürünmek için gereken tüm adımları atın ama özkıyım vs. aklınızda yer etmesine izin vermeyin. Ne kadar değerli olduğunuzu hatırlayın ve kendinize yatırım yapın. Hobileriniz olsun, zevkleriniz, okumaya bol bol vakit ayırın, etrafınızı pozitif insanlarla çevreleyin ve spor yapın. Naçizane tavsiyelerim bunlar. En önemlisi de ne yapın edin umudunuzu kaybetmeyin. Umut en önemli hazinemiz.

@algea Allah yardımcımız olsun. Durumun sıkıntılıymış kendine dikkat et.

Üst Alt