Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Memur Seçme Sınavı - ÖMSS 2012 - sorulan sorular ve cevapları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanların KPSS sistemine göre hesaplanacağını okumuştum biyerlerde. KPSS puanları nasıl hesaplanıyo diye araştırdım ama hiç bişey anlamadım çok karışık:D Bekleyip göreceğiz artık

senin verdiğin hesaba göre 43 net 70 puan veriyor
buda herkesin sınavda gömlediğini belirtir

neden hala acıklanmıyor bu soru ve cevaplar..:(

bizi adam yerine koymuyorlar ki bu onlar için o kadar önemli değil ki neticede yük olacağız onlara. kim yükünü erkenden sırtlayıp taşımak ister. ne kadar zaman kaybettirirlerse onlar için o kadar kar. bunlar acı ama gerçeğin de ta kendisi.

Arkadaşlar sınavda çıkan sorular neden hala yayınlanmadı ki diğer sınavlar hemen internette yayınlanıyor :(

2- Unesco hangi yılı Evliya Çelebi Yılı ilan etti?
Cevap: 2011

doğru cevap 2007 değilmi ya benmi yanlış yaptım

malesef bende 2010 yaptım dogrusu 2011...

Hala açıklanamadı :( uyuz ediyorlar adamı

nasıl 2011 ya googleye yazın 2007 çıkıyor:confused:

Mevlana'yı hepimiz tanıyoruz değil mi?
Ya da tanıdığımızı mı zannediyoruz acaba?
Neden Unesco2007 yılını Mevlana yılıolarak seçmiş olabilir?
Gelin birlikte gezelim net aleminin derinliklerinde; görelim bakalım Hz. Mevlana'yı tanıyor muyuz, yoksa tanımıyor muyuz?

2007 Unesco Dünya Mevlana Yılı Mevlana Celaleddin Rumi « Diğer « Kültür Sanat « Renkli Dergi

2007 ‘Mevlana Yılı’ ilan edildi
UNESCO, Mevlana’nın doğumunun 800’üncü yılı nedeniyle 2007’yi “Mevlana Yılı” ilan etti.

biri beni aydınlatsın

Arkadaşım soruya bir baksana Mevlana yımı soruyorlar, yoksa Evliya Çelebi' yimi??? Soru aynen şöyle:

UNESCO HANGİ YILI "EVLİYA ÇELEBİ" YILI İLAN ETMİŞTİR?

Yani anlayacağın doğru cevap: 2011 "EVLİYA ÇELEBİ" yılıdır............

Soru mevlana yılı .,evliya celebi değil herkes evliya ile mevlanayı karıştırdı....

Nevzat ve Exelans Soru Mevlana yılı değildi.. Evliya çelebi yılıydı.Cevap da 2011 yılı olacaktı..

bu unescoda habire bişiler seçiyor Allah seni ne yapsın ömss

arkadaşlar full çeken yokturdur sınavda herhal??

genel yeteneği fullerim gibime geliyoda ama genel kültür zordu

NEVZAT55;
nevzat sen başka bir sınava girdin heralde pazar günü?? Herkes karıştırdı ne hikmetse bir sen karıştırmadın :)

nevzat senin bir şeyler söylediğine laf etmiyoruz, demek ki yanlış hatırlıyorsun cevabını verdik bizde, doğrusunu söylüyoruz sen hala yok o değildi diye iddia ediyorsun, kimsenin kimseye bir şey yaptığı yok ok....

Ösym de soruları henüz yayınlamadı. Herhalde milletin soruları unutmasını bekliyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt