Bülent bey,merhaba seni birazcık fazla sıkıyorum ama idare et bu ofliyi
benim sana sormak istediğim bir durum var..Kısaca arz edyim bu yeni yönetmelik de düzenlenen oranlar bana yansıması nasıl olur diye soracam niye dersen ben bir türlü bulmadım bu oranları,benim 2000 yılında özürlüolarak işe girmek için aldığım-%40 oranında rapor var elimde,ben bununla 1-yıl önce vergi dairesine başvuru yaptım çalışan olarak bana söylenen aynen şu,,yeni rapor almanız gerekir diye,,bende tabi hastaneye başvuru yapayım dedim ama birde öğrendimki bizim oranlar düşmüş yeni 2006 da çıkan yasaya göre,onun için bir işlem yapmadım ve bekledim belki düzelir diye,ve düzelme yapıldı diye şimdi okudum,sana sormak istediğim benim ,ileri derecede eski raporda belirtildiği gibi ileri derecede doğuştan kalça çıkıüı var,çalışma gücü kaybı oranı%40 dır,...ama bu 2000 yılında işe girmek için alınmış rapordur..bunun bir gecerliliği yok tabiii..
Senden ricam benim durumumu orantı olarak bir bilgi verebilirmisin.niye diye sorarsan vergi muafiyeti almak için yeni rapor çıkaracam,çünkü çalışan bir özürlüyüm ama vergi muafiyetim yok onun için rapor çıkaracam,bana alabileceğim oranın kaç olabileceğini yazan bir cetvel atarsan buraya,tabi anlayabileceğim bir cetvel
SOLDA İLERİ DERECEDE DOĞUŞTAN KALÇA ÇIKIĞI.SOLDA KISALAIK SARSAK KALÇA,ÇALIŞMA GÜCÜ KAYBI ORANI %40 DIR..ESKİ İŞE GİRMEK İÇİN ALDIĞIM RAPORDUR.